• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mizahşörler Çıkmazı

anladım canım inşallah ben de uyarım sabahları sana 😍 gece geç yatıp bir de uyanınca sık sık bazen kalkamıyorum 🙃

gece uykusu daha önemli sabah verimli olursa gece yerine sabah çalışırsın nihalim 😍😍

Mevzuyu yanlış mı anladım acaba :olamaz:

yok abla estağfurullah kahve icicez ama biz nihalle sınav ekurisi olduk:) beraber çalışıyoruz genelde saatlerimiz uyunca:)

birbirimizi destekliyoruz salmamak için:)

ama senin için sohbete de kalırız fal da bakarız ayipsin😍

gece uykusu daha önemli sabah verimli olursa gece yerine sabah çalışırsın nihalim 😍😍

yok abla estağfurullah kahve icicez ama biz nihalle sınav ekurisi olduk:) beraber çalışıyoruz genelde saatlerimiz uyunca:)

birbirimizi destekliyoruz salmamak için:)

ama senin için sohbete de kalırız fal da bakarız ayipsin😍
Yok kuzum olur mu öyle şey ben yancı olarak uzaktan içerim kahvemi....Destek olmanız ne güzel...bu arada ne çalışıyorsunuz? Hangi dersler

Yok kuzum olur mu öyle şey ben yancı olarak uzaktan içerim kahvemi....Destek olmanız ne güzel...bu arada ne çalışıyorsunuz? Hangi dersler

benimki işle ilgili ablacım:) nihal karışık gidiyo aynı anda üç ders götürüyo galiba

yancı demeyelim gözetmen diyelim 😁

Back