• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mizahşörler Çıkmazı

HayatSevinceGuzel HayatSevinceGuzel
Jawlensky Jawlensky
hoşbuldum beybiler😍

sınav temposuna gireceksen sen de katıl bize nurum :) ben tekrar nihale yapiscam ders çalışmak için 😬
Hiiiçç istemiyorummm fizikten ruhen her anlamda hazır değilimmm ama hazır olmayı beklersem çok beklerim diyerektenn bugün giriş yaptım samdanım ☺️

Hiiiçç istemiyorummm fizikten ruhen her anlamda hazır değilimmm ama hazır olmayı beklersem çok beklerim diyerektenn bugün giriş yaptım samdanım ☺️

maşallah nurum 😍
gk gy ağırlık vermediysen bu sene onlara ağırlık ver istersen😘😘

Bir derya denize dalıyorum yine ama bakalım samdanmm😌 sizin sınav tarihi belli oldu mu, iş yoğunluğun nasıl ❤️

belli oldu nurum:) ama burdan yazmayım😁
iş yoğunluğum çok fazla maalesef. inşallah azalır diye umuyorum. ama mesai kısaldı ya zaman yetmiuo hiç

belli oldu nurum:) ama burdan yazmayım😁
iş yoğunluğum çok fazla maalesef. inşallah azalır diye umuyorum. ama mesai kısaldı ya zaman yetmiuo hiç
Allah zamanını bereketlendirsin, gücünü bol bol versin ya samdanım❤️ maşallahn var ama yinede, sana güveniyorum ve güzel kalbi olan birinin mutlaka iyi şeylere ulaşacağına gönülden inanıyorummm🌸

Yaaa şimdi şöyle bir elbise giysek şöyle bir oynasak fena mı olur 😍😄

Back