Mizahşörler Çıkmazı

Temizlik işini hafta sonuna bırakmamakla iyi etmişsin,ben de yarın eşim evde diye bugünden yaptım biraz ailecek vakit geçiririz diye,tabi yine çamaşırdi yemekti bulaşıkti ben pek oturamam yine
Ben hep oyle yapiyorum persmbe ya da cumadan temizligi yapiyorum c.tesi pazar bende dedgm gbi esimle ve kiziimla rahatca vakit geciriyorum ama yemekti icmekti bile bitmiyor sanki

Ay Rabbim merhamet etsin bizlere susuz birakmasn insallah rahmet yagsin bolca ya

Buyugu yarin yaptirirsin canm napacaksin tum islern bugun bitse yarn da dinlenirdin diyecegm ama baska isin olur mutlaka calisirken zor Allah kolaylastrsn
Amin canım
Yarın iki posta daha çamaşır yıkanacak çalışıyor olunca çamaşır işlerini hafta sonuna bıraktım,
Bizim mesai saatleri de eski haline döndü, ptesiden itibaren 8,5-5 , ben süt izninden dolayı 3,5 ta çıkacağım, bizim kurum Corona bitmiş gibi normale döndü bakalım Allah sonumuzu hayretsin

Ben hep oyle yapiyorum persmbe ya da cumadan temizligi yapiyorum c.tesi pazar bende dedgm gbi esimle ve kiziimla rahatca vakit geciriyorum ama yemekti icmekti bile bitmiyor sanki
En güzeli , hafta sonu eşinle doyasıya vakit geçirmiş olursunuz
Ben de bugün eşim ise gitmeden hemen sütlü kahve yaptım yemek yerken koydum kahveyi üstüne hemen içelim diye

En güzeli , hafta sonu eşinle doyasıya vakit geçirmiş olursunuz
Ben de bugün eşim ise gitmeden hemen sütlü kahve yaptım yemek yerken koydum kahveyi üstüne hemen içelim diye
Kusura bakma canim gece uyumus kalmisim basim agriyordu .

Tabi ya insan hayat telasi icinde kostururken brbrne de vakit ayirmali bi kahve bile birlikte icmek 2 sohbet etmek ayri tat veriyo

HayatSevinceGuzel
C Calcifer
Jawlensky
C Cay6
kk birinci noteri
Youlost16
Limonsuzzcay
M mehlika nur
olive_bluto
braindamage
@Seridina
Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye.
successful woman
Judy_K
Mehfam

Umrumda değil yaşamak ölmek
Canımdan geçerim senden vazgeçmem
Umrumda değil yaşamak ölmek
Olur mu bu aşkı? bir anda silmek
Dünya tersine dönse vazgeçmem
Gökteki güneş sönse vazgeçmem
Sensizlik inan ki ölümden beter
Senden vazgeçmem ölsem vazgeçmem
Artık bundan sonra sensiz olamam
Kendime başka bir dünya kuramam
Mümkün değil benim sensiz yaşamam

Ben de sizden vazgeçmeyeceğim

Son düzenleme:
Günaydın ablacım

günaydın ablaaaaaaa

Günaydınlar

Güüüünaydınnn

imdaaaaaatttttt deyip kacacam yakında Neptüne Uranüse falan
Astrologlar mi tavsiye etti ...bu dünyaya ben de sigamaz oldum tadı kaçtı gerçekten...boyle ulu orta söylersen herkes gelmek ister başka yerler aramak zorunda kalırsın ...ben de takip ederim seni...

Astrologlar mi tavsiye etti ...bu dünyaya ben de sigamaz oldum tadı kaçtı gerçekten...boyle ulu orta söylersen herkes gelmek ister başka yerler aramak zorunda kalırsın ...ben de takip ederim seni...

abla bilim kurgu kitaplarına göre dünya gibi bir sürü gezegen var

insan girmemiş dünyalar buluruz umudum var hala

abla bilim kurgu kitaplarına göre dünya gibi bir sürü gezegen var

insan girmemiş dünyalar buluruz umudum var hala
Vardır da şurada yıllardır hayal ederim İspanya' ya gidemiyorum. Uzak gezegenlere bir bilet ne kadardır biliyor musun kuzum

Vardır da şurada yıllardır hayal ederim İspanya' ya gidemiyorum. Uzak gezegenlere bir bilet ne kadardır biliyor musun kuzum

ben de Sicilya ve Amsterdama gitmeyi çok istiyorum

abla biz kendi gemimizle gideriz yakıt parası olur sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…