- 28 Ağustos 2016
- 5
- 1
- 44
- Konu Sahibi atalaydelfin
Kizlarr benim 11 cmlik disa buyuyen miyomum varmis rahmimin ici de miyom doluymus ama bu arada da hamile olduğumu ogrendim 3 haftalik.onu orda nasil tutucam bebegime bir sey olurmu sizce ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlarr benim 11 cmlik disa buyuyen miyomum varmis rahmimin ici de miyom doluymus ama bu arada da hamile olduğumu ogrendim 3 haftalik.onu orda nasil tutucam bebegime bir sey olurmu sizce ?
Acilde miyomu olan bi kizla tanismistik 8 haftalik gebeydi. Zaten doktor ona gebe kalmasini miyomu dogumla birlikte vucudun aticagini soylemis.bebegini Rabbim korur sen icini ferah tut :)
Cok tesekkurler icimi rahatlattiniz bakalim yarin herseyi sorcam sizinde hayirlsiiyla agrilariniz diner isallahBir arastirin ama sikintili bir durum varsa da ameliyatla rahatlikla alınabilecek bir sey imis miyom caninizi sıkmayın.
Adet sancisindan daha beter olur agrisi benimki basladi mi 3 gun surer ve oturup kalkmama bile mani olur agri. Tabiki sizin de ayni olacak diye bir durum yok ama hazırlıklı olun ağrılara yalniz bebege ya da size zarar veren agrilar degil bunlar o yuzden telaslanmayin da.
Rica ederim. Ben de tesekkur ederim.Cok tesekkurler icimi rahatlattiniz bakalim yarin herseyi sorcam sizinde hayirlsiiyla agrilariniz diner isallah
Merhaba benim de 3 tane miyomum varmış. 1 ay önce dogum yaptim. O zaman öğrendim miyomum olduğunu, insallah bişey olmaz, endişelenmeyin. Zaten doktorlar miyomu olanlara ya ameliyat ya da dogum öneriyor.Kizlarr benim 11 cmlik disa buyuyen miyomum varmis rahmimin ici de miyom doluymus ama bu arada da hamile olduğumu ogrendim 3 haftalik.onu orda nasil tutucam bebegime bir sey olurmu sizce ?
Ben de gaz agrisi saniyordum basta miyomun neden oldugu agriyi. Sayet sag taraftaysa miyomunuz o yapiyor olabilir agriyi fakat gaz sancisi ise ayaklarinizi ve belinizi sicak tutun biraz da yuruyus yapmaya calisin rahatlarsinizArkadaslar bu arada 3gundur gaz sancisi çekiyorum sağ kasigimda ağrı var sizde de olmusmuydu.Ne yapabilirim.cumartesi usutmeden dolayı serum yedim şimdide bu ağrı var
Kizlarr benim 11 cmlik disa buyuyen miyomum varmis rahmimin ici de miyom doluymus ama bu arada da hamile olduğumu ogrendim 3 haftalik.onu orda nasil tutucam bebegime bir sey olurmu sizce ? [/QUOTE
Baya bir süre geçmiş bu konu üzerinden ne yaptınız doğum olmustur insallin