Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok geçmiş olsun. Allah şifa versin ailenize. Çabucak atlatmanizi dilerim.Geldim şükürler olsun :)
Babam koronaya yakalanmıştı yaklaşık iki haftadır ailecek karantinadayız iş de var tabi evden yürüttüğüm bir de bu meret çıkınca iyice allak bullak oldu ama çok şükür sonuna geldik inşallah :)
Burda var mı bir yaramazlık??
Günaydın ikiyimUyanıp da günaydın demeyenler
Bekliyorum demezseniz ben diyeceğim ona göre
Çok geçmiş olsun, sona gelmişsiniz neyseki, Rabbim tekrarını göstermesin,Geldim şükürler olsun :)
Babam koronaya yakalanmıştı yaklaşık iki haftadır ailecek karantinadayız iş de var tabi evden yürüttüğüm bir de bu meret çıkınca iyice allak bullak oldu ama çok şükür sonuna geldik inşallah :)
Burda var mı bir yaramazlık??
Kukrim görse bayilirdi bu gunaydinaGünaydın,
Hoş geldin yaaaaarGünaydın ikiyim
Günaydın nihalcim ...Günaydın az kalorili pattis kizartmasi isteyen varsa buyursun
Tuvaletin penceresini açık tutma aman diyim...Çok geçmiş olsun, sona gelmişsiniz neyseki, Rabbim tekrarını göstermesin,
Biz iyiyiz, alt komşumuz Corona olmuş adamı hastaneye yatırmışlar,kadın evde, geçen gün wc deyken inleme sesleri geliyordu, eşime de dedim Corona mi oldular acaba diye,dün karşı komşum dedi, etrafımızı sardı iyice
O da mı mor hastası. Ben mavi ve mor çok severimKukrim görse bayilirdi bu gunaydina
Günaydın kuzum...
Patates sevmemGünaydın az kalorili pattis kizartmasi isteyen varsa buyursun
Birkaç mesajında denk gelmiştim mor tutkunluğunun olduğunu...O da mı mor hastası. Ben mavi ve mor çok severim
Reyyoşum günaydın.Günaydın
Nasılsın ablaReyyoşum günaydın.
Suzmustum ama vazgeçtik son anda şimdi daha beteri tost var kızım sevmiyor da her şeyi onun sevdiklerinden mecburGünaydın nihalcim ...
Kalorileri süzdün mü naptın ...oyuna getirme bizi...
Tamam calcim tost var sıcak çayPatates sevmem
Çay a asla hayır dememSuzmustum ama vazgeçtik son anda şimdi daha beteri tost var kızım sevmiyor da her şeyi onun sevdiklerinden mecbur
Tamam calcim tost var sıcak çay
Demli ve kocaman bir bardakÇay a asla hayır demem
Bu salgın günlerinde virüsün bulaşmamasini düşünecek olursak çok iyiyim tatlım... sağlığına duaciyim.Nasılsın abla