miyomu olup hamile kalanlar

Çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucağınıza almışsınızdır bebeğinizi süreç nasıl geçti acaba miyomun tam ne taraftaydı benim Rahime baskı yapan bir miyomum var korkuyorum çok çocukta istiyorum ilk gebeliğim dış gebelik oldu ne yapacağımı şaşırmış durumdayım

Çok geçmiş olsun öncelikle bende aynı şekilde öyle bir doktor arıyorum Rahimin iç tarafına baskı yapan bir miyomum var 3.5 cm ameliyat öneriyorlar ama ben korkuyorum çocuk isteğim var doktorlar gerçekten felaket şeyler söylüyorlar anlamış değilim süz bir doktor buldunuz mu ben Edirne deyim hata burda yok öyle bir doktor İstanbul’a Ankara’ya razıyım

Çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucağınıza almışsınızdır bebeğinizi süreç nasıl geçti acaba miyomun tam ne taraftaydı benim Rahime baskı yapan bir miyomum var korkuyorum çok çocukta istiyorum ilk gebeliğim dış gebelik oldu ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
tam ne tarafta miyomunuz benimde tam ortadaymıs dışa doğru buyuyor ama dedi rahim şeklimi bozmamıs rahim filminde gördük 2 cm çok kafamı karıştırıyor bu miyom

X