- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
gecmis olsun cano![]()
Geçmiş olsun fıstığım çok dikkat et![]()
Geçmiş olsun cnm![]()
Tatlışlarım teşekkür ederim şimdi ballı ıhlamur içiyorumKuzum çok geçmiş olsunbol ıhlamur iç ve ayaklarını sıcak tut
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gecmis olsun cano![]()
Geçmiş olsun fıstığım çok dikkat et![]()
Geçmiş olsun cnm![]()
Tatlışlarım teşekkür ederim şimdi ballı ıhlamur içiyorumKuzum çok geçmiş olsunbol ıhlamur iç ve ayaklarını sıcak tut
![]()
calci de isterdi heralde![]()
şifa olsun nurumTatlışlarım teşekkür ederim şimdi ballı ıhlamur içiyorum![]()
Ohh şifa olsunTatlışlarım teşekkür ederim şimdi ballı ıhlamur içiyorum![]()
İyiyim samdanım ama biraz yattım ettim de attım öyle sanırım :)) sen nasıısınnaber nurumnasılsın napiyosun
mesajlara bakamadim ama hasta mısın sen![]()
Ben şunu isterdim benden birkaç tane olsun her biri bir iş yapsın ben de zevki Sefa içinde olan olayım![]()
İyiyim samdanım ama biraz yattım ettim de attım öyle sanırım :)) sen nasıısın![]()
At at samdanım benim hayalimi anlatıyor sanırımbı çizgi film var homurla günü diyesana onu atıyım mi nurum
![]()
ben bir tane daha yazayim :) hele şu soğuk günlerde çok işe yarardı benceayakta işeme özelliği isterdim
![]()
klozet buz gibi oturulmuyor ondanAllah seni napmasinhiç üşümemeyi falan ister insan gidip bunu nereden buldun
![]()
Yaptım samdanım bir güzel gömdüm kendimi sonra :))sıcak duş çok iyi geliyo bana öyle durumlarda nurum. güzel sıcak bı duş al sarın sarmala öyle yat
ben de iyiyim canısı ya:) yuvarlanma ya devam![]()
Geri içeri mi gidecekben bir tane daha yazayim :) hele şu soğuk günlerde çok işe yarardı benceayakta işeme özelliği isterdim
![]()
Şişe ye şey diyosun yaniben bir tane daha yazayim :) hele şu soğuk günlerde çok işe yarardı benceayakta işeme özelliği isterdim
![]()
yok kiz ayakta çiş edilecek işteGeri içeri mi gidecek![]()
Tövbestben bir tane daha yazayim :) hele şu soğuk günlerde çok işe yarardı benceayakta işeme özelliği isterdim
![]()
Yaptım samdanım bir güzel gömdüm kendimi sonra :))
Dikkat et samdanım şu araları hepimiz sağlıkla geçirelim![]()