Hahhaha bu kıvrak zeka ile madalya bile alırsınAynen zopadan yirttim galiba
Yok be keşke öyle olsa Gülnihal den esinlendimHahhaha bu kıvrak zeka ile madalya bile alırsın
Hem zeka hem boy pos güzellik,hem de hamaratlik hepsi bir arada masaallah
Ben de aynı durumdayim samdanim. bakalım saat ikiye daha varoğlan daha yeni uyudu nihalimyaramazlık yaptı erken yatırdım üç saatte uyudu
ben sabah biraz çalışmıştım işe gitmeden. şimdi de okuduğumu anlamadığım için video izliyodum
Estağfurullah mehlikamHem zeka hem boy pos güzellik,hem de hamaratlik hepsi bir arada masaallah
Kolay gelsin şamdan, Allah zihin açıklığı versin,
Çocuklar uyumayinca insan çok stres oluyor di mi, benimkini uyuttum,çay demledim çaydan bir yudum aldım viyak viyak, gittim tekrar uyuttum kısmetse ilk çayımı içiyorum
Ben de aynı durumdayim samdanim. bakalım saat ikiye daha var
Evet samdanim yoksa yetismeyecek bu ÖABT çok fenaikiye mio saate kadar ayakta mi kalıyon sen nihalim
Estağfurullah canım ama gördüklerimi söylüyorum,fazlan var eksiğin yok masaallah, espri yeteneğinden zeki olduğun anlaşılıyor, inşaallah sınavdan da güzel alır puan bir yerleşirsinhem de çok
Estağfurullah mehlikamasıl sensin o maşallah ,
Şu sinavi gecince zekam hakkinda iyi şeyler düşünürüm
Teşekkürler Mehlikam hislerimiz karşılıklıEstağfurullah canım ama gördüklerimi söylüyorum,fazlan var eksiğin yok masaallah, espri yeteneğinden zeki olduğun anlaşılıyor, inşaallah sınavdan da güzel bir puan bir yerleşirsin
Evet samdanim yoksa yetismeyecek bu ÖABT çok fena
Tarif lütfensağol mehlikam
aynen öyle ya hislerime tercüman oldunben de şimdi çay içiyorum. kolay bı tatlı yapmıştım gelince güzel olmuş tavsiye ederim
Cümlemizden canımTeşekkürler Mehlikam hislerimiz karşılıklıAllah razı olsun . Amin inşaallah
Aynen samdanim.oooo Allah kolaylık versin nihalim. ben anlamıyorum maalesef akşam olunca
bundan sonra çocuk da evde. bakalım nasıl olcak
sizin alan da derya deniz demi
Tarif lütfen
Ben geçenlerde kakaolu kedi diliyle muhallebili tatlı yapmıştım,bitti,tahinli kurabiyem var hala,yapalı bir haftayı geçti galiba,kavonazda hiç bir şey olmuyor, fındık fıstık falan öyle içiyorum ben de,
Aynen samdanim.
İnşallah kolaylikla çalışırsın sen de, eşinle donusimli mu bakacaksınız?
Çok güzel bir tarif,yarın yapalım kızımla birliktehemen geliyo tarif:)
dipnot ekleyin mehlikam. ben tepsiye düz yaydim. üzerine muhallebi döktüm. bide ben yeşil elma bulmuştum ekşili oldu tadı:) biz ekşili sevdik ama siz tatlı seviyosaniz seçtiğiniz elmaya dikkat et
ben oğlan için yaptım ama o kadar çok simardi o kadar çok simardi ki yemesine izin vermedim
Kreşin kapanmasi kötü olmuş, Allah yardımcınız olsun, inşaallah eşinle mesai saatleriniz çakışmaz ve dönüşümlü bakabilirsiniz,oooo Allah kolaylık versin nihalim. ben anlamıyorum maalesef akşam olunca
bundan sonra çocuk da evde. bakalım nasıl olcak
sizin alan da derya deniz demi
Toplu tasimaya 20 yas alti almiyorlar canim dun aksam habelerde geri indiriyorlardi ama Rabbim kolaylk versin calisan kadinin isi her daim zor zahmetliKreşin kapanmasi kötü olmuş, Allah yardımcınız olsun, inşaallah eşinle mesai saatleriniz çakışmaz ve dönüşümlü bakabilirsiniz,
biz de 10-16 gideceğiz, dönüşte süt izninden dolayı 2,5 ta çıkacağım bu uygulamaya göre, otobüste döneceğiz inşaallah ceza falan yemeyiz, çocukla gidip geleceğim mecburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?