kızlar ben bu ameliyatı 5mayıs 2011 tarihinde oldum.. yalnız benimki laparoskopi ile alındı.. konunun ilk sayfasında da yazmıştım.. 10cm büyüklüğündeydi rahim duvarından içeri doğru büyümüş benimkisi.. dr bu şekilde hamile kalamazsın demişti, zaten aşırı derecede kanamalarım arttığı için bi hafta içinde ameliyata aldılar beni.. ben ege ünv. hastanesinde oldum ameliyatı. ege ünv hastanesi kadın hastalıkları konusunda oldukca tecrübeli dr.lara sahip. 2hafta önce de kontrole gittim, rahim tertemiz dedi dr. ve 1yıl boyunca çocuk yap
mamamam gerektiğini söyledi, çünkü rahimdeki dikişlerin iyleşmesi uzun sürüyormuş. Eğer dr, dalında iyiyse ve buna benzer ameliyatları çok yaptıysa 10cmlik miyomları da kapalı ameliyatla alabiliyor. ve şunu söyleyim kızlar, ben çok çok korkuyordum ameliyattan, ayaklarım titreyerek girdim :) ve gözlerimi bi açtım her şey bitmiş
laparoskopide çok çok çabuk iyileşiliyor, bn bir hafta sonra eski yaşantıma dönmüştüm.. hiç korkmanıza gerek yok kzlar, ben hastanede 2gün içinde o kdr çok bayan gördüm ki miyomdan ameliyat olacak olan.. bi çok kadın bu durumdan muzdarip yani, ve doktrlar da bi o kdr alışmış durumda miyom ameliyatlarına =)