Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saat kaç hacıGünaydın 7. Mi oldum iyi iyi en azından tek haneli
Ancak geldim bu seferlik mazur gör bebeyimsaat kaç hacı
Bundan sonra sabah yoklaması alacağım. Gelmeyene ceza
Ben de 8 im o haldeGünaydın 7. Mi oldum iyi iyi en azından tek haneli
çok hızlı gelmiş hayretKimler gelmişşşşEki Görüntüle 2730892
Aslında dün gelmiş. Babamların eve vermiştik siparişi. Babam az önce getirdi. Gerçekten hızlı ha. Cuma öğlen sipariş etmiştikçok hızlı gelmiş hayret
Keyifle oku canım
nerden sipariş verdin?Aslında dün gelmiş. Babamların eve vermiştik siparişi. Babam az önce getirdi. Gerçekten hızlı ha. Cuma öğlen sipariş etmiştik
Teşekkür ederim canım
Amazonnerden sipariş verdin?
amazon ise normall. Hem fiyatları çok uygun hem de çok hızlı kargo oluyor diimiAmazon
Kesinlikle çok hızlı imiş yaa ben kitap alınca nasıl mutlu oluyorum yaaa. Bütün üzüntülerim kızgınlıklarım yok oluyor. Çocuklar gibi duramıyorum yerimde.amazon ise normall. Hem fiyatları çok uygun hem de çok hızlı kargo oluyor diimi
:) Çok sevindim adınaKesinlikle çok hızlı imiş yaa ben kitap alınca nasıl mutlu oluyorum yaaa. Bütün üzüntülerim kızgınlıklarım yok oluyor. Çocuklar gibi duramıyorum yerimde.
Kitap alıp da beni mutlu edenler iyiki varlar
Yaaaa çok güzel
tam benim kupamYaaaa çok güzel
Evet tam senliktam benim kupam
Burdayım ne karar verdiniz ??Jawlensky kk birinci noteri C Calcifer @Blue_Perii Mehfam @Limonsuzzcay M mehlika nur Elhan @HayatSevinceGuzel olive_bluto unuttuğum varsa affetsin :)
neredesiniz bugun de birseyler yapalim mi :)