Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim miyom ameliyatım keyfi oldu doktorlar ısrarla almayalım dedi ben ısrarla alınmasını istedim.Ameliyatlarda ölüm riski de var milyonda bir ihtimal bile olsa bunu söylemek zorundalar.Embalizasyonda da yanlış damar tıkanırsa rahim beslenemez işlevini yitirir yine aynı risk bana göre..Birde Türkiyede çok yaygın değil emin elleri bulmak için taa başka şehirlere gitmek lazım oda herkesin maddi durumuna uymuyor nemalesef ki.bu konuyu daha 2 gün öne öğrendim.Ameliyatta eğer kanı durduramazlarsa rahimi ama gibi ihtimalleri de var bu yüzden beni korkutuyor ameliyat.Rahimi kybet düşüncesi bende büyük bir yıkım olurdu.Daha evlli bile değilim sizinki daha küçük sanırım beni 6 7 cm ama bu boyutlarda yapanlar varmış antalydaki doktorda
Canım ölüm riski burun ameliyatında da var bütün narkoz alınan ameliyatlarda varKızlar rahim dışındaki saplı miyomlarda da ölüm riski varmı? Çok korkuyorum ameliyattan ya