Amin canım. Hayırlı cumalarHayırlı cumalar canlarım
Rabbim dualarımızı kabul etsin
Hayırlı cumalar canlarım
Rabbim dualarımızı kabul etsin
Aynen, 10 olmadan yazmanın sevinci içerisindeyim13 dk ile kurtardın
Günaydınnn
Kolay gelsin canım, sizin kurum yoğun , bizim kurumda bizim çalıştığımız kısımlarda çok yoğunluk olmamasına rağmen idari izinlere geç başladılar,kurumda vaka sayısı çok artmasa onu bile yapmiyacaklardi,tabi bize mecbur kalmadıkça onu da vermiyolardi. şimdi haftada bir gün oldu.
işler yetismiyo diye farklı bı yere verdiler ya zaten mehlikam
aynen ben memurum iş yerimin kresine bırakıyorum dersin. bence sorun yasamazsin ama yine de bilgi almaya çalış
Iyiyim canim senden nabernabersin çayıım :)
Hayirrrr yaaa yine sonu kv e cikto bu isin korktugum gibi .. insallah esinle donusumlu bakabilecek durumda olursunuz yaafiyet olsun şimdiden mehlikam:)
sizinki kapanmadi mi? ben sizin de kapandi saniyodum canım.
biz de gectikt dün 10-16 sistemine. dönüşümlü bakmaya caliscaz bakalım denk gelir inşallah canım:)
hoşgeldin çayım, yarın işe gitmem gerekiyo. geçici görevlendirmeyle ilgili kesin bişey öğrenmem gerekiyo. mecburen pazartesi de gitmem lazım. bakalım artık. şimdilik bı planımız yok çayım. dönüşümlü bakazsak KV yi alıp gelcek esim:)
Aynen iyiki az gun calisiyrsun bari ins skntisiz atlatrsnz sureciİyi geceler, eşim de geçen gün görmüş şoför bir kadını uyarmış ama yine de binmiş kadın otobüse ,ertesi gün yine aynı kadın cocukla binmiş otobüse şoför bir şey dememiş,
Kamuda 10 yaşından küçük çocuğu olanlara idari izin geldi ama kurum uygulamıyor yapacak bir şey yok gidip geleceğiz mecburen, dönüşümlü çalışma var ayda iki hafta çalışıyoruz neyseki
alarm mı kurdun doğru söyleAynen, 10 olmadan yazmanın sevinci içerisindeyim
TunaydinnnnHaftanın son gününden Günaydınnn, Hayırlı cumalar
@samdanJawlensky @reyyanK Elhan @olive_bluto @ZuhalYildizi HayatSevinceGuzel @Judy_K Bal0ncuk M mehlika nur @Limonsuzzcay @Seridina
Saat kaç cağnımmmTunaydinnnn
Off off samdanım hakkında hayırlısı olsun canımbizim sınava girecek kişi sayısı az olsun diye Şubat yapmışlardı nurum normalde Ekim'de yapmaları lazımdı. ya da en erken Mayıs'ta. parça parça yapcaklar.
idari izin bile vermiyolar sınavı erteleyecklerini sanmaminşallah sondur bugün nurum
İyiyim çayıım azıcık burnum tıkanmış tıslıyomIyiyim canim senden naber
Hayirrrr yaaa yine sonu kv e cikto bu isin korktugum gibi .. insallah esinle donusumlu bakabilecek durumda olursunuz ya
Aynen iyiki az gun calisiyrsun bari ins skntisiz atlatrsnz sureci
ver bi öpücük düşünürüm sonrasını11.36bugünlük affetsen
Kurmama gerek yok o kendi kendini kuruyor sevgili oğlumalarm mı kurdun doğru söyle
Gel Gel ki sayımızı bilelimKurmama gerek yok o kendi kendini kuruyor sevgili oğlum
Bugün geç bile kalktı normalde 8 de kalkıyor çoğu zaman
Sabah kosturmacadan yazmaya fırsat olmuyordu ama bundan sonra iki arada bir derede de olsa yazacağım
Ben gelemesem bile kalbimi gönderiyorum bunu bilesinizGel Gel ki sayımızı bilelim
hani nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?