- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
- 598
Dokuzdan sonra gözler görmüyor diyorsun
şu an mecbur görüyo bacım sınav var sonra görmez ama kendimi biliyom
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dokuzdan sonra gözler görmüyor diyorsun
ÖABT eğitim bilimleri gkgy ne ararsan var ablaYok kuzum olur mu öyle şey ben yancı olarak uzaktan içerim kahvemi....Destek olmanız ne güzel...bu arada ne çalışıyorsunuz? Hangi dersler
Sağ ol kuzum...ben bir gugıla gidip bakayım...sen kaldırma başını. Allah zihin açıklığı versin tatlım...ÖABT eğitim bilimleri gkgy ne ararsan var abla
Teşekkürler ablacım. Kpss ile ilgili hepsi ÖABT edebiyat alan sınavı, diğerleri de eskiden de olan sınavlarSağ ol kuzum...ben bir gugıla gidip bakayım...sen kaldırma başını. Allah zihin açıklığı versin tatlım...
Genel kültür ve genel yetenek aklıma gelmedi de gkgy deyince o neydi ki dedim bir anTeşekkürler ablacım. Kpss ile ilgili hepsi ÖABT edebiyat alan sınavı, diğerleri de eskiden de olan sınavlar
Aynen ablacım. ÖABT de öğretmen alan bilgisi testiGenel kültür ve genel yetenek aklıma gelmedi de gkgy deyince o neydi ki dedim bir an
Ben adım çikolatalı filtre kahvemie nihal de geldiğine göre kahveleri yapalim mi hanimlar
Sağol canım benimLimonsuzzcay geçmiş olsun canım
Selam kızlar nasılsınız ben de çayımı içtim geldim
Birleşip bana telefon alalım samdanım bezdim valla ya şimdi de kızım sağolsun şarj aletinin ucunu kırdı evi arayıp bulmam lazım başka var mı diyenerdesin limonsuzum ya
Birleşip bana telefon alalım samdanım bezdim valla ya şimdi de kızım sağolsun şarj aletinin ucunu kırdı evi arayıp bulmam lazım başka var mı diye
Sorma canım ya. Kaç kere de uyardım. Karantinadayız çıkıp alamayız dahay Allah'ım bu çocuklar da hep olmadık şeyler yapıyo
sen daha iyi misin canım annem nasıl olmuş
Limonsuzum inşallah varise şarj aleti ya çok üzüldüm hep üst üste geliyor annene de acil şifalar canım inşallah hemen atlatirsinizSorma canım ya. Kaç kere de uyardım. Karantinadayız çıkıp alamayız da
Ben daha iyiym canım. Sadece şuan başım ağrıyor. Ağrı kesici içip yatıcam.
Annem de gece ateşleniyormuş inşAllah iyileşir
İnşAllah canım benim bütün hastalarla birlikteLimonsuzum inşallah varise şarj aleti ya çok üzüldüm hep üst üste geliyor annene de acil şifalar canım inşallah hemen atlatirsiniz
Tamam canım bizi habersiz bırakma duamizdasiniz hepinizİnşAllah canım benim bütün hastalarla birlikte
9 kaldı şimdi çıkmam lazım. Yarın bulursam gelirim inşAllah.
Benim kahveler zorunlu rötar yaptı