Mizahşörler Çıkmazı

Afiyet olsun tabisimm. geçen yıl edebiyatta 1. Olan hoca video çekmiş günde 7 8 saat çalışıyordum demiş. Benim sevkim iyice düştü ben 1 2 saate tavim
O aslında çok değişiyor gülnihalım biliyor musun kimisi 7 8 saat çalışır yeterli gelmez kimine 2 3 yeterli gelir bence sana da yeter :)) inşallah emeklerin boşa çıkmasın
Tarihi belli mi samdanım çalış tabikii rehavete düşmemiş olursun :)
Bu kreşler de dallas gibi oldu ne olduğu belli değil ama senin için iyi olcak sanki demi :))

Amiin amiin insallah samdanım

benim için en iyisi açık olması nurum:) çünkü evde sıkılıyo çocuk. konuşma oyun oynama ihtiyacını bı yere kadar karsilayabiliyoruz biz

inşallah bugün çalışcam ya:)

senin nasıl gidiyo dersler. yoruluyo musun

Amin canım hepimizin inşaallah

Kızlar tam karantina bitti diye sevinirken annem pozitif Üstelik astımı var, var mı çevrenizde kronik rahatsızlığı olup da atlatan?
Geçmiş olsun.
Annem var. 66 yaşında. Tansiyon, şeker, böbrekleri de sıkıntılı ve astım hastası. Atlattı şükür.

Kızlar tam karantina bitti diye sevinirken annem pozitif Üstelik astımı var, var mı çevrenizde kronik rahatsızlığı olup da atlatan?
Annem atlattı canım. Geçmiş olsun.
Tansiyon ve şekeri vardı

Canım benim çok geçmiş olsun. Yengemin teyzesi KOAH hastasıydı atlattı. Yaşı da var 65 üstü. İnşaallah en hafif şekilde atlatır annen. Rabbim şifa versin

Canım benim çok geçmiş olsun. Yengemin teyzesi KOAH hastasıydı atlattı. Yaşı da var 65 üstü. İnşaallah en hafif şekilde atlatır annen. Rabbim şifa versin

Allah razı olsun canım, duydukça moralim düzeliyor sanırım en önemli etkenlerden biri de moral enerji...

Ağlama, gel gel
Mehlikacim çok şükür yaşıyorsun.
İyi misin tatlım...
Bizim kızlar nerede bilgin var mı? Başka sayfaya taşındık da benim mi haberim yok.. Bu akşam noldu bana ..
Terk edilmiş gibi hissettim bir an..
Nihaaaal, Nuuur, Kalsiiii, çaaaay , şamdaaaan , reyyoooş, bireeeeyn , limoooon , youuuuu

İyiyim canım, buralardayım ,sen nasılsın ,yeni bir geyik topigi açılmış az önce gördüm pek sevimli görünüyor

Çok geçmiş olsun canım, inşaallah annen de sizin gibi hafif atlatir ve çabucak iyileşir, ne gibi belirtiler var annende, siz kaç günde iyileştiniz

Muhtemelen kullanıyorsunuzdur ama ben yine de söyleyeyim multivitamin,d vitamini, kan sulandırıcı,
Bir tatlı kaşığı zeytinyağına 2-3 damla kekik yağı damlatıp bekletmeden için bronşları çok güzel açıyormus,
Öğütülmemis tane sumak bir bardağa bir kaşık olacak şekilde kaynamış suya ekleyip beş dakika kaynatıp süzüp için kan sulandırıcı özelliği var,

Çok geçmiş olsun canım, inşaallah annen de sizin gibi hafif atlatir ve çabucak iyileşir, ne gibi belirtiler var annende, siz kaç günde iyileştiniz
Allah razı olsun canım, annemde yorgunluk vardı sadece iki gün de grip gibi belirtiler vardı. Öksürük yok, ateş yok ama astım hastası o yüzden tereddütteyim Bizde bir babamda çıktı haricen 10 günde negatif oldu eski sağlığında şuan çok şükür annem de muhtemelen şuan 6 7. gününde falan minimum

D vitaminini hap olarak değil de sürekli meyve mandalina, portakal, nar falan veriyoruz. Kekik çayı iyi geliyormuş ondan yapıyoruz günde iki adet, bir de astıma iyi gelen kekiği tüpte kaynatıp buharını odaya veriyoruz o da iyi geliyormuş. Kekik yağını bilmiyordum ama onu da söyleyeyim, kan sulandırıcı vermiş doktor ama o ilacı içmiyor zaten kendi kanı öyleymiş diyor valla annem biraz inat o yüzden ısrarla soruyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…