- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.447
- 698
Onu da yiyorduKarınca bile yemiş olabilir görünce oynuyor tutmaya çalışıyor çünkü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu da yiyorduKarınca bile yemiş olabilir görünce oynuyor tutmaya çalışıyor çünkü
Günaydın diyeydinBugünün sonuncusu olarak eksik kalmayayim selaminko alykumko canlar
Bugünün sonuncusu olarak eksik kalmayayim selaminko alykumko canlar
Ay yaramaza bak yaabüyükce bir düğmeyi ağzına almış çıkardı sonra bir de gülüyor, aslında kutu ilerideydi ama nasıl yaptıysa uzanıp çekmiş kutuyla birlikte patır kütür yerlere sacmis zaten bulduğu şeyleri ağzına atıyor hemen,mutfakta kırıntı falan bulsun direk ağıza, peçete ,kağıt ne bulursa direk ağıza, peçete koparıp yemeyi çok seviyor,yemek yedirirken kağıt havlu getiriyorum ağzını silmek için hemen parçalıyor ağzına atıyor
Geçen kakasindan iki kere gülen surat çıktı, yapışkanlı gülen suratlar oluyor ya, oğlumun vardı yapışkanlari gitmiş kopmuş hep,kaç kere toplattirdim en sonunda komple çöpe attım,
Aslında yarın için günaydın demeye ne kalmıştı az daha bekleyeydim olurdu da dayanamadımGünaydın diyeydin
Şimdilik eşim böyle bir çözüm buldu ama eninde sonunda alacak galiba kaçışı yokoraya bebek çiti bebek kapısı gibi bişey mi alsanız
Canım benim ya, iki küçük bebek olunca birbirlerine zarar vermeleri kaçınılmaz oluyor demek ki,Ay yaramaza bak yaa
benimkiler de bir ara ablasının oyun hamurunu yemişti bugün biri diğerinin yanağını ısırdı şişti morardı yavrumun yanağı
Evet mehlikam, oyuncak kapma, saç çekme ne ararsan varCanım benim ya, iki küçük bebek olunca birbirlerine zarar vermeleri kaçınılmaz oluyor demek ki,
biraz daha büyüyünce birbirinin en iyi arkadaşı yoldaşi olacaklar canım, birlikte çok güzel oynarlar,sana çok yükleri olmaz inşaallahEvet mehlikam, oyuncak kapma, saç çekme ne ararsan var
İnşallah öyle olur Mehlikamm aminnnbiraz daha büyüyünce birbirinin en iyi arkadaşı yoldaşi olacaklar canım, birlikte çok güzel oynarlar,sana çok yükleri olmaz inşaallah
Birazdan yemek yiyeceğiz ondan sonra başlarım inşallah sen şimdi başlıyor musun
Birazdan yemek yiyeceğiz ondan sonra başlarım inşallah sen şimdi başlıyor musun
Çay yapalım canım kahve de ilerleyen saatlerde muhakkakben yemek yedim ama kitabın başına oturmadim nihalim. telefondan okurum. az kaldı ama bı türlü bitiremedim. önce onu bitireyim. sonra senle beraber başlarım çalışmaya
çay mi yapalım yanına kahve mi
İnşallah öyle olur Mehlikamm aminnn
İkinize meyve soyayım ben deben yemek yedim ama kitabın başına oturmadim nihalim. telefondan okurum. az kaldı ama bı türlü bitiremedim. önce onu bitireyim. sonra senle beraber başlarım çalışmaya
çay mi yapalım yanına kahve mi
Çay yapalım canım kahve de ilerleyen saatlerde muhakkak
Afiyet olsun bu arada.
İkinize meyve soyayım ben de
Çaylar bendennn
Eki Görüntüle 2734279
Yemek yedik, çay içmeye başladık canımmnaber reyyanim
yatmadan önce ufak çaplı bı maraton yapar mıyız senle