- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 598
İyiyim canım hamdolsun. Sen nasılsınReyyan nasılsın canım,iyilestin mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim canım hamdolsun. Sen nasılsınReyyan nasılsın canım,iyilestin mi
Punch deneyebilirsin ya da resim çizebilirsinolur ben de alayım kitapları:)
sınav sonrası için kendime hobi arıyorum ya. önerin var mı calcim
el yormayacak bişey olması lazım ama. örgü falan oremem uzun süre
Punch deneyebilirsin ya da resim çizebilirsin
Bak onların şablonlarını kendin yapabilirsin kikisi de aklımda
miyazaki filmlerinin sahnelerini işleyip çizebilirim diye düşündüm ama hiç örnek yok
Buyur ablalarin guzeliii en vefalisiii
Bak onların şablonlarını kendin yapabilirsin k
Yok yapmadım ama bizim bi komşu vardı o yapıyordu kendi kendine öğrenmiş o anlatmıştı. Ben sana şablon atarım canım benimhazır varsa ben uğraşmayım dedimdi
artık yastık kırlent yaparım punch işi. daha kolay olur demi. salonum klasik değil zaten. salon minderlerine de ek yapabilirim:)
sen hiç yaptın mı punch
Ablacım Allah biliyor ya gönlümde hep köy okulu ya da doğuda çalışmak var burası ikinci okulum, ilk okulum da köy okuluydu :) inşallah atamam doğudan yana olurİyiyim bitanem
Çalıkuşu misali ne güzel bir yerde çalışıyorsun. Nurum çok özledim seni muhabbetini ...
Rabbim daim etsin canım,çok şükür iyiyim ben de,yemek yedik mutfağı topladım, kahve yapıyorum, eşim ise gitmeden karşılıklı bir kahve içeceğizİyiyim canım hamdolsun. Sen nasılsın
Yok yapmadım ama bizim bi komşu vardı o yapıyordu kendi kendine öğrenmiş o anlatmıştı. Ben sana şablon atarım canım benim
Samdanım iyiyim şükür sen nasılsın çok özledim her şey yolunda mıı :))aaaa süper olur zaten
spreted away
totoro
nasusicaa
kiki
calcifer
sümüklü sofi derken bı sürü olur
HayatSevinceGuzel nurum nasılsın
Ya arkadaş nasıl bir zamana denk geldik gün bitiyor bir şey anlamıyorum...sabah uyanıp terligimi giyiyorum sonra bir bakmışım gece ışığımi kapatırken buluyorum kendimi...bu arada napip ettiğimi Allah bilir...Abla babaannemin bı lafı vardır "kahrı kayıplara karıştı" diye.
sınav iş güç hiç bişeye vakit kalmiyo:) napiyonuz
Abla bıraktığın yerdeyim çocuklar büyüdükçe mesai arttı. Patron onlar olduğu için izin de kullanamıyorum sen nasilsin?Jawlensky gene ablalık damarım tuttu...bir sesleneyim bakalım ses gelecek mi
Rabbim gönlüne göre versinAblacım Allah biliyor ya gönlümde hep köy okulu ya da doğuda çalışmak var burası ikinci okulum, ilk okulum da köy okuluydu :) inşallah atamam doğudan yana olur
Ben de çok özlüyorum abla bir çay içelim miii :)
Samdanım iyiyim şükür sen nasılsın çok özledim her şey yolunda mıı :))
Ya arkadaş nasıl bir zamana denk geldik gün bitiyor bir şey anlamıyorum...sabah uyanıp terligimi giyiyorum sonra bir bakmışım gece ışığımi kapatırken buluyorum kendimi...bu arada napip ettiğimi Allah bilir...
Sağlıklı olduğunuzu bilmek güzel...Abla bıraktığın yerdeyim çocuklar büyüdükçe mesai arttı. Patron onlar olduğu için izin de kullanamıyorum sen nasilsin?