- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
nasıl gidiyo gülnihalım :)İyiyim canım ben de çalışmaya çalışıyorum
samdanıımmm. iyiyim ben ama senn de iyi ol inşallah ya kreşlerin kapanması tam da şu 2 haftaya denk geldi senin :Sders çalışıyo musun nihalim:)
nuriskomnapiysun nasılsın canım:)
ben de sorayım nsıl olsunn :)Neden olmasın
yaaaa :)Mavi Boncuk
Nasıl istersin gayfeni
nabersin çayıım :)Selam iyigeceler
Toplu tasimaya 20 yas alti almiyorlar canim dun aksam habelerde geri indiriyorlardi ama Rabbim kolaylk versin calisan kadinin isi her daim zor zahmetli
kk birinci noteri sana sormaya gemistim bende napacaksin kreslerkapanmis diye
Çok güzel bir tarif,yarın yapalım kızımla birlikteteşekkürler canım, elmalı tarifleri çok severim
Kreşin kapanmasi kötü olmuş, Allah yardımcınız olsun, inşaallah eşinle mesai saatleriniz çakışmaz ve dönüşümlü bakabilirsiniz,
biz de 10-16 gideceğiz, dönüşte süt izninden dolayı 2,5 ta çıkacağım bu uygulamaya göre, otobüste döneceğiz inşaallah ceza falan yemeyiz, çocukla gidip geleceğim mecburen
hoşgeldin çayım, yarın işe gitmem gerekiyo. geçici görevlendirmeyle ilgili kesin bişey öğrenmem gerekiyo. mecburen pazartesi de gitmem lazım. bakalım artık. şimdilik bı planımız yok çayım. dönüşümlü bakazsak KV yi alıp gelcek esim:)Selam iyigeceler
Toplu tasimaya 20 yas alti almiyorlar canim dun aksam habelerde geri indiriyorlardi ama Rabbim kolaylk versin calisan kadinin isi her daim zor zahmetli
nasıl gidiyo gülnihalım :)
Alper Tunga öldi mü? Issız Ajun kaldı mu
samdanıımmm. iyiyim ben ama senn de iyi ol inşallah ya kreşlerin kapanması tam da şu 2 haftaya denk geldi senin :S
ben de sorayım nsıl olsunn :)
yaaaa :)
alırım bi sütlü ablaa :)))
Bizim kreş kapanmadı kurumun kreşi ya, ilerde kapatırlar mi bilmem, giderken eşim bırakır ama gelirken mecburen otobüse bineceğimafiyet olsun şimdiden mehlikam:)
sizinki kapanmadi mi? ben sizin de kapandi saniyodum canım.
biz de gectikt dün 10-16 sistemine. dönüşümlü bakmaya caliscaz bakalım denk gelir inşallah canım:)
hoşgeldin çayım, yarın işe gitmem gerekiyo. geçici görevlendirmeyle ilgili kesin bişey öğrenmem gerekiyo. mecburen pazartesi de gitmem lazım. bakalım artık. şimdilik bı planımız yok çayım. dönüşümlü bakazsak KV yi alıp gelcek esim:)
İyi geceler, eşim de geçen gün görmüş şoför bir kadını uyarmış ama yine de binmiş kadın otobüse ,ertesi gün yine aynı kadın cocukla binmiş otobüse şoför bir şey dememiş,Selam iyigeceler
Biz de seni özledik,yokluğun belli, güzel haberlerini bekliyoruzİlk günahydın demeyi
Sona kalmayı
Kitap konuşmayı
Akşam sohbetlerini..
Hepinizi cok özledim kızlar
İnşallah en kısa zamanda güzel haberlerle geri dönerim
İlk günahydın demeyi
Sona kalmayı
Kitap konuşmayı
Akşam sohbetlerini..
İyi geceler, eşim de geçen gün görmüş şoför bir kadını uyarmış ama yine de binmiş kadın otobüse ,ertesi gün yine aynı kadın cocukla binmiş otobüse şoför bir şey dememiş,
Kamuda 10 yaşından küçük çocuğu olanlara idari izin geldi ama kurum uygulamıyor yapacak bir şey yok gidip geleceğiz mecburen, dönüşümlü çalışma var ayda iki hafta çalışıyoruz neyseki
Ayda 10 gün ise gitmiş oluyorum, şimdilik böyle uygulanıyor, haftaya ve sonraki haftaya gideceğim yine, sizin dönüşüm dönüşüm gibi değil ya,sadece bir gün , virüsten korunmak adına ne faydası olur ki onun ,sizin iyiymiş ya bizde dönüşüm haftada bı gün
kreşler kapandı ve idari izin kapsamı dışındayiz canım.
arayıp bilgi al istersen aranacak bı hat yok mu acaba
İlk günahydın demeyi
Sona kalmayı
Kitap konuşmayı
Akşam sohbetlerini..
az kaldı samdanım inşallahh dha da uzatmadan tekrar eski yerine döner kitaplarınla daha çok haşır neşir olursun :) ama aklıma ne geliyor biliyo musun sınavlar hep ertelendi ya sizin sınav için de her ann yeni bi düzenleme gelebilirrsorma nurum kafam kazan gibi zatenhiç bişey calisamadim da bugün. bı bitseydi şu görev
İnşallah kolaylikla bakarsınız samdanimsağol nihalimiş yerinde kendi yerime geçsem en azından evde caliscak hakim olur. işler yoğun değilken falan da bakarım. yardımcı olurlar o konuda.
galiba dönüşümlü bakarız nihalim :) şu an sadece yarını ve pazartesiyi düşünüyorum. arapsaçı gibi çünkü durumum
Haftanın son gününden Günaydınnn, Hayırlı cumalar
kk birinci noteri Jawlensky Mehfam Elhan olive_bluto E Efruzi HayatSevinceGuzel Judy_K Bal0ncuk M mehlika nur Limonsuzzcay @Seridina
Kitap mı okudun yoksa ?Gece 4den beri uyumasam da günaydın
4 ile 5 arası okudum. 5 buçukta sahur yaptım. Sonra tekrar okumaya başladım. Eşimi işe gönderdim. Normalde uyurdum. Ama midem bi bulanmaya başladı uyuyamadım. Şimdi de yorganın içinde bakıyorumKitap mı okudun yoksa ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?