- 15 Mart 2014
- 2.171
- 1.710
- 34
Yine aynı oldu üsttrki mesajın içinde yazdığım mesaj cnmYok canim ya hala adet olmadim onu bekliyorum ama araya giren bu zaman bana iyi geldi sanki,biraz olsun endiselerim azaldi gibi hissediyorum.sen nasilsin canim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine aynı oldu üsttrki mesajın içinde yazdığım mesaj cnmYok canim ya hala adet olmadim onu bekliyorum ama araya giren bu zaman bana iyi geldi sanki,biraz olsun endiselerim azaldi gibi hissediyorum.sen nasilsin canim?
Ara kanama yapıyosa alınıyor geneldemiyomun yaptığı ara kanama ne kadar sürer.rahmin ortasında olan miyomların çoğunu alınmak zorunda mı?
15 ekimde baktırıcam bakalım. ne dicek.Ara kanama yapıyosa alınıyor genelde
Ben hiç yaşamadım keşke yardımcı olabilseydim tugsemcim(
Baktır canım bizede haber vermey ihmal etme olurmu15 ekimde baktırıcam bakalım. ne dicek.
Benim miyomumda tam ortada ama rahimin dış tabakasında idi..Oh masallah iyi olmana cok sevindim canim,yinede cok fazla yorma kendini.ay valla darisi basima,yazdiklarini okudukca nasil umut doluyorum hayirlisiyla insallah aliriz meleklerimizi kucagimiza
Canım stres yapma Allahın izniyle buda geçicek laparoskopiyi rahim kasındaki miyomlar için fazla önermiyolar duyduğum kadarıyla açık olunca hem dikişler sağlam atılıyomuş hem de kanama kontrolü daha kolay oluyormuşDisinda olmasi sans,bizim sorunumuz icinde olmasi canim ya,ameliyat o yuzden tehlikeli oluyo oyle olunca iste ama napalim allah buyuk,sen kurtuldun darisi basimiza
Küçülür inşallah hangisi hayırlıysa o olsun cnmBakalim adet olursam ondan sonra belli olucak benim icin en uygunu hangisi olucak,allah hayirlisini nasip etsin canim benim
Evet cnmHibele sen ameliyatini umuttepedemi olmustun canim?
80 lira yatırdım sadece ya 80 ya 90 öyle bişey cnmBen esimden sgk.liyimda,sen para odedinmi ameliyat icin bi sormak istedim
Yok ödemiyorsun cnm muayene içinBide yigit beye muayeneye giderken para vercezmi canım?