• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mizahşörler Çıkmazı

Olur tatlım... Neptünlü emlakçilari bir araştırayım belki kelepir göl manzaralı bir şeyleri vardır ellerinde. Yapmak biraz uzun sürer gibim...oranın mevsimlerini de bilmiyoruz ki...üşütürüz ya da çok bronzlaşiriz ne bileyim :işsiz:

abla geminin arkasına Tony hause koyarız:D 20 metrekare yeter bize😁

Evet bu dediğin bana bir anda oldu şu iki günde muhteşem hissediyorum, resmen hani derler ya sihirli değnek değip bütün olumsuzlukları unutturdu aynen öyle.

Evet bu hafta hepimize kazançla gelsin dediğin gibi her anlamda inşallah :KK36:
Olumsuzluklarin canı ........:halay::halay:
Çok sevindim senin adına ohhh harika olmuş. Tam istediğimiz gibi :KK76:

haber bekliyorum ona göre valiz hazırlarım limonsuzum:KK70::KK70:

gidelim beraber 😍

o zaman Neptüne gidek limonsuz haber verince😁😁

Limonsuzzcay Limonsuzzcay hadi kaptan seni bekliyoruz

Neptün sevdiğini bilsem en başta Neptüne giderdik nihalim😍

May-day may-day cevap ver
Limonsuzzcay Limonsuzzcay :KK70::KK70:
Kızlar gecikme için özür dilerim. Benim suçum yok beyim evde🙄😄
Kızım pembe gezegenin çok güzel olduğunu söyledi. Bende baktım gayet güzel yer😄 ama önce neptün e gidelim nihalim in gönlü olsun😍

Günaydıııııııınn ❤️
🌺🌼🌺🌼🌺🌼🌺🌼🌺🌼
🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦
🌼🌺🌼🌺🌼🌺🌼🌺🌼🌺
Baharda kuşlar gibi geldin kondun dalıma
:KK75::KK75::KK75::KK75::KK75::KK75::KK75:
Ay ben Müslüm gürses e alıntı yapmıştım ama artık ya bnm alıntı yapmam da yada alıntılarımda sorun olduğunu düşüncem abla, neyse olsun pazar gününe güzellik kattığın için teşekkür ederiim ❤️
imdaaaaaatttttt deyip kacacam yakında Neptüne Uranüse falan:KK70::KK70:
Ben deee bana daa yer ayırın samdanımm ya da huni takacam 😂 ordan da Marsa geçelim miii :)
HayatSevinceGuzel HayatSevinceGuzel nur um nerdesin😍gel bak dünya kesmedi gezegenlere tatile gidiyoruz ☺️
Gidipp şööyle uzun bi süre orda kalsak limonsuzumm hem Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. abla da yolluk yapıyor bizeee :)

Ay ben Müslüm gürses e alıntı yapmıştım ama artık ya bnm alıntı yapmam da yada alıntılarımda sorun olduğunu düşüncem abla, neyse olsun pazar gününe güzellik kattığın için teşekkür ederiim ❤️

Ben deee bana daa yer ayırın samdanımm ya da huni takacam 😂 ordan da Marsa geçelim miii :)

Gidipp şööyle uzun bi süre orda kalsak limonsuzumm hem Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. abla da yolluk yapıyor bizeee :)
Tatlım kızlar firar ettiler...ben onlarla gitmem Neptün' e...hiç haber de etmiyorlar kızdım hepsine :KK62:
Sen iyi misin...

Aç kalmayacaksak tabi kalalım bize uyar 😄 çok mu yoğunsun tatlım girmiyorsun?
Tatlım kızlar firar ettiler...ben onlarla gitmem Neptün' e...hiç haber de etmiyorlar kızdım hepsine :KK62:
Sen iyi misin...
Aa firar mı etmişiz? Benim haberim yok :skandal: bak sizi gördüm geldim. Sende bizi görünce gel:KK60:

Aç kalmayacaksak tabi kalalım bize uyar 😄 çok mu yoğunsun tatlım girmiyorsun?

Aa firar mı etmişiz? Benim haberim yok :skandal: bak sizi gördüm geldim. Sende bizi görünce gel:KK60:
Nur yazmasa gelmezdim zaten :63::63:
Nasılsın kuzum. İzmir'e de kar yağdı mi...bizim çatılar bembeyaz yerlerde olmasa da....

Back