• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mizahşörler Çıkmazı

İyiyim canım ben de çalışmaya çalışıyorum 😊
nasıl gidiyo gülnihalım :)
Alper Tunga öldi mü? Issız Ajun kaldı mu :D

ders çalışıyo musun nihalim:)

nuriskom😍😍 napiysun nasılsın canım:)
samdanıımmm. iyiyim ben ama senn de iyi ol inşallah ya kreşlerin kapanması tam da şu 2 haftaya denk geldi senin :S
ben de sorayım nsıl olsunn :)
Mavi Boncuk :ıslık:
Nasıl istersin gayfeni:rapci:
yaaaa :)

alırım bi sütlü ablaa :)))

Çok güzel bir tarif,yarın yapalım kızımla birlikte 😍 teşekkürler canım, elmalı tarifleri çok severim

afiyet olsun şimdiden mehlikam:)

Kreşin kapanmasi kötü olmuş, Allah yardımcınız olsun, inşaallah eşinle mesai saatleriniz çakışmaz ve dönüşümlü bakabilirsiniz,
biz de 10-16 gideceğiz, dönüşte süt izninden dolayı 2,5 ta çıkacağım bu uygulamaya göre, otobüste döneceğiz inşaallah ceza falan yemeyiz, çocukla gidip geleceğim mecburen

sizinki kapanmadi mi? ben sizin de kapandi saniyodum canım.
biz de gectikt dün 10-16 sistemine. dönüşümlü bakmaya caliscaz bakalım denk gelir inşallah canım:)

Selam iyigeceler

Toplu tasimaya 20 yas alti almiyorlar canim dun aksam habelerde geri indiriyorlardi ama Rabbim kolaylk versin calisan kadinin isi her daim zor zahmetli
kk birinci noteri kk birinci noteri sana sormaya gemistim bende napacaksin kreslerkapanmis diye
hoşgeldin çayım, yarın işe gitmem gerekiyo. geçici görevlendirmeyle ilgili kesin bişey öğrenmem gerekiyo. mecburen pazartesi de gitmem lazım. bakalım artık. şimdilik bı planımız yok çayım. dönüşümlü bakazsak KV yi alıp gelcek esim:)

nasıl gidiyo gülnihalım :)
Alper Tunga öldi mü? Issız Ajun kaldı mu :KK70:

samdanıımmm. iyiyim ben ama senn de iyi ol inşallah ya kreşlerin kapanması tam da şu 2 haftaya denk geldi senin :S

ben de sorayım nsıl olsunn :)

yaaaa :)

alırım bi sütlü ablaa :)))

sorma nurum kafam kazan gibi zaten:D hiç bişey calisamadim da bugün. bı bitseydi şu görev 🤦

afiyet olsun şimdiden mehlikam:)

sizinki kapanmadi mi? ben sizin de kapandi saniyodum canım.
biz de gectikt dün 10-16 sistemine. dönüşümlü bakmaya caliscaz bakalım denk gelir inşallah canım:)

hoşgeldin çayım, yarın işe gitmem gerekiyo. geçici görevlendirmeyle ilgili kesin bişey öğrenmem gerekiyo. mecburen pazartesi de gitmem lazım. bakalım artık. şimdilik bı planımız yok çayım. dönüşümlü bakazsak KV yi alıp gelcek esim:)
Bizim kreş kapanmadı kurumun kreşi ya, ilerde kapatırlar mi bilmem, giderken eşim bırakır ama gelirken mecburen otobüse bineceğim

Selam iyigeceler

Toplu tasimaya 20 yas alti almiyorlar canim dun aksam habelerde geri indiriyorlardi ama Rabbim kolaylk versin calisan kadinin isi her daim zor zahmetli
kk birinci noteri kk birinci noteri sana sormaya gemistim bende napacaksin kreslerkapanmis diye
İyi geceler, eşim de geçen gün görmüş şoför bir kadını uyarmış ama yine de binmiş kadın otobüse ,ertesi gün yine aynı kadın cocukla binmiş otobüse şoför bir şey dememiş,
Kamuda 10 yaşından küçük çocuğu olanlara idari izin geldi ama kurum uygulamıyor yapacak bir şey yok gidip geleceğiz mecburen, dönüşümlü çalışma var ayda iki hafta çalışıyoruz neyseki

İlk günahydın demeyi
Sona kalmayı
Kitap konuşmayı
Akşam sohbetlerini..
Hepinizi cok özledim kızlar♥️
İnşallah en kısa zamanda güzel haberlerle geri dönerim♥️
Biz de seni özledik,yokluğun belli, güzel haberlerini bekliyoruz ♥️🌺

İlk günahydın demeyi
Sona kalmayı
Kitap konuşmayı
Akşam sohbetlerini..
Hepinizi cok özledim kızlar♥️
İnşallah en kısa zamanda güzel haberlerle geri dönerim♥️

ilk günaydın konusunda kapisiriz baloncukum. ama biz de seni çok özledik😍😍

inşallah güzel haberlerle gel yanımıza tekrar😘

İyi geceler, eşim de geçen gün görmüş şoför bir kadını uyarmış ama yine de binmiş kadın otobüse ,ertesi gün yine aynı kadın cocukla binmiş otobüse şoför bir şey dememiş,
Kamuda 10 yaşından küçük çocuğu olanlara idari izin geldi ama kurum uygulamıyor yapacak bir şey yok gidip geleceğiz mecburen, dönüşümlü çalışma var ayda iki hafta çalışıyoruz neyseki

sizin iyiymiş ya bizde dönüşüm haftada bı gün 🤦
kreşler kapandı ve idari izin kapsamı dışındayiz canım.

arayıp bilgi al istersen aranacak bı hat yok mu acaba

sizin iyiymiş ya bizde dönüşüm haftada bı gün 🤦
kreşler kapandı ve idari izin kapsamı dışındayiz canım.

arayıp bilgi al istersen aranacak bı hat yok mu acaba
Ayda 10 gün ise gitmiş oluyorum, şimdilik böyle uygulanıyor, haftaya ve sonraki haftaya gideceğim yine, sizin dönüşüm dönüşüm gibi değil ya,sadece bir gün , virüsten korunmak adına ne faydası olur ki onun ,
Toplu taşımalar için mi bilgi alayım :KK64:

sorma nurum kafam kazan gibi zaten:KK70: hiç bişey calisamadim da bugün. bı bitseydi şu görev 🤦
az kaldı samdanım inşallahh dha da uzatmadan tekrar eski yerine döner kitaplarınla daha çok haşır neşir olursun :) ama aklıma ne geliyor biliyo musun sınavlar hep ertelendi ya sizin sınav için de her ann yeni bi düzenleme gelebilirr

sağol nihalim😍 iş yerinde kendi yerime geçsem en azından evde caliscak hakim olur. işler yoğun değilken falan da bakarım. yardımcı olurlar o konuda.

galiba dönüşümlü bakarız nihalim :) şu an sadece yarını ve pazartesiyi düşünüyorum. arapsaçı gibi çünkü durumum😔
İnşallah kolaylikla bakarsınız samdanim❤️❤️ bu devirde de çalışsan bir dert çalışmasan ayrı dert🥴

Back