- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
Artık bitsin şu hastalık bacım Allah sana da kolaylık versingeldi mi üst üste gelir zaten zeytinom ya. Allah kolaylık versin sana benim de öyle kaça bolunecegimi şaşırdım artık
ve kreş de kapandı bugün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artık bitsin şu hastalık bacım Allah sana da kolaylık versingeldi mi üst üste gelir zaten zeytinom ya. Allah kolaylık versin sana benim de öyle kaça bolunecegimi şaşırdım artık
ve kreş de kapandı bugün
Valla göreve bir başladın daha yoksunÖldüm öldüm Calcim şu okulu bitirdiğim gün roman havası açıp şıkır şıkır oynayacağım bi orda bi burdayım o da beni öldürüyor.
sağolasın zeytinom. inşallah biter artık hepimiz bittikArtık bitsin şu hastalık bacım Allah sana da kolaylık versin
Allah kolaylık versin olivemÖldüm şamdanom ya adaylık dosyası bi yandan online eğitim bi yandan yüksek lisans bir yandan evi kaka götürmesi bi yandan off of
Canlı dersten geliyorum, bi kahve :)Kesin dönüş mü?
Bilemedim abla ya şuan bilsem de bilemiyor olabilirim :))Islık ıslık...
Hangi filmden bilin bakalım
Tabiiki mavi bocuk Kemal SunalIslık ıslık...
Hangi filmden bilin bakalım
Nurum kolay gelsin ve afiyet olsun görüşemedik su aralarCanlı dersten geliyorum, bi kahve :)
Bilemedim abla ya şuan bilsem de bilemiyor olabilirim :))
Teşekkür ederim gülnihalım. Çok özlüyorum ya hakikaten netim çok az nasılsıın iyisin değil miNurum kolay gelsin ve afiyet olsun görüşemedik su aralar
İyiyim canım ben de çalışmaya çalışıyorumTeşekkür ederim gülnihalım. Çok özlüyorum ya hakikaten netim çok az nasılsıın iyisin değil mi
Nurum kolay gelsin ve afiyet olsun görüşemedik su aralar
Teşekkür ederim gülnihalım. Çok özlüyorum ya hakikaten netim çok az nasılsıın iyisin değil mi
Çalışacağım inşallah samdanim azcik bakabildim bugun sen naptın,ders çalışıyo musun nihalim:)
nuriskom napiysun nasılsın canım:)
Neden olmasınCanlı dersten geliyorum, bi kahve :)
Mavi BoncukCanlı dersten geliyorum, bi kahve :)
Burdayimmmmm 9.59
Açılış ve kapanış gibi olduHayırlı geceler 9,55
Sonuçta 10 dan önceHayırlı geceler 9,55
Aynen zopadan yirttim galibaSonuçta 10 dan önce
Çalışacağım inşallah samdanim azcik bakabildim bugun sen naptın,
İki yakam bir araya gelmiyorduGünaydın çiçeklerim. Artık kk birinci noteri da gelemiyor görevlendirmeden dolayı sanırım
Ses versin buradakiler de sayımızı bilelim
Jawlensky @reyyanK HayatSevinceGuzel @ZuhalYildizi olive_bluto @Limonsuzzcay M mehlika nur Elhan @Bal0ncuk @Judy_K Youlost16
Kolay gelsin şamdan, Allah zihin açıklığı versin ,oğlan daha yeni uyudu nihalim yaramazlık yaptı erken yatırdım üç saatte uyudu
ben sabah biraz çalışmıştım işe gitmeden. şimdi de okuduğumu anlamadığım için video izliyodum