• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mizahşörler Çıkmazı

4 ile 5 arası okudum. 5 buçukta sahur yaptım. Sonra tekrar okumaya başladım. Eşimi işe gönderdim. Normalde uyurdum. Ama midem bi bulanmaya başladı uyuyamadım. Şimdi de yorganın içinde bakıyorum 😁
Sen de mi niyetlendi yoksa

Ayda 10 gün ise gitmiş oluyorum, şimdilik böyle uygulanıyor, haftaya ve sonraki haftaya gideceğim yine, sizin dönüşüm dönüşüm gibi değil ya,sadece bir gün , virüsten korunmak adına ne faydası olur ki onun ,
Toplu taşımalar için mi bilgi alayım :KK64:

tabi bize mecbur kalmadıkça onu da vermiyolardi. şimdi haftada bir gün oldu.
işler yetismiyo diye farklı bı yere verdiler ya zaten mehlikam 🤷

aynen ben memurum iş yerimin kresine bırakıyorum dersin. bence sorun yasamazsin ama yine de bilgi almaya çalış

az kaldı samdanım inşallahh dha da uzatmadan tekrar eski yerine döner kitaplarınla daha çok haşır neşir olursun :) ama aklıma ne geliyor biliyo musun sınavlar hep ertelendi ya sizin sınav için de her ann yeni bi düzenleme gelebilirr

bizim sınava girecek kişi sayısı az olsun diye Şubat yapmışlardı nurum normalde Ekim'de yapmaları lazımdı. ya da en erken Mayıs'ta. parça parça yapcaklar.

idari izin bile vermiyolar sınavı erteleyecklerini sanmam🤷 inşallah sondur bugün nurum🙏

bizim sınava girecek kişi sayısı az olsun diye Şubat yapmışlardı nurum normalde Ekim'de yapmaları lazımdı. ya da en erken Mayıs'ta. parça parça yapcaklar.

idari izin bile vermiyolar sınavı erteleyecklerini sanmam🤷 inşallah sondur bugün nurum🙏
Ertelemesinler zaten. Çünkü çalışmaya başladın yarıda kalmasın.

kreşi kapattılar ya böyle de yarım kalacak gibi:KK70::KK70:

hayırlısı olsun ya artık yorum yapmıyorum. yorum yaptıkça bişeyler oluyo🤷
Bizimki gitti bugün kreşe. Ben de ödeme yapmayacağım kreşe. Gitmediği ayı vermek istemiyorum çünkü

Back