- 15 Eylül 2012
- 1.116
- 21
merhabalar kızlar bende bundan 4 ay kadar önce açık bir myom ameliyatı geçirdim benim myomumun boyutları çok korkutucuydu ve aksi gibi bu süreç içerisinde kanserle ilgili markırlarımın yüksek oluşu beni onkolojiye kadar götürdü malesef onkolok bir jinekolok bulduk allahım karşıma çıkardığı güne binlerce şükürler olsun diyorum psikolojimi yükseltmemde yardımcı olmuştu çok neyse çok zrolu günler yaşadım çok normal rutin bir muaynede 18 cm çapında yaklaşık 1 kg ağırlşığında bir kitle buldular rahim kanseri olma ihtimalim vardı dışarıdan görüntülemelerin sonucunda net bir şey söylemediler ve rahimde beraberinde alınacak diye ameliyata girdim bu arada 2.5 yıllık evliyim allahtan eşim inanılmaz destek verdi bu dönemde bana
herneyse ben ağlaya ağlaya kaskatı bir şekilde o ameliyathaneye girdim çıkınca rahimin % 90 olmayacağını söylemişlerdi ama o kocaman kitle bir myom çıktı cerrahi sırasında pataloji yapıldı ve tertemiz çıktımm alınan kitle yaklaşım 5 aylık bir bebek büyüklüğündeydii çok şükür rahim alınmamıştıı artık bizde ameliyatın üzerinden 1 ay geçtikten sonra korunmayı bıraktık ve bebeğimizin gelmesini dört gözle bekliyoruz rabbim kimseleri sınamasın bizler gibi hayırlısıyla birde evlat verirse bizden mutlusu olmaz bu dünyada
herneyse ben ağlaya ağlaya kaskatı bir şekilde o ameliyathaneye girdim çıkınca rahimin % 90 olmayacağını söylemişlerdi ama o kocaman kitle bir myom çıktı cerrahi sırasında pataloji yapıldı ve tertemiz çıktımm alınan kitle yaklaşım 5 aylık bir bebek büyüklüğündeydii çok şükür rahim alınmamıştıı artık bizde ameliyatın üzerinden 1 ay geçtikten sonra korunmayı bıraktık ve bebeğimizin gelmesini dört gözle bekliyoruz rabbim kimseleri sınamasın bizler gibi hayırlısıyla birde evlat verirse bizden mutlusu olmaz bu dünyada