- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
- 598
Evet kuzum...diyetteyim 65.8 ile başladım yine. 65' in birazcık altına inip sonra çıkıyorum.olsun abla ferrerro rafaelloyu yer bence
diyette misin yoksa
Evet kuzum...diyetteyim 65.8 ile başladım yine. 65' in birazcık altına inip sonra çıkıyorum.
Ferrero rafaellonun yüzüne bile bakmaz
Hiiiçç istemiyorummm fizikten ruhen her anlamda hazır değilimmm ama hazır olmayı beklersem çok beklerim diyerektenn bugün giriş yaptım samdanımHayatSevinceGuzel
Jawlensky
hoşbuldum beybiler
sınav temposuna gireceksen sen de katıl bize nurum :) ben tekrar nihale yapiscam ders çalışmak için
Hiiiçç istemiyorummm fizikten ruhen her anlamda hazır değilimmm ama hazır olmayı beklersem çok beklerim diyerektenn bugün giriş yaptım samdanım
Bir derya denize dalıyorum yine ama bakalım samdanmmmaşallah nurum
gk gy ağırlık vermediysen bu sene onlara ağırlık ver istersen
Bir derya denize dalıyorum yine ama bakalım samdanmmsizin sınav tarihi belli oldu mu, iş yoğunluğun nasıl
Allah zamanını bereketlendirsin, gücünü bol bol versin ya samdanımbelli oldu nurum:) ama burdan yazmayım
iş yoğunluğum çok fazla maalesef. inşallah azalır diye umuyorum. ama mesai kısaldı ya zaman yetmiuo hiç
Yaaa şimdi şöyle bir elbise giysek şöyle bir oynasak fena mı olur
İnşallah ablaMutlu yıllar arkadaşlarKalbinizden sevinç eksik olmasın.
Ben de nura öbürünü yollayayim samdanim
İstersen şunu da oynayabilirsiAllah zamanını bereketlendirsin, gücünü bol bol versin ya samdanımmaşallahn var ama yinede, sana güveniyorum ve güzel kalbi olan birinin mutlaka iyi şeylere ulaşacağına gönülden inanıyorummm
Yaaa şimdi şöyle bir elbise giysek şöyle bir oynasak fena mı olur
İnşallah abla iyi yıllarMutlu yıllar arkadaşlarKalbinizden sevinç eksik olmasın.
İnşallah ablaher şeyin çok daha iyi olduğu günlerimiz olsun her zaman
Şu dakikalarda yüreğinizden geçen her güzel dilek hakikate dönüşsün kuzucuklarim.İnşallah abla iyi yıllar
Bol ütülü2021 ın ilk günü nasıldı kızlar
BendeBen de hala ayaktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?