- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
- 598
olsun abla ferrerro rafaelloyu yer bence
diyette misin yoksa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kuzum...diyetteyim 65.8 ile başladım yine. 65' in birazcık altına inip sonra çıkıyorum.olsun abla ferrerro rafaelloyu yer bence
diyette misin yoksa
Evet kuzum...diyetteyim 65.8 ile başladım yine. 65' in birazcık altına inip sonra çıkıyorum.
Ferrero rafaellonun yüzüne bile bakmaz
Hiiiçç istemiyorummm fizikten ruhen her anlamda hazır değilimmm ama hazır olmayı beklersem çok beklerim diyerektenn bugün giriş yaptım samdanımHayatSevinceGuzel
Jawlensky
hoşbuldum beybiler
sınav temposuna gireceksen sen de katıl bize nurum :) ben tekrar nihale yapiscam ders çalışmak için
Hiiiçç istemiyorummm fizikten ruhen her anlamda hazır değilimmm ama hazır olmayı beklersem çok beklerim diyerektenn bugün giriş yaptım samdanım
Bir derya denize dalıyorum yine ama bakalım samdanmm sizin sınav tarihi belli oldu mu, iş yoğunluğun nasılmaşallah nurum
gk gy ağırlık vermediysen bu sene onlara ağırlık ver istersen
Bir derya denize dalıyorum yine ama bakalım samdanmm sizin sınav tarihi belli oldu mu, iş yoğunluğun nasıl
Allah zamanını bereketlendirsin, gücünü bol bol versin ya samdanım maşallahn var ama yinede, sana güveniyorum ve güzel kalbi olan birinin mutlaka iyi şeylere ulaşacağına gönülden inanıyorummmbelli oldu nurum:) ama burdan yazmayım
iş yoğunluğum çok fazla maalesef. inşallah azalır diye umuyorum. ama mesai kısaldı ya zaman yetmiuo hiç
İnşallah abla her şeyin çok daha iyi olduğu günlerimiz olsun her zamanMutlu yıllar arkadaşlar Kalbinizden sevinç eksik olmasın.
İstersen şunu da oynayabilirsiAllah zamanını bereketlendirsin, gücünü bol bol versin ya samdanım maşallahn var ama yinede, sana güveniyorum ve güzel kalbi olan birinin mutlaka iyi şeylere ulaşacağına gönülden inanıyorummm
Yaaa şimdi şöyle bir elbise giysek şöyle bir oynasak fena mı olur
İnşallah abla iyi yıllarMutlu yıllar arkadaşlar Kalbinizden sevinç eksik olmasın.
İnşallah abla her şeyin çok daha iyi olduğu günlerimiz olsun her zaman
Şu dakikalarda yüreğinizden geçen her güzel dilek hakikate dönüşsün kuzucuklarim.İnşallah abla iyi yıllar
Bol ütülü2021 ın ilk günü nasıldı kızlar
Bol ütülü
BendeBen de hala ayaktayım