Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ozaman seninde rahim kasında miyomun benimkiyle aynı yerde açık ameliyat dediyseMiyomum 7 cm acik ameliyat olmam lazimmis
Canim bende korkuyorum.bendeki ultrason sonuclari da farkli.oncesinde farkli doktorlar vardi aklimda.simdi erbil doğana muayeneye gidicem.bakalim.senin aklında hangi doktor var.Senin miyomun ne buyuklukte?ne zaman ameliyatin?ben cok endiseliyim ve korkuyorum acikcasi..
İzmirde. 10 cm.Ultrason sağlıklı sonuç vermezmis.inan bende bilmiyorum canım.mustafa bey izmitte herhaldeNasil farkli cikti sonuclar?kac santim miyomun?erbil dogan hangi hastanede doktor?ben golcukte oturuyorum
Canım ben ameliytımı izmit umuttepede oldum Yiğit Bey yaptı.Tüp bebek doktorları daha hassas oluyor onlara gitmeni tavsiye ederimNasil farkli cikti sonuclar?kac santim miyomun?erbil dogan hangi hastanede doktor?ben golcukte oturuyorum
Yiğit Beye gidip muayene olmanı tavsiye ederim gerçekten çok iyibir doktor.Bende sizin gibi çok korkuyordum korktuğum kadar olmadı herşey yolunda gitti çok şükür sizde strese sokmayın kendinizi su gibi akıp geçip gidiyor.Seninki benimkinden buyukmus,allah yardimcimiz olsun,inanilmaz bi endise ve korku duyuyorum,ihtimalleri dusunmek bile nefesimi kesiyo,ama evlat sahibi olmak fikri herseyi onemsiz kiliyo.golcuk devlet hastanesinde mustafa bey
Anladım yok ameliyat için beklesen mi büyükken alması daha çok dikiş demek o küçülecek ozaman daha az dikiş olur benim 5 cm 2 dikiş atıldı sadeceBi defer dusuk yaptim miyom buyudugu icin,bi daha ayni üzüntüyü goze alamiyorum acikcasi nasilsa yine buyucek,o korkuyla yasamak daha kotu..olmazsa onada giderim,sagolun
Benimde 2,5 cm di 3 yılda 5 oldu bebekte olmayınca aldırdım gitti:)))tam rahminin ortasında var zararsız diyorlar.ama bebekte yok piyasada sanki günden güne büyüyor gibi kendi kendine.1.3 cmden 2 cm e çıktı. adetli olunca 2.5 cm oluyor hala zararsız.adette yamultuyor kansızlık yapıyor acillik ediyor o kadarcık. zararsız ablası zararsız.