• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mizahşörler Çıkmazı

uyudu benim çocuk nihalim😍 başladın mı ders çalışmaya.
Önce kızımla odasına bir şeyler yapıştırdık şekiller renkler falan posterlerden şimdi başlayacağım. Ama kardeşleri sökmeye calisiyor kriz çıkacak gibi 🥴
Şimdi kitabı elime alıyorum 😊

yok kiz ayakta çiş edilecek işte :KK70:
Yaa zuhalım 😂 enteresan bir istek hmmm 😂

Ben de tüm ülkeleri gezmek, özellikle güney koreye gitmeyi ve bir hanok evim olmasını çok isterim :)

İzlediimmm😂 ne kadar da benn😂 yalnız bide ne zamandır çizgi film iizlemediğimi fark ettim samdanım keyfim yerine geldi :)
ohhh sihatler olsun nurum😍
ben etmesine ediyorum da hayat şartları pek çetin 😁
Ahhh, samdanım sizin çok çetin gerçekten oralarda, Allah kolaylık versin ❤️

Yaa zuhalım 😂 enteresan bir istek hmmm 😂

Ben de tüm ülkeleri gezmek, özellikle güney koreye gitmeyi ve bir hanok evim olmasını çok isterim :)

İzlediimmm😂 ne kadar da benn😂 yalnız bide ne zamandır çizgi film iizlemediğimi fark ettim samdanım keyfim yerine geldi :)

Ahhh, samdanım sizin çok çetin gerçekten oralarda, Allah kolaylık versin ❤️

bu bölüme çok gülmüştüm nurum:D bı tane de favori çizgi filmim var:D onu da atayım sana bı ara.

kreşler anaokulları da kapandı zaten gördün mü:D

bu bölüme çok gülmüştüm nurum:KK70: bı tane de favori çizgi filmim var:KK70: onu da atayım sana bı ara.

kreşler anaokulları da kapandı zaten gördün mü:KK70:
Tamam samdanım bekliyorum müsait olunca :) aklıma hani penguenlerin çizgi filmi vardı ya fıtı fıtı yürüdükleri o geldi :))))

Evett nasıl olacak şimdi sizin 🙄

Tamam samdanım bekliyorum müsait olunca :) aklıma hani penguenlerin çizgi filmi vardı ya fıtı fıtı yürüdükleri o geldi :))))

Evett nasıl olacak şimdi sizin 🙄

neşeli ayaklar mı nurum😍😍

bilmiyorum ki nurum 🤷 zaten ben kendi yerimde değilim şu an geçici görevlendirme verdiler başka yerde çalışıyorum. yarın resmi yazı gelir ona göre bişeyler yaparız galiba. artık stres yapıp kendimi üzecek enerjim bile yok bu konularda

Teşekkür ederim ablacım ❤️ evet bu ara hiç dikkat etmedim kendime 🙄 az öncede turşu suyu içtim hastalıkta mücadelede iyiyim bence :))
Bak yaramaza :KK74:
Çocukluğumda annem de zorla içirirdi turşu suyunu. Bizim Antep turşu suyunu tahmin edemezsin kulaklarımdan alev çıkardı resmen...Eskiler biliyor işin sırrını. Şifa olsun canım. Yarına bir şeyin kalmaz inşallah.

neşeli ayaklar mı nurum😍😍

bilmiyorum ki nurum 🤷 zaten ben kendi yerimde değilim şu an geçici görevlendirme verdiler başka yerde çalışıyorum. yarın resmi yazı gelir ona göre bişeyler yaparız galiba. artık stres yapıp kendimi üzecek enerjim bile yok bu konularda
Bizim zamanımızda vardı samdamım baktım şimdi pingu adı :)) hadı şu fkfkfkvıd diye konuşanlar :))

Allah kolaylık versin canım 2 haftaydı demi görevlendirme, çalışkan kadın olmak da zor yahu kapanın elinde kalıyosun samdanım :) 3 az tembel rolü mi yapsan ne :))
Bak yaramaza :KK74:
Çocukluğumda annem de zorla içirirdi turşu suyunu. Bizim Antep turşu suyunu tahmin edemezsin kulaklarımdan alev çıkardı resmen...Eskiler biliyor işin sırrını. Şifa olsun canım. Yarına bir şeyin kalmaz inşallah.
Ben acı çok severim abla ama Antep deyince bi durdum şimdi 😂 iyiyim İyiyimm teşekkür ederiimm❤️

Back