- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
Kutsişiiimmmmm napıyorsunnn senin sınavın da ertelendi demi@
çiçeğiiimmmm
Şükür reyyanım :)) sen bitirdin mii kitapları :)İyi maşallah hep iyi ol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kutsişiiimmmmm napıyorsunnn senin sınavın da ertelendi demi@
çiçeğiiimmmm
Şükür reyyanım :)) sen bitirdin mii kitapları :)İyi maşallah hep iyi ol
Eh işte canım bitiriyorum birazKutsişiiimmmmm napıyorsunnn senin sınavın da ertelendi demi
Şükür reyyanım :)) sen bitirdin mii kitapları :)
Bende bendeeee Ben evdeyim kocamda 1.5 aydır evde artık haftaya işe başlayacak insallahBen de seni özledim, neredesin kız kayıp mizahşor
He yaaaa gitti çalıştıklarım oturmayan bütün derslerim erteleyenlere selam olsunKutsişiiimmmmm napıyorsunnn senin sınavın da ertelendi demi
Şükür reyyanım :)) sen bitirdin mii kitapları :)
Reyyancım nasılsın gelmişken hal hatır sorayımİyiyim şükür canım. Biraz sıkıcı geçiyor ama işte geçiyor. Sen nasılsın
İyiyim, teşekkür ederim sen nasılsınReyyancım nasılsın gelmişken hal hatır sorayım
Bnde iyiyim şükür hayatım aynı değişen bişey yok olsa keşkeİyiyim, teşekkür ederim sen nasılsın
Hoş geldin canım...Bana tünaydııı nasılsınız bakalım ne var ne yok sizi çok özledim
Dhbtye hazırlanıyordun değil mi? Oldu mu dhbt? Bu yıl girmedim, herşeyden uzağım hiç haberim yokBnde iyiyim şükür hayatım aynı değişen bişey yok olsa keşke
Kolay gelsin canım, kocişinle başbaşa geçir bu yılın son günlerini de ne güzelBende bendeeee Ben evdeyim kocamda 1.5 aydır evde artık haftaya işe başlayacak insallah
İnşallah tabisimnHoşbulduum gülnihalımmmm sen azimlisin çok güzel gidiyosun sürecin ortalarına doğru şimdi yavaş gidiyor olarak gördüğün şeyler sana çok fayda getirecek
Biraz yoğunluk biraz yorgunluk filan öyle uzak kaldım reyyanım şükür iyiyim
İyiyim diyeyim iyi olsun reyyanim. İdare ediyoruzİyiyim şükür canım. Biraz sıkıcı geçiyor ama işte geçiyor. Sen nasılsın
Basmaaaa yaz bana yazzz sadece burdan değilHoş geldin canım...
Biz de özlüyoruz bagrimiza taş basıp oturuyoruz napalim
Evet canım ama ertelendiDhbtye hazırlanıyordun değil mi? Oldu mu dhbt? Bu yıl girmedim, herşeyden uzağım hiç haberim yok
Aynen çok güzel evde olması da oda sıkıldı artık başlasın işeKolay gelsin canım, kocişinle başbaşa geçir bu yılın son günlerini de ne güzel
Valla da doğru ya ..Basmaaaa yaz bana yazzz sadece burdan değil
Senin eşin de mi öğretmen zepraAynen çok güzel evde olması da oda sıkıldı artık başlasın işe
Bahtının rüzgarına değilll benim rüzgarıma geeelllValla da doğru ya ..
Kapıldım gidiyorum bahtimin rüzgarinaaaaa
Yok canım işyerleri iş olmaması sebebiyle kapandıSenin eşin de mi öğretmen zepra
İnşallah su virüs biter de işe başlarlarYok canım işyerleri iş olmaması sebebiyle kapandı