yeni üye oldum ve bilhassa bu konuda yazmak için üye oldum. çünkü bu konuda ne kadar korktuğumuzu ve neler olacak diye heryeri araştırdığımızı biliyorum. ocak aylarında karnımda hafif bi şişlik vardı,hiç umursamadım.günden güne büyüdü,gazdır diyip geçtim.ama çok sertti karnım,göbek daha yumuşaktır bilirsiniz,benim karnım taş gibiydi.mayıs ayında doktora gittim bi de ne duyayım, 15 santime 10 santim büyüklüğünde miyomum var.rahmin dışına doğru büyümüş,o yüzden göreceli olarak şanslıydım,kanamam olmadı.sadece bi ay regl dönemimde çok ağrı olmuştu ama aklıma bile gelmemişti tabi. neyse bi doktora gittim, adam bana rahmini bile alabilirler dedi.çok korktum çok ağladım.sonra bi çok doktora gittim.meğer rahmimi alma riskleri çok azmış.ancak çok kanama olursa, hastanın kansızlıktan zor duruma düştüğü zaman rahim alınırmış.en son ateş karatekeye gittim.haziran ayında ameliyat oldum.yarım saatte bitti ameliyatım.rahmimi falan da almadılar.ameliyat sonrası tabi biraz ağrı oluyor,ama inanın korktuğumuz gibi değil.ne zaman bayıldığımı bile hatırlamıyorum.nasıl ilaç verildiğini bile hatırlamıyorum. (bu arada 22 yaşındayım) ameliyatın ardından öyle baş dönmesi-kusma gibi şeyler hiç yaşamadım.2 gece 3 gün hastanede kaldım,sonra eve çıktım. doktorun verdiği ilaçları kullandım,1 hafta sonra kendimi gayet iyi hissediyordum.15-20 güne de eskisi gibi oldum.şu an 18 cm ameliyat izi dışında çok da bişeyim yok. uzun uzun yazdım ama diyeceğim o ki, ben deli gibi evhamlı biriyimdir, öyle çok korktum ki anlatamam.ama çıktıktan sonra "bu muymuş yaa" dedim.siz de korkmayın.doktorunuza güvenin. hepinize bol sağlık diliyorum :)