- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.023
- 398
- 34
Şekeri yüksekti. Şimdi iyi ama çok şükür Biraz korkuttu bizi ama toparladı.Geçmiş olsun,şimdi daha iyi mi, ne rahatsızlığı var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şekeri yüksekti. Şimdi iyi ama çok şükür Biraz korkuttu bizi ama toparladı.Geçmiş olsun,şimdi daha iyi mi, ne rahatsızlığı var
Geçmiş olsun canım, Allah şifa versinŞekeri yüksekti. Şimdi iyi ama çok şükür Biraz korkuttu bizi ama toparladı.
TeşekkürlerGeçmiş olsun canım, Allah şifa versin
Ben de nura öbürünü yollayayim samdanim
İstersen şunu da oynayabilirsi
Teşekkürler canım. Herkesin özledi normali@Seridina alıntım çıkmamış serim valla normal bir gündü, keşke özgürce dışarı çıkabilsek artık geçmiş olsun bu arada
İyi akşamlar, keyifler iyi lakin şuan yamulmus vaziyetteyim çocuk kucağımda uyuyor,yatırmayı denedim uyandı ağladı biraz uykusunu alsın diye bekliyorum,İyi akşamlar kızlar.
Keyifler nasıl
İyi akşamlar abla şimdi dersimi bitirdim salep yapıyorum içelim mii :))İyi akşamlar kızlar.
Keyifler nasıl
Ben de üzülmüştüm ama büyüdükçe gülmeye başladımYaa ama ben bu sahnede üzülmüştüm biraz :)) nasıısın gülnihalım
Ben onu ilk yılbaşı gecesi görmüştüm bir an dondum kaldım bir afalladim o an bile yetti sanki canliymis gibi görmekJawlensky imm TV de Kemal Sunal ile ilgili bir banka reklamı gördüm sen geldin aklıma hemen :)
Iyıyız. Sen nasılsın?İyi akşamlar kızlar.
Keyifler nasıl
Ben de iyiyim seridinacim.Iyıyız. Sen nasılsın?
GünaydınGünaydıııııııınn
Baharda kuşlar gibi geldin kondun dalıma
Deliye her mevsim baharGünaydın
Örüntüye bayıldım
Değil mi gülnihalım Bayıldım çok güzel olmuuşşBen de üzülmüştüm ama büyüdükçe gülmeye başladım
Ben onu ilk yılbaşı gecesi görmüştüm bir an dondum kaldım bir afalladim o an bile yetti sanki canliymis gibi görmek
Şimdi cevap vereyim abla günaydııınn derslerden fırsat buldukça gelmeye çalışıyorum ama epey yoğun geçiyor ders dışında da her şey keşke zamanı durdursak bazenGünaydıııııııınn
Baharda kuşlar gibi geldin kondun dalıma