Bebek Beslenmesi Mız mız oğlum yemek seçiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sibel24

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2007
115
21
318
42
Kocaeli
6 Yaşında bir oğlum var dogdu doğalı yemek problemi yaşıyorum çocuga yemek yiycez oğlum dedim mi ağlamaya başlıyo delircem artık o kadar yoruyoki onu sürekli yemek konusunda ikna etme çabalarım artık sinirimden oturup ağlıyorum
bi çok kez doktora sordum üstüne düşme bırak aç kalsın illaki kendi ister diyolar ama yok çocugu 3 gün aç bırak yemek istemez üstelik yediği şeyler o kadar sınırlıki çok seçiyo 6 yaşında fakat tadını bilmediği çok şey var meyvada yemiyo elma hariç şimdi anaokuluna başladığı için sabah kahvaltısı ve öğle yemeklerini okulda yiyo öğretmenide çok zorlandığını söylüyo çünkü yemek seçiyo sağlıklı beslenmediği içinse sürekli hastalanıyo
6 yaşında ve daha 18 kg uuuufff ya yemek problemi olan çocuklar çok zor bu konuda bana tavsiyesi olan arkadaşlar varmı siz ne gibi yöntemler deniyosunuz

benim kızımda oyle yemek yemek onun için bir işkence kızıma yemek yedırmektense butun evi temizlemeyı tercıh ederım cok zor kabus ustune dusme dıyorlar dedıgınız gıbı 3gun yemek yemese karnım acıktı demez 3,5yasında 12kılo okula yazdırdım ama ılk haftası yatak dosek yatıyor kafasını kaldırmıyor hastalıktan:çok üzgünüm:

evet canım işte sağlıklı beslenmedikleri için vücüt dirençleri en ufak bir hastalıkta pes ediyo. gerçekten iştahsız bir çocuk çok zor neyse allah başka rahatsızlık vermesin işallah
sevgiler

offfffffffff ayni sorun bendede var 3 yasinda oglum yaklasik 15 kilo
aslinda yasina göre kilosu iyi ama hic dogru dürüst yemek yemez oldu
doktora götürdügümde birak o yer diyor ama yemiyor
düzensiz beslendigi icinde malesef devamli hastalanip duruyor zaten kresten devamli hastalik kapiyor
ogluma cikolata yada istahini kapaticak baska biseylerde vermiyorum ki istahi kapansin
cesit cesit yemekler hayvan seklinde meyva tabaklari hazirliyorum hep seciyor herseyi yemiyor
ins. en kisa zamanda beslenmeleri düzelir cnm onlar yemiyince bizimde bogazimizdan gecmiyort geceleri uykularimiz kaciyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…