- 9 Ekim 2017
- 556
- 1.101
- 113
afiyet olsun canım.kimseler yokmuStrazburg kahveye buyurun canlarım isteyene tarifte veririm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsun canım.kimseler yokmuStrazburg kahveye buyurun canlarım isteyene tarifte veririm![]()
Sağol canım, nasılsınafiyet olsun canım.kimseler yokmu
İyi geceler bitanemHayırlı akşamlar![]()
Nasılsın canım ,nasıl gidiyorHerkese günaydıııııııınn![]()
Hamilelik günlüğünü ben oluşturmadim ama kk bana bir güzellik yapmış galibaİyi geceler bitanemHamilelik günlüğünü her gördüğümde bir heyecan basıyor.
![]()
İyiyim kuzum cumartesi uykuyla geçti gibi. Tembelliği dibine kadar yaşadım bugün...Sende ekşin çoktur şimdi.Nasılsın canım ,nasıl gidiyor![]()
Bebeğin 318 günlük saymaya gerek yok.Hamilelik günlüğünü ben oluşturmadim ama kk bana bir güzellik yapmış galiba![]()
Ne güzel hafta içi yoğun geçiyor dinlenmekle iyi etmişsin canım, manzaran çok güzel zatenİyiyim kuzum cumartesi uykuyla geçti gibi. Tembelliği dibine kadar yaşadım bugün...Sende ekşin çoktur şimdi.Dışarısı çok güzel yağmuru özlemişiz camdan şehir manzarası izliyorum.
Hep beraber olsun canım güzel dileklerin için teşekkür ederim.Ne güzel hafta içi yoğun geçiyor dinlenmekle iyi etmişsin canım, manzaran çok güzel zatenkeyfiniz huzurunuz daim olsun
Benim temizlik günümdü bugün, sınavlarım vardı online 4 derse dün gece girdim bir derse az önce girdim son bir ders kaldı ona da birazdan gireceğim ama bebeğimi uyutali çok olmamasına rağmen ikinci defadır uyandi, şimdi yatırdım umarım tekrar uyanmaz![]()
Okurken gozlerim doldu hikayeye degil tamamen sana emek ve cabana ... seni cok seviyorumm ablaArkadaşlar bu minik hikayeyi Dr Akif Taşcıoğlu yazmış çok hoşuma gitti duygulandım. Paylaşmak güzeldir.
"Adam ve hayattaki tek arkadaşı olan köpeği bir kazada birlkikte ölmüşlerdi. Kendilerini muhteşem bir manzaranın karşısında buldular. Rengarenk çiçeklerle süslü bir bahçe, altından yapılmış bir kapı, beyazlar içinde bir kadın. Adam kadına sordu: “Burası neresi?” Kadın ona gülümsedi: “Cennet, efendim. “
Adam sevindi, kapıya yürüdü. Ama kadın onu birden durdurdu:
“Üzgünüm efendim, köpeğiniz sizinle gelemez. Onları içeri almıyoruz.” Adam kadına; ‘‘Ama o benim en yakın dostum’’ dedi. Nafile, ‘‘Giremezsiniz!’’ cevabı verildi. Bırakmadı yılların dostunu. Gerisin geriye döndü.
Bu kez tozlu çamurlu bir yola girdi. Karşılarına çiftlik girişini andıran bir kapı ve önünde bekleyen yırtık pırtık elbiseli bir dede çıktı. Adam sordu; “Arkadaşımla birlikte bizi kabul eder misiniz? ’’Dede“ Tabii...” cevabını verdi. Girdiler içeri. Yüzlerce ağaçtan birinin altına köpeğiyle yerleşti.
Dedeye yine seslendi; ‘‘Burası neresi?” Yaşlı adam “Cennet” cevabını verdi. Adam şaşırdı: ‘‘Nasıl olur! Az önce muhteşem bir kapıya gittik ve orasının da Cennet olduğunu söylediler!” Dede, “Şu rengarenk çiçeklerle süslü altın kapılı yer mi? Orası cehennem!” dedi.
Adam iyice şaşırmıştı. Dede gülümseyerek devam etti; “Onlar, kendi çıkarı için en iyi arkadaşını yarı yolda bırakıp bırakmayacağının sınavını yaptılar sana!’’
Dostlarınızı yarı yolda bırakmayın. Çünkü dostluk; kaybolduğunuz bir ormanda, size yol gösteren ışık gibidir..."
Hayatınızda, dostlarımız olması dileklerimle...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Teşekkürler canım,bir sınav dönemini de atlatmış bulunuyorum, online sınavlar çok iyi oldu ya, geçen sene birinci dönem karnım burnumda sınava girdiğimde ikinci dönem bebeği kime bırakacağım duracak mı diye bayağı tasa etmiştim , çok şükür hiçbirine gerek kalmadıHep beraber olsun canım güzel dileklerin için teşekkür ederim.![]()
Sınavlarda başarılar dilerim. Sonuçlar belli olunca haber et...Huzurla uyusun bebeğin.
Teşekkürler canım,bir sınav dönemini de atlatmış bulunuyorum, online sınavlar çok iyi oldu ya, geçen sene birinci dönem karnım burnumda sınava girdiğimde ikinci dönem bebeği kime bırakacağım duracak mı diye bayağı tasa etmiştim , çok şükür hiçbirine gerek kalmadı![]()
Hoşgeldin çay, görünmüyorsun hiç,aklımdan geçmiştin bugün, hatta yazayım dedim sonra eşi evdedir yoğundur diye vazgeçtim,Okurken gozlerim doldu hikayeye degil tamamen sana emek ve cabana ... seni cok seviyorumm abla
Aynen canım,ne geçmiş için ne de gelecek için çok tasa edip endiselenmemek lazım, hayatın ne getireceği hiç belli olmuyorHayat di mi neler getirecek neler goturecek belli olmuyor tasa edip endiseelendgmz biseyi Rabbim dara koymadan atlatmamizi sagliyor bazen cok sukur
Sagol Allah razi olsun canimHoşgeldin çay, görünmüyorsun hiç,aklımdan geçmiştin bugün, hatta yazayım dedim sonra eşi evdedir yoğundur diye vazgeçtim,
nasılsın,nasıl gidiyor![]()
Ben de akşam üstü temizliğe başladım,eşim sabah işten gelip yattığı için ses olmasın diye o uyanmaya yakın evi temizlemeye başladım, gündüz çamaşır yıka kurutmaya at vs , akşam da sil süpür toz al işleri, çamaşır katlicam şimdi de,Sagol Allah razi olsun canim
Iyiyim cok sukur sen nasilsin esim evdeydi evet ama genelde haftasonu bende onla birlikte keyif takilayim diye yemek harici bir is birakmiyorum camasir yikarsam 1 makine o oluyor . Gerisi ye ic yat kahve ic kalk cay ic misali iste evde herkesn yaptgi gbi canim sen neler yaptin asil yogunluk sendeymistir calisan 3 cocuklu bir kadinsin Allah guc kuvvet versn .
Temizlik işini hafta sonuna bırakmamakla iyi etmişsin,ben de yarın eşim evde diye bugünden yaptım biraz ailecek vakit geçiririz diye,tabi yine çamaşırdi yemekti bulaşıkti ben pek oturamam yineSagol Allah razi olsun canim
Iyiyim cok sukur sen nasilsin esim evdeydi evet ama genelde haftasonu bende onla birlikte keyif takilayim diye yemek harici bir is birakmiyorum camasir yikarsam 1 makine o oluyor . Gerisi ye ic yat kahve ic kalk cay ic misali iste evde herkesn yaptgi gbi canim sen neler yaptin asil yogunluk sendeymistir calisan 3 cocuklu bir kadinsin Allah guc kuvvet versn .
Ay Rabbim merhamet etsin bizlere susuz birakmasn insallah rahmet yagsin bolca yaBen de akşam üstü temizliğe başladım,eşim sabah işten gelip yattığı için ses olmasın diye o uyanmaya yakın evi temizlemeye başladım, gündüz çamaşır yıka kurutmaya at vs , akşam da sil süpür toz al işleri, çamaşır katlicam şimdi de,
Yağmur hızlandı,Bu sene yağışa hasret kaldık, barajlar dolsa biraz , bugün su az akıyordu banyoda sıcak su için yeterli gelmedi , oğlanları banyo yaptıracaktım, küçüğü kettlede su ısıtarak banyo yaptırdım büyüğü yarın yaptırırım artık