Mizahşörler Çıkmazı

sağol mehlikam
aynen öyle ya hislerime tercüman oldun ben de şimdi çay içiyorum. kolay bı tatlı yapmıştım gelince güzel olmuş tavsiye ederim

hem de çok

Estağfurullah mehlikam asıl sensin o maşallah ,
Şu sinavi gecince zekam hakkinda iyi şeyler düşünürüm
Estağfurullah canım ama gördüklerimi söylüyorum,fazlan var eksiğin yok masaallah, espri yeteneğinden zeki olduğun anlaşılıyor, inşaallah sınavdan da güzel alır puan bir yerleşirsin

Estağfurullah canım ama gördüklerimi söylüyorum,fazlan var eksiğin yok masaallah, espri yeteneğinden zeki olduğun anlaşılıyor, inşaallah sınavdan da güzel bir puan bir yerleşirsin
Teşekkürler Mehlikam hislerimiz karşılıklı Allah razı olsun . Amin inşaallah

Evet samdanim yoksa yetismeyecek bu ÖABT çok fena

oooo Allah kolaylık versin nihalim. ben anlamıyorum maalesef akşam olunca

bundan sonra çocuk da evde. bakalım nasıl olcak
sizin alan da derya deniz demi

sağol mehlikam
aynen öyle ya hislerime tercüman oldun ben de şimdi çay içiyorum. kolay bı tatlı yapmıştım gelince güzel olmuş tavsiye ederim
Tarif lütfen
Ben geçenlerde kakaolu kedi diliyle muhallebili tatlı yapmıştım,bitti,tahinli kurabiyem var hala,yapalı bir haftayı geçti galiba,kavonazda hiç bir şey olmuyor, fındık fıstık falan öyle içiyorum ben de,

hemen geliyo tarif:)

dipnot ekleyin mehlikam. ben tepsiye düz yaydim. üzerine muhallebi döktüm. bide ben yeşil elma bulmuştum ekşili oldu tadı:) biz ekşili sevdik ama siz tatlı seviyosaniz seçtiğiniz elmaya dikkat et

ben oğlan için yaptım ama o kadar çok simardi o kadar çok simardi ki yemesine izin vermedim

Aynen samdanim.
İnşallah kolaylikla çalışırsın sen de, eşinle donusimli mu bakacaksınız?

sağol nihalim iş yerinde kendi yerime geçsem en azından evde caliscak hakim olur. işler yoğun değilken falan da bakarım. yardımcı olurlar o konuda.

galiba dönüşümlü bakarız nihalim :) şu an sadece yarını ve pazartesiyi düşünüyorum. arapsaçı gibi çünkü durumum

Çok güzel bir tarif,yarın yapalım kızımla birlikte teşekkürler canım, elmalı tarifleri çok severim

oooo Allah kolaylık versin nihalim. ben anlamıyorum maalesef akşam olunca

bundan sonra çocuk da evde. bakalım nasıl olcak
sizin alan da derya deniz demi
Kreşin kapanmasi kötü olmuş, Allah yardımcınız olsun, inşaallah eşinle mesai saatleriniz çakışmaz ve dönüşümlü bakabilirsiniz,
biz de 10-16 gideceğiz, dönüşte süt izninden dolayı 2,5 ta çıkacağım bu uygulamaya göre, otobüste döneceğiz inşaallah ceza falan yemeyiz, çocukla gidip geleceğim mecburen

Selam iyigeceler

Toplu tasimaya 20 yas alti almiyorlar canim dun aksam habelerde geri indiriyorlardi ama Rabbim kolaylk versin calisan kadinin isi her daim zor zahmetli
kk birinci noteri sana sormaya gemistim bende napacaksin kreslerkapanmis diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…