Mizahşörler Çıkmazı

Günaydın canım
Kıskanmaya başladım kedicigini ...
Derslerden geri kalan vakti onunla geçiriyorsun di mi
Nasılsın nurum
Yicem onu yiceem geliyo elimde uyuyooo nasıl bırakayım abla iyiyim şükür bugün sabahtan derse girdim akşam tekrar var ama bu ara çok bunaldım evde abla azıcık yürümeye gidesim var :)

Sen nasılsın çıtır kız :)

İyiyim çayıım benim bu ara hep aynı şeyler aslında ama pek halim kalmıyo gün sonunda kilo da almışım ben yaa, acil bir diyet spor başlamam lazım
Iyi ol da canim gerisi muhim degil . Kac kilo almissin cok almamsndir ben artik 5 en gec 6 gbi yeme islerini birakiyorum . Hic degilse kilo almam belki veremesemde . Hem hafif oluyorum olabildkce erken yiyip birakiyorum. Evde spor yapamiyorum ben ama dun mekik cekmeye basladim oyle iste hava kapali icim karariyor enerjisiz oluyorum boyle gunlerde ben de . Oralarda hava iyi mi

Ödem mi onu da bilmiyorum çayım ama 3 kilo fazla çıktım ben şok oldum o gün bugündür azıcık yiyorum bol bol maydanoz limonlu su içiyorum nasıl korktuysam galiba hakeketsiz kalmak hemen etkiliyo beni

Hava aşırı kapalı ev karanlık çok sıkıcı çayım Hakkaten

Yok yok başlangıca göre çok iyisin gülnihalımm maşallah ben de iyiyim şimdi bi sütlü kahve yaptım yağmurda yağıyo azıcık balkonda keyif yapayım dedim :))
Afiyet olsun tabisimm. geçen yıl edebiyatta 1. Olan hoca video çekmiş günde 7 8 saat çalışıyordum demiş. Benim sevkim iyice düştü ben 1 2 saate tavim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…