• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mizahşörler Çıkmazı

olur ben de alayım kitapları:)

sınav sonrası için kendime hobi arıyorum ya. önerin var mı calcim
el yormayacak bişey olması lazım ama. örgü falan oremem uzun süre 😬
Punch deneyebilirsin ya da resim çizebilirsin

Bak onların şablonlarını kendin yapabilirsin k

hazır varsa ben uğraşmayım dedimdi:D

artık yastık kırlent yaparım punch işi. daha kolay olur demi. salonum klasik değil zaten. salon minderlerine de ek yapabilirim:)

sen hiç yaptın mı punch

hazır varsa ben uğraşmayım dedimdi:KK70:

artık yastık kırlent yaparım punch işi. daha kolay olur demi. salonum klasik değil zaten. salon minderlerine de ek yapabilirim:)

sen hiç yaptın mı punch
Yok yapmadım ama bizim bi komşu vardı o yapıyordu kendi kendine öğrenmiş o anlatmıştı. Ben sana şablon atarım canım benim

İyiyim bitanem ❤️
Çalıkuşu misali ne güzel bir yerde çalışıyorsun. :KK51:Nurum çok özledim seni muhabbetini ...
Ablacım Allah biliyor ya gönlümde hep köy okulu ya da doğuda çalışmak var 🙏🏻 burası ikinci okulum, ilk okulum da köy okuluydu :) inşallah atamam doğudan yana olur 🙏🏻
Ben de çok özlüyorum abla ❤️ bir çay içelim miii :)

Yok yapmadım ama bizim bi komşu vardı o yapıyordu kendi kendine öğrenmiş o anlatmıştı. Ben sana şablon atarım canım benim

aaaa süper olur😍 zaten
spreted away
totoro
nasusicaa
kiki
calcifer
sümüklü sofi derken bı sürü olur:D:D

HayatSevinceGuzel HayatSevinceGuzel nurum nasılsın 😍😍

Abla babaannemin bı lafı vardır "kahrı kayıplara karıştı" diye.

sınav iş güç hiç bişeye vakit kalmiyo:) napiyonuz:KK66:
Ya arkadaş nasıl bir zamana denk geldik gün bitiyor bir şey anlamıyorum...sabah uyanıp terligimi giyiyorum sonra bir bakmışım gece ışığımi kapatırken buluyorum kendimi...bu arada napip ettiğimi Allah bilir... :KK14:

Ablacım Allah biliyor ya gönlümde hep köy okulu ya da doğuda çalışmak var 🙏🏻 burası ikinci okulum, ilk okulum da köy okuluydu :) inşallah atamam doğudan yana olur 🙏🏻
Ben de çok özlüyorum abla ❤️ bir çay içelim miii :)
Rabbim gönlüne göre versin ❤️

Ya arkadaş nasıl bir zamana denk geldik gün bitiyor bir şey anlamıyorum...sabah uyanıp terligimi giyiyorum sonra bir bakmışım gece ışığımi kapatırken buluyorum kendimi...bu arada napip ettiğimi Allah bilir... :KK14:

yetmiyo abla gün. ben yetiremiyorum. damardan kahve alsam anca paklar beni.

çok hızlı herşey yetişemiyorum 😒

Abla bıraktığın yerdeyim 😊 çocuklar büyüdükçe mesai arttı. Patron onlar olduğu için izin de kullanamıyorum 😂 sen nasilsin?
Sağlıklı olduğunuzu bilmek güzel...:dua:
Aynı be ya... Patronlarin insafına kaldık desene...

Back