Valla ne yerdim. Dünya mutfağı ama değişik tatlar meselaAhh yiyip yiyip kilo alamamak... Güzel olurdu aslında.. Hep fit kalmak
Önce kızımla odasına bir şeyler yapıştırdık şekiller renkler falan posterlerden şimdi başlayacağım. Ama kardeşleri sökmeye calisiyor kriz çıkacak gibiuyudu benim çocuk nihalimbaşladın mı ders çalışmaya.
AhtapotValla ne yerdim. Dünya mutfağı ama değişik tatlar mesela
Ben onu yapamıyorum işte. Standartlar dışına çıkamam sanırımValla ne yerdim. Dünya mutfağı ama değişik tatlar mesela
Yaa zuhalımyok kiz ayakta çiş edilecek işte
İzlediimmm
Ahhh, samdanım sizin çok çetin gerçekten oralarda, Allah kolaylık versinohhh sihatler olsun nurum
ben etmesine ediyorum da hayat şartları pek çetin
Yaa zuhalımenteresan bir istek hmmm
Ben de tüm ülkeleri gezmek, özellikle güney koreye gitmeyi ve bir hanok evim olmasını çok isterim :)
İzlediimmmne kadar da benn yalnız bide ne zamandır çizgi film iizlemediğimi fark ettim samdanım keyfim yerine geldi :)
Ahhh, samdanım sizin çok çetin gerçekten oralarda, Allah kolaylık versin
Nurum geçmiş olsun. Nen var kuzum. Üşütmeye bağlı bir şey mi...Tatlışlarım teşekkür ederim şimdi ballı ıhlamur içiyorum
Öyle mi olmuş sadece çalışan annelerin çocukları için açık olsa keşkebu bölüme çok gülmüştüm nurumbı tane de favori çizgi filmim var onu da atayım sana bı ara.
kreşler anaokulları da kapandı zaten gördün mü
Bazı zamanlarda güven hissetmedigim insanların aklından geçenleri okumak isterdim ...bizde olmayan ama olmasini istedigimiz bir özellik yaziyoruz
Tamam samdanım bekliyorum müsait olunca :) aklıma hani penguenlerin çizgi filmi vardı ya fıtı fıtı yürüdükleri o geldi :))))bu bölüme çok gülmüştüm nurumbı tane de favori çizgi filmim var onu da atayım sana bı ara.
kreşler anaokulları da kapandı zaten gördün mü
Teşekkür ederim ablacımNurum geçmiş olsun. Nen var kuzum. Üşütmeye bağlı bir şey mi...
Öyle mi olmuş sadece çalışan annelerin çocukları için açık olsa keşke
Tamam samdanım bekliyorum müsait olunca :) aklıma hani penguenlerin çizgi filmi vardı ya fıtı fıtı yürüdükleri o geldi :))))
Evett nasıl olacak şimdi sizin
Bak yaramazaTeşekkür ederim ablacımevet bu ara hiç dikkat etmedim kendime az öncede turşu suyu içtim hastalıkta mücadelede iyiyim bence :))
AynennKocasını yolcu edenlerde bugün...
Sabah sabah
Günaydın,
Bizim zamanımızda vardı samdamım baktım şimdi pingu adı :)) hadı şu fkfkfkvıd diye konuşanlar :))neşeli ayaklar mı nurum
bilmiyorum ki nurumzaten ben kendi yerimde değilim şu an geçici görevlendirme verdiler başka yerde çalışıyorum. yarın resmi yazı gelir ona göre bişeyler yaparız galiba. artık stres yapıp kendimi üzecek enerjim bile yok bu konularda
Ben acı çok severim abla ama Antep deyince bi durdum şimdiBak yaramaza
Çocukluğumda annem de zorla içirirdi turşu suyunu. Bizim Antep turşu suyunu tahmin edemezsin kulaklarımdan alev çıkardı resmen...Eskiler biliyor işin sırrını. Şifa olsun canım. Yarına bir şeyin kalmaz inşallah.
Kocasını yolcu edenlerde bugün...
Sabah sabah
Günaydın,
günaydın :)
Günaydınnn DööörrrtttGüünaydıınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?