Allh yardimcin olsun cok dikkat et cok az kaldi allhim korusun bebislerimizi biliyosn benimde basim dertte miyomlarla 3 haftadr hastanede yatiyorum insalla gececek bu gunler saglikli gunler diliyrmmerhaba, yaklaşık 20 gün önce miyomum büyüdüğü için erken doğum riski çıktı.10 gün evde yattımşimdi ilaçlarla dikkat etmeye çalışıyoruz, benim için dua edin lütfen ve hamile kalmayı planlamadan önce herkes dr.a gitsin mutlaka çok zor bir durum
Allh yardimcin olsun cok dikkat et cok az kaldi allhim korusun bebislerimizi biliyosn benimde basim dertte miyomlarla 3 haftadr hastanede yatiyorum insalla gececek bu gunler saglikli gunler diliyrm
moral bozmak istemiyorum ama ben miyom sebebiyle 19 haftalık bebeğimi kaybettim.Oysaki bütün gittiğim doktorlar gebelik önermişti. Başlarken en büyüğü 3.5 cmdi ama zamanla iki miyom birbirne yaslanıp 7 cm e ulaştı rahat vermediler bebeğime ..İnşallah kimseninki benim gibi sonuçlanmaz bundan sonraki aşama ameliyat mı diye doktorlara gidiyorum hepsi de 3 ay bekleyip duruma bakacağız dediler bir tanesi de rahim filmi istedi bu süre sonunda .. hepimiz için hayırlısı olsun
sağol canım sende bir sıkıntı olmayacak zaten 22. haftayı atlatanlar normal doğumunu yapar bir sorun çıkmaz dendi bana en son gittiğim prof.doktor allahım hayırlı doğum verir sana inşallahçok geçmiş olsun ve başınız sağolsun, sizi çok iyi anlıyorum 29.haftaya gireceğim ama her gün birşey olur mu korkusundan uykularım kaçıyoren ufak ağrıda ağlamaya başlıyorum, rabbim hepimizin yardımcısı olsun benim gibi olanlara yardım etsin inşallah
sağol canım sende bir sıkıntı olmayacak zaten 22. haftayı atlatanlar normal doğumunu yapar bir sorun çıkmaz dendi bana en son gittiğim prof.doktor allahım hayırlı doğum verir sana inşallah
Canım ıyı düşün iyi olsun o kadar çok agrı cektım kı senı ben anlarım ama korkma kucuk bıle dogsa yasar bebeğin yat dınlen bol su ic enfeksiyona dikkat et doktoruna guvenıyorsan sorun olmazsağol canım inşallah, 25 haftalıkken kasık ağrısıyla gittim 10 gün rapor verdi dün yine ağrım tuttu nst.ye girdim birşey yok deyip voltaren iğnesi vurdular. Dr.erken doğum riskin var diyor bu yüzden haftaları bırak günleri saatleri saymaya başladım kafayı yicem yakında
Canım ıyı düşün iyi olsun o kadar çok agrı cektım kı senı ben anlarım ama korkma kucuk bıle dogsa yasar bebeğin yat dınlen bol su ic enfeksiyona dikkat et doktoruna guvenıyorsan sorun olmaz
Merhaba mitomlarınız iç te mi dış tamı? Hamile kalmadan once herhangi bir operasyon gecirdiniz mi? Doktorunuz ne oneriyor?Merhabalar hanımlar. 7 aylık evliyim ve evlendikten 3 4 ay sonra adetlerim düzensizleşmeye başladı. 5 7 11 gün gibi gecikmeler yaşadım ve her seferinde de hamile miyim diye ümitlenir oldumeşimin ısrarlarına rağmen korkudan (muayene ve birşeyler çıkacakmış korkusu) doktor işini her ay erteleyip durdum fakat 7.ayımıza girince doktora gitme vakti geldi diye düşündüm. Bugün Güngörendeki Kolan Hastanesine gittim. doktor Murat Bey'e ve herkese tavsiye ediyorum. O kadar rahat bir muayene geçirdim ki boş yere korkup ertelemişim. Neyse hormonlarımda ve yumurtalıklarımda hiçbir problem yok. Ama ama ama... İki adet miyomum varmış. 5cm ikisi de. tehlike arz edecek bir yerde değilmiş. Gebeliğe engel değil dedi. Acaba hamilelikte problem olur mu?yumurtam varmış 16mm degerlendirin dedi. Gebelik gercekleşirse ki ins olur miyomlar ilerleyen zamanlarda problem yasatır mı yasayan var mı? Çok uzun oldu hakkınızı helal edin paylasmak istedm çok sağ olun şimdiden.
İç mi dış mıydı yerleşimleri?moral bozmak istemiyorum ama ben miyom sebebiyle 19 haftalık bebeğimi kaybettim.Oysaki bütün gittiğim doktorlar gebelik önermişti. Başlarken en büyüğü 3.5 cmdi ama zamanla iki miyom birbirne yaslanıp 7 cm e ulaştı rahat vermediler bebeğime ..İnşallah kimseninki benim gibi sonuçlanmaz bundan sonraki aşama ameliyat mı diye doktorlara gidiyorum hepsi de 3 ay bekleyip duruma bakacağız dediler bir tanesi de rahim filmi istedi bu süre sonunda .. hepimiz için hayırlısı olsun
rahim içi ve duvarındaİç mi dış mıydı yerleşimleri?
Çok geçmiş olsun.rahim içi ve duvarında
tesekkür ederim allah razı olsun. Size hayırlı doğumlar dilerimÇok geçmiş olsun.
Merhaba arkadaşım bende Miyomu araştırırken sizlerle karşılaştım, 1,5 yıldır çocuk istiyoruz olmuyor, dr gittim miyom var ameliyat olman lazım dedi, gebeliğe engel olmasa da düşük olur dedi ne yapmalıyım miyomu olup gebe kalan ve doğum yapan çok insan var kafam çok karışık, tecrübelerinize dayanarak yardımcı olur musunuz?tm
sağol canım çok teşekkür ederim rabbim kimsenin başına vermesin gerçekten çok zor bir durum Allah isteyen herkese en kısa sürede bebek sahibi olmayı nasip eder inşallah .ben bu aralar o kadar kötüyümki hep kendime suç buluyorum hep acabalar myommu yoksa başka bişimi hep aklımda nedne bulamaya çalışıuyorum sonuçta herşey Allah tan veren de o alanda o tabi ki bazı şeyler bahane olacak ..hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım .bu arada buurda gördüm soğan kürü varmış hem hamile kalmak için hemde myom ve kisti küçültmek için iyi diyorlar ama b bilmiyorum tabi ne kadar doğru aslında myomu küçültmrk çin denemek istiyorum ama yeni kürtaj oldum zararı olurmu korkuyorum
Merhaba arkadaşım bende Miyomu araştırırken sizlerle karşılaştım, 1,5 yıldır çocuk istiyoruz olmuyor, dr gittim miyom var ameliyat olman lazım dedi, gebeliğe engel olmasa da düşük olur dedi ne yapmalıyım miyomu olup gebe kalan ve doğum yapan çok insan var kafam çok karışık, tecrübelerinize dayanarak yardımcı olur musunuz?merhaba arkadaşlar, bende de çok sayıda irili ufaklı miyom vardı ameliyat oldum ve altı ay geçti yinelemiş yine bir kaç tane küçük küçük oluşmaya başlamış moralim çok bozuldu kurtulamıyacam galiba ben bunlardan doktora perşembe gidecem bakalım ne diyecek daha bir tane bile çocuğum yokbir de yara var ve sürekli enfeksiyon yapıyor doktorlar müsaade etmiyor hamileliğe düşük yaparsın diyorlar ilaç vermişti kullandım belki dondurup ya da yakarlar bilmiyorum ne diyecekler çevremde o kadar çok hamile var ki üzülüyorum kendi halime benden sonra gelen gelinlerin bile çocuğu oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?