• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mizahşörler Çıkmazı

Çay icecekti garibim....:KK48:
Yavrum ya çay mi istiyormuş hemen verelim elimde hazır vardı 😂
IMG_20201230_095312.jpg
Limonsuzzcay Limonsuzzcay al kuzum iç 😂

Handan, hamamdan geçtik
Gün ışığındaki hissemize razıydık
Saadetinden geçtik
Ümidine razıydık
Hiçbirini bulamadık
Kendimize hüzünler icat ettik
Avunamadık
Yoksa biz...
Biz bu dünyadan değil miydik?

Orhan Veli Abim

Youlost16 Youlost16
@HayatSevinceGuzel
M mehlika nur
C Cay6
Limonsuzzcay Limonsuzzcay
Jawlensky Jawlensky
@samdan
C Calcifer
Mehfam Mehfam
braindamage braindamage
Günaydıııııııınn ❤️❤️❤️❤️
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Günaydııııııın ablacım ve etiketli olan herkes, yeni uyandığım İçin bir gözüm kapalı yazıyorum :)

Herkese musmutlu bir gün diliyorum 2020nin son iki günü çok güzel geçer inşaAllah :))))

Günaydııııııın ablacım ve etiketli olan herkes, yeni uyandığım İçin bir gözüm kapalı yazıyorum :)

Herkese musmutlu bir gün diliyorum 2020nin son iki günü çok güzel geçer inşaAllah :))))
Hayallerimiz gerçekleşecek sadece kararlı miyiz bizi test ediyor... :KK68: :KK68: :KK68:
Senin için de aynı güzellikleri diliyorum fıstık brainim:KK74:

Hayallerimiz gerçekleşecek sadece kararlı miyiz bizi test ediyor... :KK68: :KK68: :KK68:
Senin için de aynı güzellikleri diliyorum fıstık brainim:KK74:

Gerçekleşecek abla ben inanıyorum 2021 benim için muhteşem bir yıl olacak, bunu da ilk defa bu kadar derinden hissediyorum :KK68:

İnşallah hepimiz için tüm dünya için coronanın da defolduğu bir yıl olur sağlıklı huzurlu mutlu bir yıl.
Yarın gece parti yapıyor muyuz hahah :halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

Gerçekleşecek abla ben inanıyorum 2021 benim için muhteşem bir yıl olacak, bunu da ilk defa bu kadar derinden hissediyorum :KK68:

İnşallah hepimiz için tüm dünya için coronanın da defolduğu bir yıl olur sağlıklı huzurlu mutlu bir yıl.
Yarın gece parti yapıyor muyuz hahah :halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:
Amin kuzum ya çokça amin hem de :dua:
Duaların gerçekleşsin gulen bir yüzümüz olsun 2021' de. :rapci:
Yarın gece party party yaparık kolluk kuvvetleri basmazsa :KK48:

Fistiiiiiiiiik ince belim datli dillim
Tünün , ikindin hepsi aydın olsun şekerim :KK25:
Allah'ım vıcık vıcık oldu buralar
:confused:
Yerler kaygan dikkatli olun bacılar :KK23:
Ama çok tatlısın yaa, ben seni yirim :KK60::KK74:
Fıstık,ince belli tatlı dilli olan sensin ilaveten çok güzel bir kalbin var herkesi kucaklayan :KK200::KK200::KK200:

Back