Benim tedvisiz olduTeşekkür ederim. Siz de mi tüp bebek tedavisi yaptınız? Evet doktorum önemli değil dedi ama ben de yerini sormadım daha doğrusu hiç aklıma gelmedi. İnşallah önemli bir yerde değildir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim tedvisiz olduTeşekkür ederim. Siz de mi tüp bebek tedavisi yaptınız? Evet doktorum önemli değil dedi ama ben de yerini sormadım daha doğrusu hiç aklıma gelmedi. İnşallah önemli bir yerde değildir
Hanımefendi miyom da yer önemli mesela benim rahmin dışına doğru büyüyen miyom vardı 5 cmla hamile kaldım 10 cm e çıktı sağ salim doğurdum arkadaşımın 3 cm ile erken doğum oldu boyutundan ziyade yeri önemli
Hanımefendi miyom da yer önemli mesela benim rahmin dışına doğru büyüyen miyom vardı 5 cmla hamile kaldım 10 cm e çıktı sağ salim doğurdum arkadaşımın 3 cm ile erken doğum oldu boyutundan ziyade yeri önemli
Cok geçmiş olsun öncelikle postu yazalı çok olmuş. Ben dr önder koça tüp bebek yaptırdım hiç ama hiç memnum kalmadım kendisi hiç ilgilenmedi tutmayinca arama zahmetinde bile bulunmadı maalesef öyle zor bi süreci böyle ilgisiz bir dr la gecirdim. Miyomda çok iyi diyorlar ama tüp bebekte kimseye kesinlikle tavsiye etmem dr önder koç u.. Tüp bebek tutmayınca aramadınız dediğimde ise zor günler geçiriyoruz yook şöyle yok boyle dediler ne deyim Allaha havale ettim. Ben yandım siz yanmayın gitmeyin sakın onaKızlar merhaba önceden yazmıştım buraya 9 cm minimum var diye. Ankara da yaşıyorum Önder Koç için düşünceleriniz neler yani çok fazla para istiyorlar muayene için. Onda ameliyat olan var mi ?
Yok canım gitmedim zaten mart ayında Ali Ayhan'a ameliyat oldumM
Cok geçmiş olsun öncelikle postu yazalı çok olmuş. Ben dr önder koça tüp bebek yaptırdım hiç ama hiç memnum kalmadım kendisi hiç ilgilenmedi tutmayinca arama zahmetinde bile bulunmadı maalesef öyle zor bi süreci böyle ilgisiz bir dr la gecirdim. Miyomda çok iyi diyorlar ama tüp bebekte kimseye kesinlikle tavsiye etmem dr önder koç u.. Tüp bebek tutmayınca aramadınız dediğimde ise zor günler geçiriyoruz yook şöyle yok boyle dediler ne deyim Allaha havale ettim. Ben yandım siz yanmayın gitmeyin sakın ona
Yok canım gitmedim zaten mart ayında Ali Ayhan'aM
Cok geçmiş olsun öncelikle postu yazalı çok olmuş. Ben dr önder koça tüp bebek yaptırdım hiç ama hiç memnum kalmadım kendisi hiç ilgilenmedi tutmayinca arama zahmetinde bile bulunmadı maalesef öyle zor bi süreci böyle ilgisiz bir dr la gecirdim. Miyomda çok iyi diyorlar ama tüp bebekte kimseye kesinlikle tavsiye etmem dr önder koç u.. Tüp bebek tutmayınca aramadınız dediğimde ise zor günler geçiriyoruz yook şöyle yok boyle dediler ne deyim Allaha havale ettim. Ben yandım siz yanmayın gitmeyin sakın ona
Inşallah biran önce bebeginiz olurM
Çok geçmiş olsun canımYok canım gitmedim zaten mart ayında Ali Ayhan'a ameliyat oldum
Insallah canım benim Allah razı olsun çok teşekkür ederim.Yok canım gitmedim zaten mart ayında Ali Ayhan'a
Inşallah biran önce bebeginiz olur
Ne gibi riskler saydılar bendede var.Ameliyat oldunuz mu Ne durumdasınız suan bende de 10 cm intramural subseröz miyom var. Bir sürü risk saydılar korkuyorum
Ne gibi riskler saydılar bendede var.
Yakın zamanda yapmışsınız yorumunuzu siz embolizasyon işlemini yaptırdınız mı? Benim de miyomlarım var dr rahmimin alınması gerektiğini söyledi. Ben de istemediğim için araştırdım embolizasyon yöntemini buldum. Yakın zamanda yaptıracağım inşallah ama İşlem sonrası ağrılar kaygılandırıyor beni. Ağrıların boyutu nasıldı. Bazısı adet ağrısı gibi demiş kimisi de dayanılamayacak boyutta demiş.benimde var miyomum tam 2cm rahim duvarının arkasında dedı doktor dısa dogru buyuyormus ama ben kafaya takmaya basladım gebelık olusmadı bi kimyasal gecirdim o kadar