• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mizahşörler Çıkmazı

Öğrenme eğlencelidir gülnihalımm ama öabt püfff. Ölçmeyi sevmiyorum ben bir de :)
Nurum mesajini yeni gördüm neden bildirim gelmiyor bana😬
ever ogrenme eğlenceli ama bitmiyor dersler tarih öğrenme ÖABT birlikte gidiyorum öğrenme bitince diğerlerinden birine geçeceğim. Ölçme ve değerlendirmeyi seven varsa alnından öpeyim🥴 hiiiic sevmiyorum. Bak ismi bile yetti😣😣

Sonunda 🤪🤪 nasılsın mehlika
Evet ilk defa birinciyim sonunda altın madalyayi aldım 💪👏 kendimi çok tebrik ediyorum 😂😂
İyiyim canım ,ev işleri, çocuk, günlerden bir gün işte,eşim evde, kahve içtik az önce,
Sen nasılsın,nasıl geçiyor hafta sonun ❤️

Evet ilk defa birinciyim sonunda altın madalyayi aldım 💪👏 kendimi çok tebrik ediyorum 😂😂
İyiyim canım ,ev işleri, çocuk, günlerden bir gün işte,eşim evde, kahve içtik az önce,
Sen nasılsın,nasıl geçiyor hafta sonun ❤️
Bu hafta sonu ful temizlikle geçiyor şimdi oturdum dedim onda da yemek yapıyorum 🤦

Bu hafta sonu ful temizlikle geçiyor şimdi oturdum dedim onda da yemek yapıyorum 🤦
Kolay gelsin canım, ben de yarın sil süpür toz al işleri yapacağım,dün süpürüp sildim bugün yine süpürdüm temizlik toplama işleri hiç bitmiyor bizde

Back