- 12 Haziran 2019
- 18.370
- 111.316
- 598
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür her şey yolunda artık. Sen nasılsın ablaNasılsın calcim durumlar iyidir inşallah..
Doktor işleri halloldu mu... operasyon falan...sağlık iyi olsun gerisi no mühimmenÇok şükür her şey yolunda artık. Sen nasılsın abla
Evet 15 aralıkta oldum hatta işe bile başladımDoktor işleri halloldu mu... operasyon falan...sağlık iyi olsun gerisi no mühimmen
Ben de iyiyim gün sayıyorum 2020' ye bi git dicem ....
İçek valla...eşimin dersinin bitmesini bekliyorum beni mutfağa koymuyor salonla bitişik mutfak tıkırtı yapıyormusumçay içelim mi kızlar
Hadi yaaaaEvet 15 aralıkta oldum hatta işe bile başladım
Öğretmen aileleri de dertliİçek valla...eşimin dersinin bitmesini bekliyorum beni mutfağa koymuyor salonla bitişik mutfak tıkırtı yapıyormusum
Ev evlikten çıktı zaten çıldıricim kuzumÖğretmen aileleri de dertli
Ben de istiyorum çok ihtiyacım varLimonsuzum harika bir gün gecirmen dileğiyle kocaman öpüyorum yavrum
Orhan Veli'nin kafasından istiyorum bugün hepimiz için amaaan boş ver, yaşamak sevdiklerimizle olduktan sonra diyerek....
Günaydın tatlım gelsin şap şuplu öpmeler
Bir harf daha alayim
Virüs illeti hayırlısıyla bitsin eski hayatımıza dönelim sağlıkla inşaallahÖğretmen aileleri de dertli
Nihalim o zaman boş verBen de istiyorum çok ihtiyacım var
Çay icecekti garibim....Bir harf daha alayim
Allah razı olsunHadi yaaaa
Şifa olsun inşallah.
Ya bizim resmi mizahsorler resmini atacaktım yapamadım olmuyor artık. Hani mavi boncuk filmindenBir harf daha alayim
Aminnn inşAllah nihalimVirüs illeti hayırlısıyla bitsin eski hayatımıza dönelim sağlıkla inşaallah
Takintilarim benu bir rahat bıraksaNihalim o zaman boş ver
Yaşam zor ömür kısa
Dostum gönlünce yaşa
Bırak boş dertleri
Hayat değmez ........ işte ona
Nasılsın limonsuzummmmYa bizim resmi mizahsorler resmini atacaktım yapamadım olmuyor artık. Hani mavi boncuk filminden
Aminnn inşAllah nihalim
Günaydın ablaHandan, hamamdan geçtik
Gün ışığındaki hissemize razıydık
Saadetinden geçtik
Ümidine razıydık
Hiçbirini bulamadık
Kendimize hüzünler icat ettik
Avunamadık
Yoksa biz...
Biz bu dünyadan değil miydik?
Orhan Veli Abim
Youlost16
@HayatSevinceGuzel
@mehlika nur
@Cay6
Limonsuzzcay
Jawlensky
@samdan
C Calcifer
Mehfam
@braindamage
Günaydıııııııınn
Resmi atsaydım iyi olacaktı üzüldüm şimdi ama onun dışında gayet iyim canım sen nasılsınNasılsın limonsuzummmm