- 11 Ağustos 2014
- 1.151
- 324
- 123
Merhaba arkadaşlar bende Miyomu araştırırken sizlerle karşılaştım, 1,5 yıldır çocuk istiyoruz olmuyor, dr gittim miyom var ameliyat olman lazım dedi, gebeliğe engel olmasa da düşük olur dedi ne yapmalıyım miyomu olup gebe kalan ve doğum yapan çok insan var kafam çok karışık, tecrübelerinize dayanarak yardımcı olur musunuz?
merhaba canım benimde myomum vardı ama küçük demişti doktorlar ameliyata gerek yok demişlerdi ilk hamileliğimde bebeğin yerleştiği yer iyi dediler zararı olmaz dediler ama hamilelik esnasında bazen myomlar büyüyebiliyor dediler ilk hamileliğim de bebeğimin kalbi durdu daha sonra da başka doktorlara gittim myomu sorduğumda almaya gerek yok dediler şimdi de hamileyim geçenlerde doktoruma sordum miyomum nasıl diye şuan görünmüyor dedi tabi hamilelikten dolayı inşallah bebeğime bundan sonra da zararı olmazMerhaba arkadaşım bende Miyomu araştırırken sizlerle karşılaştım, 1,5 yıldır çocuk istiyoruz olmuyor, dr gittim miyom var ameliyat olman lazım dedi, gebeliğe engel olmasa da düşük olur dedi ne yapmalıyım miyomu olup gebe kalan ve doğum yapan çok insan var kafam çok karışık, tecrübelerinize dayanarak yardımcı olur musunuz?