- 15 Mart 2014
- 2.171
- 1.710
- 34
Uterus corpus luteum mu öyle bişeydiBebegin tutunma yeri tıp dilinde nasil geciyor cnm yani uterusun tam neresinde oluyor ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uterus corpus luteum mu öyle bişeydiBebegin tutunma yeri tıp dilinde nasil geciyor cnm yani uterusun tam neresinde oluyor ?
Canım madem çocuk düşünmüyorsun bu bekleme sürecinde aldır miyomlarını ardından hemen çalışmalara başla benden sana tavsiye hamile kalsan bile düşük ölü doğum riski var miyomlarla riske atma derim ayrıca hamile kalmayı da engelleyebiliyorArkadaşlar merhaba, benim de bundan 3 yıl önce myomum vardı ve myom kadınların büyük bir kısmında var ve zararsız bir şey olmaz dediği için doktor ben de önemsemedim ve bir daha gitmedim ne oldu diye baktırmaya. '29mm çapında uterus korpus sol anteriorda sübseröz myom izlenmiştir.' yazıyor raporda. Atmamıştım raporu lazım olur diye. Bu konuyu görünce hemen açtım baktım. Açıkçası burada yazılanları görünce de korktum. 1 yıllık evliyim hiç çocuk düşünmedik ve birkaç yıl daha düşünmüyoruz ama sonra istediğimde ya çocuğum olmazsa diye korktum.
Bir de önemsemememe sebep olan şey annemde de sürekli bir ortaya çıkan bir kaybolan myomların olması ve ona hiçbir zarar vermemesiydi. Onda da hiçbir belirti yoktu bende de yok. Adetim 26 günde bir oluyor, ilk 2-3 gün normal sonra 5.gün tamamen bitiyor. Adet sancısı da yaşamıyorum. Şimdi araya da tatil girdi doktora da gidemem 10 gün içime dert olacak bu şimdi. Başka belirtisi var mı bu myomların?? Zarar verdiğine dair filan.
Cevabın için teşekkür ederimm. Ben de bundan korkuyorum. 1 tane myomum vardı ama şimdi ne durumda bilmiyorum. Bayram tatilinden sonra hemen doktora gitcem ama bir de ben bekarken sulu ultrasona girmiştim. Yani su içip içip girilen. Şimdi alttan bakar mı diye de bi korkum var.Canım madem çocuk düşünmüyorsun bu bekleme sürecinde aldır miyomlarını ardından hemen çalışmalara başla benden sana tavsiye hamile kalsan bile düşük ölü doğum riski var miyomlarla riske atma derim ayrıca hamile kalmayı da engelleyebiliyor
Üstten de belli olur cnm alttan bakmak tabi daha iyi ama üsttende belli olurCevabın için teşekkür ederimm. Ben de bundan korkuyorum. 1 tane myomum vardı ama şimdi ne durumda bilmiyorum. Bayram tatilinden sonra hemen doktora gitcem ama bir de ben bekarken sulu ultrasona girmiştim. Yani su içip içip girilen. Şimdi alttan bakar mı diye de bi korkum var.
Tamamdır çok teşekkür ederim cevapların için :)Üstten de belli olur cnm alttan bakmak tabi daha iyi ama üsttende belli olur
Arkadaşlar merhaba, benim de bundan 3 yıl önce myomum vardı ve myom kadınların büyük bir kısmında var ve zararsız bir şey olmaz dediği için doktor ben de önemsemedim ve bir daha gitmedim ne oldu diye baktırmaya. '29mm çapında uterus korpus sol anteriorda sübseröz myom izlenmiştir.' yazıyor raporda. Atmamıştım raporu lazım olur diye. Bu konuyu görünce hemen açtım baktım. Açıkçası burada yazılanları görünce de korktum. 1 yıllık evliyim hiç çocuk düşünmedik ve birkaç yıl daha düşünmüyoruz ama sonra istediğimde ya çocuğum olmazsa diye korktum.
Bir de önemsemememe sebep olan şey annemde de sürekli bir ortaya çıkan bir kaybolan myomların olması ve ona hiçbir zarar vermemesiydi. Onda da hiçbir belirti yoktu bende de yok. Adetim 26 günde bir oluyor, ilk 2-3 gün normal sonra 5.gün tamamen bitiyor. Adet sancısı da yaşamıyorum. Şimdi araya da tatil girdi doktora da gidemem 10 gün içime dert olacak bu şimdi. Başka belirtisi var mı bu myomların?? Zarar verdiğine dair filan.
Açık ameliyattan korkmayın ben hem açık hem kapalı ameliyat oldum ardından hemen polipte çıktı histeroskopi ile onuda aldırdım hemde araştırma hastanesinde ama doktoruma çok güveniyordum çok şükür ne rahimim alındı ne yapışıklık ne enfeksiyon oldu herşey yolunda gitti Rabbime şükürler olsun ki hamileyim Hepinize öyle çok dua ediyorum ki Rabbim bu yolda emek eden herkesin yüzünü güldürsün inşallah
Güzel dileklerin için çok sağol cnm Rabbim hepinize nasip etsin inşallah bu formda bebek hasreti çeken her kim varsa hemencik hamile kalsınMerhaba Hibele, öncelikle tebrik ederim sağlıkla al kucağına Bizim de olsun bebeğimiz inşallah
Ameliyatlar sonrasında karnında gaz gibi şişlik olmuş muydu goobek çevresindea cı ve hassasıyet Benim 10gün oldu ameliyat olalı yara yerinde sıkıntı yok göbek deliği çevresi acıyo
Güzel dileklerin için çok sağol cnm Rabbim hepinize nasip etsin inşallah bu formda bebek hasreti çeken her kim varsa hemencik hamile kalsın
Oldu tabi olmaz mı baya bi şiş gezdim gaz olduğu içinde acıyor insanın ameliyat yeri yürüyüş yapmaya çalış bol su bağırsaklar anca bikaç ayda kendine geliyor canım