- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın çiçeklerim. Artık kk birinci noteri da gelemiyor görevlendirmeden dolayı sanırım
Ses versin buradakiler de sayımızı bilelim
Jawlensky Mehfam HayatSevinceGuzel E Efruzi olive_bluto Limonsuzzcay M mehlika nur Elhan Bal0ncuk Judy_K Youlost16
Selam kızlar nasılsınız. Telefonumdaki arıza geçmedi o yüzden giremiyorum biliyorsunuz.
Onun dışında malesef pozitif çıktı test sonucum. Çok şükür ağır geçirmiyorum.
Günaydın çiçeklerim. Artık kk birinci noteri da gelemiyor görevlendirmeden dolayı sanırım
Jawlensky Mehfam HayatSevinceGuzel E Efruzi olive_bluto Limonsuzzcay M mehlika nur Elhan Bal0ncuk Judy_K Youlost16
Geçmiş olsun canım, inşallah kolaylıkla atlatırsın.Selam kızlar nasılsınız. Telefonumdaki arıza geçmedi o yüzden giremiyorum biliyorsunuz.
Onun dışında malesef pozitif çıktı test sonucum. Çok şükür ağır geçirmiyorum.
10 - 16 arası mı oldu ?mesai saatleri değişti ya calcim:)
şimdi evdeyim yarım saat 45 dk sonra falan cikcam evden. ders çalışıp kahvaltı hazırlıyorum şu an
ama bu hafta gelmem sıkıntı gibi
Sess sess deneme bir ki öhmmGünaydın çiçeklerim. Artık kk birinci noteri da gelemiyor görevlendirmeden dolayı sanırım
Günn ayy dın dı dın dı dıdı dınn
Nasılsınız kızlar ?gunaydin :)
Günn ayy dın dı dın dı dıdı dınn
iyi şükür :) sen nasilsin calcitomNasılsınız kızlar ?
Bu gidişle hiç gitmeyeceksinizaynen canım kısaldı mesai yine
İyİ yeni topik açtım orada takılıyorum bende :)iyi şükür :) sen nasilsin calcitom
hayirli olsun canim. ne topigi :)İyİ yeni topik açtım orada takılıyorum bende :)