- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
Hazırlık yapıyorlardır abla baksana ben de son anda yetiştimTatlım kızlar firar ettiler...ben onlarla gitmem Neptün' e...hiç haber de etmiyorlar kızdım hepsine
Sen iyi misin...
Biz aç kalmayız limonsuzum hiiççAç kalmayacaksak tabi kalalım bize uyarçok mu yoğunsun tatlım girmiyorsun?
Aa firar mı etmişiz? Benim haberim yokbak sizi gördüm geldim. Sende bizi görünce gel
Çok şükür iyim abla. Bikaç ssat yağdı ama çok güzeldiNur yazmasa gelmezdim zaten
Nasılsın kuzum. İzmir'e de kar yağdı mi...bizim çatılar bembeyaz yerlerde olmasa da....
Çok şükür iyim canım ☺ sağlık olsun da kuzum gerisi hallolur inşAllah. Allah zihin açıklığı versinHazırlık yapıyorlardır abla baksana ben de son anda yetiştim
İyiyiim bugün her yer kar ablaa, bahçeye çıktık hatta kedim de çıktı yavrum o kadar korktu kibir daha çıkmak ister mi hiç sanmam sen nasıısın abla bu dönem karne veremiyoruz ama hazır mı notlar :)
Biz aç kalmayız limonsuzum hiiçç
Baya öyle limonsuzum ben tekrar ders çalışmaya başladım f bakalım hayırlısı olsunYaş ilerdiledikçe insanın kafası daha doluyor ya :) sen nasıısın iyisin değil mi
bizim de çok karışık oldu abla yazılı notum yok 2 haftam vardı daha yazılı yapmak için benm de.. :S sadece bir tane ders içi performans notum var. umarım doğrusunu yapmışımdır yanii..Müdür toplantı yaptı performans notları girmeyin dedi. Biz yazılı yapacağımız hafta okullar kapandı. Yazılı notumuz da yok.Tatilin gelmesini bekliyoruz canım. Kedicik ilk kez karla tanıştı sanırım...korktu herhalde...
umarım limonsuzum teşekkür ederimmÇok şükür iyim abla. Bikaç ssat yağdı ama çok güzeldi
Çok şükür iyim canım ☺ sağlık olsun da kuzum gerisi hallolur inşAllah. Allah zihin açıklığı versin
Notlarla ilgili yakın zamanda online toplantı yapar heralde müdürünüz. Ortaokulda çalışıyorsun di mi...bizim de çok karışık oldu abla yazılı notum yok 2 haftam vardı daha yazılı yapmak için benm de.. :S sadece bir tane ders içi performans notum var. umarım doğrusunu yapmışımdır yanii..
evett minnoşş çok korktuu :)
Gelsene tatlım dutluğu hasbahceye çevirelimBuralar dutluk gibi olmuş
Elhanim da burdaymış, kalp kalbe karşıymış şekerim, mizahşorlere bir girem dedim, girer girmez seni gördüm
Bildirimlerini kaçırmam asla takipteyim şekerimElhanim da burdaymış, kalp kalbe karşıymış şekerim, mizahşorlere bir girem dedim, girer girmez seni gördüm
Kalplerimiz de birbirini takipte anlaşılanBildirimlerini kaçırmam asla takipteyim şekerim
Evet abla benim ortaokul ama bir köye bağlı okul. İmkanları çokta fazla değil çocuklarımınNotlarla ilgili yakın zamanda online toplantı yapar heralde müdürünüz. Ortaokulda çalışıyorsun di mi...
İyiyim bitanemEvet abla benim ortaokul ama bir köye bağlı okul. İmkanları çokta fazla değil çocuklarımıno yüzden düşük vermedim ben nasıısın abla iyisin değil mi
O sevgi dolu, temiz kalbini yirim senin.Kalplerimiz de birbirini takipte anlaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?