- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
- 598
O aslında çok değişiyor gülnihalım biliyor musun kimisi 7 8 saat çalışır yeterli gelmez kimine 2 3 yeterli gelir bence sana da yeter :)) inşallah emeklerin boşa çıkmasınAfiyet olsun tabisimm. geçen yıl edebiyatta 1. Olan hoca video çekmiş günde 7 8 saat çalışıyordum demiş. Benim sevkim iyice düştüben 1 2 saate tavim
Tarihi belli mi samdanımHayatSevinceGuzel canım iyiyim sınav ertelenmis olabilir. ama yine de çalışcam inşallah:) mesai kısaldı ya işler de yetismiyo
kreş açıldı. yarın kreşe gitcek oğlan.
Allah şifa versin hala bekliyoruz bonusun annesinden güzel haberler
O aslında çok değişiyor gülnihalım biliyor musun kimisi 7 8 saat çalışır yeterli gelmez kimine 2 3 yeterli gelir bence sana da yeter :)) inşallah emeklerin boşa çıkmasın
Tarihi belli mi samdanımçalış tabikii rehavete düşmemiş olursun :)
Bu kreşler de dallas gibi oldu ne olduğu belli değil ama senin için iyi olcak sanki demi :))
Amiin amiin insallah samdanım
Amin canım hepimizin inşaallahO aslında çok değişiyor gülnihalım biliyor musun kimisi 7 8 saat çalışır yeterli gelmez kimine 2 3 yeterli gelir bence sana da yeter :)) inşallah emeklerin boşa çıkmasın
Tarihi belli mi samdanımçalış tabikii rehavete düşmemiş olursun :)
Bu kreşler de dallas gibi oldu ne olduğu belli değil ama senin için iyi olcak sanki demi :))
Amiin amiin insallah samdanım
Geçmiş olsun.Kızlar tam karantina bitti diye sevinirken annem pozitifÜstelik astımı var, var mı çevrenizde kronik rahatsızlığı olup da atlatan?
Annem atlattı canım. Geçmiş olsun.Kızlar tam karantina bitti diye sevinirken annem pozitifÜstelik astımı var, var mı çevrenizde kronik rahatsızlığı olup da atlatan?
Geçmiş olsun.
Annem var. 66 yaşında. Tansiyon, şeker, böbrekleri de sıkıntılı ve astım hastası. Atlattı şükür.
Annem atlattı canım. Geçmiş olsun.
Tansiyon ve şekeri vardı
Canım benim çok geçmiş olsun. Yengemin teyzesi KOAH hastasıydı atlattı. Yaşı da var 65 üstü. İnşaallah en hafif şekilde atlatır annen. Rabbim şifa versinKızlar tam karantina bitti diye sevinirken annem pozitifÜstelik astımı var, var mı çevrenizde kronik rahatsızlığı olup da atlatan?
Canım benim çok geçmiş olsun. Yengemin teyzesi KOAH hastasıydı atlattı. Yaşı da var 65 üstü. İnşaallah en hafif şekilde atlatır annen. Rabbim şifa versin
Estağfurullah canım senden deAllah razı olsun canım, duydukça moralim düzeliyor sanırım en önemli etkenlerden biri de moral enerji...
Mehlikacim çok şükür yaşıyorsun.Ağlama, gel gel
İyiyim canım, buralardayım ,sen nasılsınMehlikacim çok şükür yaşıyorsun.
İyi misin tatlım...
Bizim kızlar nerede bilgin var mı? Başka sayfaya taşındık da benim mi haberim yok.. Bu akşam noldu bana ..
Terk edilmiş gibi hissettim bir an..
Nihaaaal, Nuuur, Kalsiiii, çaaaay , şamdaaaan , reyyoooş, bireeeeyn , limoooon , youuuuu
Gördümİyiyim canım, buralardayım ,sen nasılsın,yeni bir geyik topigi açılmış az önce gördüm pek sevimli görünüyor
Çok geçmiş olsun canım, inşaallah annen de sizin gibi hafif atlatir ve çabucak iyileşir, ne gibi belirtiler var annende, siz kaç günde iyileştinizKızlar tam karantina bitti diye sevinirken annem pozitifÜstelik astımı var, var mı çevrenizde kronik rahatsızlığı olup da atlatan?
Muhtemelen kullanıyorsunuzdur ama ben yine de söyleyeyim multivitamin,d vitamini, kan sulandırıcı,Kızlar tam karantina bitti diye sevinirken annem pozitifÜstelik astımı var, var mı çevrenizde kronik rahatsızlığı olup da atlatan?
Allah razı olsun canım, annemde yorgunluk vardı sadece iki gün de grip gibi belirtiler vardı. Öksürük yok, ateş yok ama astım hastası o yüzden tereddütteyimÇok geçmiş olsun canım, inşaallah annen de sizin gibi hafif atlatir ve çabucak iyileşir, ne gibi belirtiler var annende, siz kaç günde iyileştiniz
Muhtemelen kullanıyorsunuzdur ama ben yine de söyleyeyim multivitamin,d vitamini, kan sulandırıcı,
Bir tatlı kaşığı zeytinyağına 2-3 damla kekik yağı damlatıp bekletmeden için bronşları çok güzel açıyormus,
Öğütülmemis tane sumak bir bardağa bir kaşık olacak şekilde kaynamış suya ekleyip beş dakika kaynatıp süzüp için kan sulandırıcı özelliği var,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?