MİYOM??

Benim hikayemi ne kadar çok öğrenen olursa, o kadar mutlu olurum. İlk önce GÜRKAN HOCA’yı bulduğum için inanılmaz bir mutluluğun içindeyim, keşke daha önce bulabilseydim. 1 hafta önce miyom laparoskopi, yani kapalı ameliyat oldum. Açık ameliyatlardan her zaman korkardım. Miyomum 7 seneden beri biliniyordu, içmediğim bitkisel ilaçlar, gitmediğim doktorlar kalmadı- hepsi nafile zamanla daha da fazla büyümeye başladı. Ankarada radyofrekans yöntemi ile miyom ameliyatı oldum, fakat ondan sonra miyomum daha da hızlı büyümeye başladı o yüzden kimseye önermiyorum.Diğer doktorlar korkutuyordu sadece: ‘’Miyomun rahmi besleyen damarlara yakın olduğundan, ameliyat esnasında bir damara denk gelirse rahmin atılacak ve sadece açık ameliyat olman gerekir, bu tarz miyomlarda laparoskopi kesinlikle olmaz’’ deniyordu bana..Tabi ki eğer 20 küsür yaşında isen ve daha çocuk yapmamış biri olarak bu sözleri duyduğun zaman psikolojik ister istemez bozuluyor.. Ta muhteşem bir doktoru GÜRKAN ARIKANI tanıyana dek. Bu kadar hızlı, rahat ve tereddütsüz benim sorunumu kimsenin halledebileceğini hayal bile edemezdim. Beni muayene ettiğinde o kadar rahat söyledi ki: ‘’Evet miyomun çok büyük ama ben bu ameliyatı yaparım’’, sakin, emin ve güçlü. İşte bu ya…..

Bazılar GÜRKAN HOCAYI rüyalarında görüyorlar, ben ise kendim buldum, gördüm, nasıl bir doktor olduğunu anlamak için çok zaman almadı, çünkü onunla tanışmadan önce sitesinde tüm ameliyatlarını izledim ve inanılmaz yetenekli, tecrübeli olduğunu anladım, ilk bakışta anladım. Kendimi o ameliyatta gördüm ve bunu kendime çektiğimden eminim, düşünce gücü işte.

Ben kesinlikle rahmimi korumak istedim ne olursa olsun ve HOCAM inanılmaz bir şey yaptı benim için, hep mutlu hissediyorum kendimi onunla tanıştıktan sonra. Hep güvendim , başaracağından damla şüphem bile yoktu. Doktora güvenmek, bir bağ kurmak ikiniz içinde çok faydalı ve önemli.

Ayrıca çok kibar, zarif, güldüğü zaman tüm korkuların kayıp gidiyor. Takımı, asistanları son derece profesyonel .

Ameliyatım tabi ki çok iyi geçti, göbeğimde 1-2 hafta sonra hiç iz kalmayacak. Rahmim yerinde ve sağlıklı. 7 senelik korkumdan kurtuldum!!! Hocam olmadan bunlar da mümkün olmazdı. Sonsuza minnettarım ve kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.

merhaba, yaklaşık 20 gün önce miyomum büyüdüğü için erken doğum riski çıktı.10 gün evde yattım :( şimdi ilaçlarla dikkat etmeye çalışıyoruz, benim için dua edin lütfen ve hamile kalmayı planlamadan önce herkes dr.a gitsin mutlaka çok zor bir durum

merhaba, yaklaşık 20 gün önce miyomum büyüdüğü için erken doğum riski çıktı.10 gün evde yattım :KK43: şimdi ilaçlarla dikkat etmeye çalışıyoruz, benim için dua edin lütfen ve hamile kalmayı planlamadan önce herkes dr.a gitsin mutlaka çok zor bir durum
Allh yardimcin olsun cok dikkat et cok az kaldi allhim korusun bebislerimizi biliyosn benimde basim dertte miyomlarla 3 haftadr hastanede yatiyorum insalla gececek bu gunler saglikli gunler diliyrm

Allh yardimcin olsun cok dikkat et cok az kaldi allhim korusun bebislerimizi biliyosn benimde basim dertte miyomlarla 3 haftadr hastanede yatiyorum insalla gececek bu gunler saglikli gunler diliyrm

Amin inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun, o kadar korkuyorum ki ilacımı hiç aksatmıyorum bide miyopm kansızlık yapıyormuş kanımda düşük çıktı iyice korktum, çok az kaldı rabbim bizim gibi olanlara yar ve yardımcı olsun.

moral bozmak istemiyorum ama ben miyom sebebiyle 19 haftalık bebeğimi kaybettim.Oysaki bütün gittiğim doktorlar gebelik önermişti. Başlarken en büyüğü 3.5 cmdi ama zamanla iki miyom birbirne yaslanıp 7 cm e ulaştı rahat vermediler bebeğime ..İnşallah kimseninki benim gibi sonuçlanmaz bundan sonraki aşama ameliyat mı diye doktorlara gidiyorum hepsi de 3 ay bekleyip duruma bakacağız dediler bir tanesi de rahim filmi istedi bu süre sonunda .. hepimiz için hayırlısı olsun

moral bozmak istemiyorum ama ben miyom sebebiyle 19 haftalık bebeğimi kaybettim.Oysaki bütün gittiğim doktorlar gebelik önermişti. Başlarken en büyüğü 3.5 cmdi ama zamanla iki miyom birbirne yaslanıp 7 cm e ulaştı rahat vermediler bebeğime ..İnşallah kimseninki benim gibi sonuçlanmaz bundan sonraki aşama ameliyat mı diye doktorlara gidiyorum hepsi de 3 ay bekleyip duruma bakacağız dediler bir tanesi de rahim filmi istedi bu süre sonunda .. hepimiz için hayırlısı olsun

çok geçmiş olsun ve başınız sağolsun, sizi çok iyi anlıyorum 29.haftaya gireceğim ama her gün birşey olur mu korkusundan uykularım kaçıyor :( en ufak ağrıda ağlamaya başlıyorum, rabbim hepimizin yardımcısı olsun benim gibi olanlara yardım etsin inşallah

çok geçmiş olsun ve başınız sağolsun, sizi çok iyi anlıyorum 29.haftaya gireceğim ama her gün birşey olur mu korkusundan uykularım kaçıyor :KK43: en ufak ağrıda ağlamaya başlıyorum, rabbim hepimizin yardımcısı olsun benim gibi olanlara yardım etsin inşallah
sağol canım sende bir sıkıntı olmayacak zaten 22. haftayı atlatanlar normal doğumunu yapar bir sorun çıkmaz dendi bana en son gittiğim prof.doktor allahım hayırlı doğum verir sana inşallah

sağol canım sende bir sıkıntı olmayacak zaten 22. haftayı atlatanlar normal doğumunu yapar bir sorun çıkmaz dendi bana en son gittiğim prof.doktor allahım hayırlı doğum verir sana inşallah

sağol canım inşallah, 25 haftalıkken kasık ağrısıyla gittim 10 gün rapor verdi dün yine ağrım tuttu nst.ye girdim birşey yok deyip voltaren iğnesi vurdular. Dr.erken doğum riskin var diyor bu yüzden haftaları bırak günleri saatleri saymaya başladım kafayı yicem yakında

sağol canım inşallah, 25 haftalıkken kasık ağrısıyla gittim 10 gün rapor verdi dün yine ağrım tuttu nst.ye girdim birşey yok deyip voltaren iğnesi vurdular. Dr.erken doğum riskin var diyor bu yüzden haftaları bırak günleri saatleri saymaya başladım kafayı yicem yakında
Canım ıyı düşün iyi olsun o kadar çok agrı cektım kı senı ben anlarım ama korkma kucuk bıle dogsa yasar bebeğin yat dınlen bol su ic enfeksiyona dikkat et doktoruna guvenıyorsan sorun olmaz

Canım ıyı düşün iyi olsun o kadar çok agrı cektım kı senı ben anlarım ama korkma kucuk bıle dogsa yasar bebeğin yat dınlen bol su ic enfeksiyona dikkat et doktoruna guvenıyorsan sorun olmaz

çok teşekkür ederim, ilk gebeliğim olduğu için maalesef her ağrıyı doğum sancısı sanıyorum başlıyorum dua etmeye, işi maalesef 20 gün daha devam ettirmem lazım sonra izine ayrılabileceğim. Dr. konusunda da maalesef çok kararsızım, ilk dr.muhteşemdi fakat çok pahalı doğum ücreti o yüzden değiştirmek zorunda kaldım :( umarım sağlıkla kucağıma alabilirm.

ÖNEMLİ MİYOM
merhaba arkadaşlar,annem yaklaşık 2 yıl önce doktor saim yılmaz tarafından antalyada embolizasyon ameliyatı oldu,2 yıl boyunca hiç bir şekilde miyomlarında küçülme olmadı hatta dahada artış oldu 3 hafta önce muayenesinden geçen haftadaki muayenesi arasında tam 2 haftada 2 cm büyüme yaptı ve ankaraya gittik muayene için doktor acil ameliyat dedi , eğer miyomları alınca rahminde bir sorun olmazsa sadece miyomları alıcaktı ve miyomlarda bir sorun olmazsada sadece miyomları alıcaktı fakat ameliyatta tüm rahmini aldılar,doktorla konuşmamızda ise antalyadaki yaptığı embolizasyondan dolayı miyomlar deforme olmuş patlamış ve hatta miyomu patolojiye gönderdiler kanser teşhisi için , saim yılmaz yüzünden annem rahminden oldu ve kanser şüphesi var çok merak ediyorum nasıl verecek öbür dünyada bunun hesabını,şimdi gidip sağlık bakanlığına başbakanlığa v.s şikayet etsek napıcaklar insan hayatı ile oynamak sırf para için bu kadar kolaymı , kimsenin yaptığı kimsenin yanına kalmaz inşallah,kesinlikle embolizasyon yaptırmayın iyi hastalere gidin ve iyi araştırın

Merhabalar hanımlar. 7 aylık evliyim ve evlendikten 3 4 ay sonra adetlerim düzensizleşmeye başladı. 5 7 11 gün gibi gecikmeler yaşadım ve her seferinde de hamile miyim diye ümitlenir oldum :KK43: eşimin ısrarlarına rağmen korkudan (muayene ve birşeyler çıkacakmış korkusu) doktor işini her ay erteleyip durdum fakat 7.ayımıza girince doktora gitme vakti geldi diye düşündüm. Bugün Güngörendeki Kolan Hastanesine gittim. doktor Murat Bey'e ve herkese tavsiye ediyorum. O kadar rahat bir muayene geçirdim ki boş yere korkup ertelemişim. Neyse hormonlarımda ve yumurtalıklarımda hiçbir problem yok. Ama ama ama... İki adet miyomum varmış. 5cm ikisi de. tehlike arz edecek bir yerde değilmiş. Gebeliğe engel değil dedi. Acaba hamilelikte problem olur mu?yumurtam varmış 16mm degerlendirin dedi. Gebelik gercekleşirse ki ins olur miyomlar ilerleyen zamanlarda problem yasatır mı yasayan var mı? Çok uzun oldu hakkınızı helal edin paylasmak istedm çok sağ olun şimdiden.
Merhaba mitomlarınız iç te mi dış tamı? Hamile kalmadan once herhangi bir operasyon gecirdiniz mi? Doktorunuz ne oneriyor?

İç mi dış mıydı yerleşimleri?

tm
sağol canım çok teşekkür ederim rabbim kimsenin başına vermesin gerçekten çok zor bir durum Allah isteyen herkese en kısa sürede bebek sahibi olmayı nasip eder inşallah .ben bu aralar o kadar kötüyümki hep kendime suç buluyorum hep acabalar myommu yoksa başka bişimi hep aklımda nedne bulamaya çalışıuyorum sonuçta herşey Allah tan veren de o alanda o tabi ki bazı şeyler bahane olacak ..hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım .bu arada buurda gördüm soğan kürü varmış hem hamile kalmak için hemde myom ve kisti küçültmek için iyi diyorlar ama b bilmiyorum tabi ne kadar doğru aslında myomu küçültmrk çin denemek istiyorum ama yeni kürtaj oldum zararı olurmu korkuyorum
Merhaba arkadaşım bende Miyomu araştırırken sizlerle karşılaştım, 1,5 yıldır çocuk istiyoruz olmuyor, dr gittim miyom var ameliyat olman lazım dedi, gebeliğe engel olmasa da düşük olur dedi ne yapmalıyım miyomu olup gebe kalan ve doğum yapan çok insan var kafam çok karışık, tecrübelerinize dayanarak yardımcı olur musunuz?

Merhaba arkadaşlar bende Miyomu araştırırken sizlerle karşılaştım, 1,5 yıldır çocuk istiyoruz olmuyor, dr gittim miyom var ameliyat olman lazım dedi, gebeliğe engel olmasa da düşük olur dedi ne yapmalıyım miyomu olup gebe kalan ve doğum yapan çok insan var kafam çok karışık, tecrübelerinize dayanarak yardımcı olur musunuz?

merhaba arkadaşlar, bende de çok sayıda irili ufaklı miyom vardı ameliyat oldum ve altı ay geçti yinelemiş yine bir kaç tane küçük küçük oluşmaya başlamış moralim çok bozuldu kurtulamıyacam galiba ben bunlardan doktora perşembe gidecem bakalım ne diyecek daha bir tane bile çocuğum yok :KK43: bir de yara var ve sürekli enfeksiyon yapıyor doktorlar müsaade etmiyor hamileliğe düşük yaparsın diyorlar ilaç vermişti kullandım belki dondurup ya da yakarlar bilmiyorum ne diyecekler çevremde o kadar çok hamile var ki üzülüyorum kendi halime benden sonra gelen gelinlerin bile çocuğu oldu
Merhaba arkadaşım bende Miyomu araştırırken sizlerle karşılaştım, 1,5 yıldır çocuk istiyoruz olmuyor, dr gittim miyom var ameliyat olman lazım dedi, gebeliğe engel olmasa da düşük olur dedi ne yapmalıyım miyomu olup gebe kalan ve doğum yapan çok insan var kafam çok karışık, tecrübelerinize dayanarak yardımcı olur musunuz?

Back