- 4 Eylül 2018
- 18.760
- 72.076
- 598
Tabii ki ablacim süper olur da umarım ben yetisirim,22.00 de ben de gelebilir miyim gayfeye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabii ki ablacim süper olur da umarım ben yetisirim,22.00 de ben de gelebilir miyim gayfeye
Valla yapmasam bitmiyordu bi gayret bitirdim
Sabahları erken kalkarsam çalışıyorum samdanim sen kaç gibi çalışıyorsuntamam o zaman canım
sabah ders çalışma saatin var mı. sabahları da denkleyebilriz
Sabahları erken kalkarsam çalışıyorum samdanim sen kaç gibi çalışıyorsun
Bu muhabbeti kaçırmamak için alarm bile kurarım ne diyorsun
Saat 22 uyku saati benimkinin. Hemen öncesinde filtre kahve içeceğim. Yarın niyetliyim
Samdan 3 yere yazamıyorum ama benbizimki ders çalışma kahvesi yalnız abla muhabbet kahveden önce çeneler yorulup susuzluk belirtisi çıkana kadar
anladım canım inşallah ben de uyarım sabahları sana gece geç yatıp bir de uyanınca sık sık bazen kalkamıyorumben yedi dokuz arası çalışıyorum genelde nihalim. mesai saatleri değişti ya kalkma saatimi değiştirmeyip ders koydum
Mevzuyu yanlış mı anladım acababizimki ders çalışma kahvesi yalnız abla muhabbet kahveden önce çeneler yorulup susuzluk belirtisi çıkana kadar
Saat 22 uyku saati benimkinin. Hemen öncesinde filtre kahve içeceğim. Yarın niyetliyim
O uyurken beni de uyuturolsun canım sen dinlen zaten artık yeter bugün çabalarının.
Allah kabul etsin inşallah oğlan hemen uyur ve afiyet olsun şimdiden:)
anladım canım inşallah ben de uyarım sabahları sana gece geç yatıp bir de uyanınca sık sık bazen kalkamıyorum
Mevzuyu yanlış mı anladım acaba
O uyurken beni de uyutur
Hee bir ara 9da uyuyordun hep hatırladımen birinci anne örneği ben de hep uyuyakalirim
Yok kuzum olur mu öyle şey ben yancı olarak uzaktan içerim kahvemi....Destek olmanız ne güzel...bu arada ne çalışıyorsunuz? Hangi derslergece uykusu daha önemli sabah verimli olursa gece yerine sabah çalışırsın nihalim
yok abla estağfurullah kahve icicez ama biz nihalle sınav ekurisi olduk:) beraber çalışıyoruz genelde saatlerimiz uyunca:)
birbirimizi destekliyoruz salmamak için:)
ama senin için sohbete de kalırız fal da bakarız ayipsin
ben ömrüm boyunca dokuzda uyudum çocuk olunca uykusuz kaldımHee bir ara 9da uyuyordun hep hatırladım
Yok kuzum olur mu öyle şey ben yancı olarak uzaktan içerim kahvemi....Destek olmanız ne güzel...bu arada ne çalışıyorsunuz? Hangi dersler
Dokuzdan sonra gözler görmüyor diyorsunben ömrüm boyunca dokuzda uyudum çocuk olunca uykusuz kaldım
aslında benim biyolojik yapı tavuklara aynı Calci