Mizahşörler Çıkmazı

HayatSevinceGuzel
Jawlensky
hoşbuldum beybiler

sınav temposuna gireceksen sen de katıl bize nurum :) ben tekrar nihale yapiscam ders çalışmak için
Hiiiçç istemiyorummm fizikten ruhen her anlamda hazır değilimmm ama hazır olmayı beklersem çok beklerim diyerektenn bugün giriş yaptım samdanım

Hiiiçç istemiyorummm fizikten ruhen her anlamda hazır değilimmm ama hazır olmayı beklersem çok beklerim diyerektenn bugün giriş yaptım samdanım

maşallah nurum
gk gy ağırlık vermediysen bu sene onlara ağırlık ver istersen

Bir derya denize dalıyorum yine ama bakalım samdanmm sizin sınav tarihi belli oldu mu, iş yoğunluğun nasıl

belli oldu nurum:) ama burdan yazmayım
iş yoğunluğum çok fazla maalesef. inşallah azalır diye umuyorum. ama mesai kısaldı ya zaman yetmiuo hiç

belli oldu nurum:) ama burdan yazmayım
iş yoğunluğum çok fazla maalesef. inşallah azalır diye umuyorum. ama mesai kısaldı ya zaman yetmiuo hiç
Allah zamanını bereketlendirsin, gücünü bol bol versin ya samdanım maşallahn var ama yinede, sana güveniyorum ve güzel kalbi olan birinin mutlaka iyi şeylere ulaşacağına gönülden inanıyorummm
Yaaa şimdi şöyle bir elbise giysek şöyle bir oynasak fena mı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…