MİYOM??

ayserram

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
354
206
53
Merhabalar hanımlar. 7 aylık evliyim ve evlendikten 3 4 ay sonra adetlerim düzensizleşmeye başladı. 5 7 11 gün gibi gecikmeler yaşadım ve her seferinde de hamile miyim diye ümitlenir oldum eşimin ısrarlarına rağmen korkudan (muayene ve birşeyler çıkacakmış korkusu) doktor işini her ay erteleyip durdum fakat 7.ayımıza girince doktora gitme vakti geldi diye düşündüm. Bugün Güngörendeki Kolan Hastanesine gittim. doktor Murat Bey'e ve herkese tavsiye ediyorum. O kadar rahat bir muayene geçirdim ki boş yere korkup ertelemişim. Neyse hormonlarımda ve yumurtalıklarımda hiçbir problem yok. Ama ama ama... İki adet miyomum varmış. 5cm ikisi de. tehlike arz edecek bir yerde değilmiş. Gebeliğe engel değil dedi. Acaba hamilelikte problem olur mu?yumurtam varmış 16mm degerlendirin dedi. Gebelik gercekleşirse ki ins olur miyomlar ilerleyen zamanlarda problem yasatır mı yasayan var mı? Çok uzun oldu hakkınızı helal edin paylasmak istedm çok sağ olun şimdiden.

canım benimde 2.7 cm lik myomum var bana da hamilelik için etki etmeyecek yerde dediler deneyin bbek yapmayı dediler denedik oldu sma düşük tehlikem vardı hep ilaç ve iğne kullandın gerçi gittiğim doktorlar myomla ilgisi olmadığını söylediler sma 2 hafta önce bebeğimin kalbinin durduğunu söylediler ve aldılar ama myomla ilgisi yok diyorlar hala ben herşeyden şüphe eder oldum nette myomların düşüğe neden olduğu yazıyor bence sende araştır başka doktorlar a sor

Benim de mitomum var. Üstelik çok onemki bi yerde. 2cm fakat bebeğin yerleştiği yerde. Dr.lar alinmasi gerektigini söyledi fakat fsh yükseldiği için tüp bebek denedik. Embryolari rahime birakmayip donduralim önce niyomu alalım dediler. Fakat rahim duvarım öyle bir kalinlasti ki bi deneyelim deduk. Şuan çok önemli bi yerde olmasına rağmen ikizlerime hamileyim. Rabbim nasip ederse oluyo yani . Rabbim hayırlısıyla göndersin meleklerinizi ♥

benimde 3. 5 cm en büyüğü olmak üzere çok sayıda miyomum var.En son prof a gittim.Hamileliğe engel değil dedi yeri duvara yakınmış ama hemen çocuk düşünün yine de büyümeden dedi.Bakalım sene başından sonra çalışmalar başlayacak :)

Canım zor bir durum çok geçmiş olsun. Rabbim bir daha yasatmasın yasayan bilir tabiki de en azından hamile kalabiliyorsun bunu öğrendin. Rabbim bizlere tez zamanda hayırlı evlatlar versin ben de dün adet oldum bu ay da hüsran yani kürler deneyecegim bu ayda. olmazsa 3 4 ay sonra gel dedi doktor yani bi senem dolunca.

canımmm ne güzel masallahhh hayrlıca dünyaya gelirler ins. benim ablamda tüp bebekle 4 yıl sonra tosuncuklarımızı dünyaya getirdi simdi 3 yasındalar. İkiz annesi ve teyzesiolmak çok güzel bi duygu. Rabbim hayrlca kucagına almayı nasip etsin kolayca dogumun olur ins. Rabbim bizlere de nasip etsin hayırlı zamanda.

canım baslayın bence çalısmalara da kuzenim de 4 ay kadar önce hamile oldugunu ögrendi ama önceden miyom oldugunu bilmiyormus yani bize öyle dedi. o da kontrol altında su an ama sanırım iyi bi sıkıntı yok diyolar.5.ayına girmiş olmalı.ben bu ay da adet oldum artık yeni ayımız yeni umutlarr. Rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin.

tm sağol canım çok teşekkür ederim rabbim kimsenin başına vermesin gerçekten çok zor bir durum Allah isteyen herkese en kısa sürede bebek sahibi olmayı nasip eder inşallah .ben bu aralar o kadar kötüyümki hep kendime suç buluyorum hep acabalar myommu yoksa başka bişimi hep aklımda nedne bulamaya çalışıuyorum sonuçta herşey Allah tan veren de o alanda o tabi ki bazı şeyler bahane olacak ..hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım .bu arada buurda gördüm soğan kürü varmış hem hamile kalmak için hemde myom ve kisti küçültmek için iyi diyorlar ama b bilmiyorum tabi ne kadar doğru aslında myomu küçültmrk çin denemek istiyorum ama yeni kürtaj oldum zararı olurmu korkuyorum

amin canım bilmiyorum ki aslında kafam karışık acaba doktorlar mı acele ettiriyor diye düşünmeden edemiyorum..Herşeyin hayırlısı çok da stres yapmamak lazım heralde hepimize hayırlı olur inşallah

Arkadaşlar soğan kürü varmış myomları kistleri küçültüp hamile kalmaya da yardımcı oluyormuş bilgisi olan varmı

canım bende çapaya gidiyorum orada tesadüfen tanıştığım bayan bana murat beyi önerdi bendede miyom var 5 cm 3 cm iki tane bana önceliğimiz senin gebe jkalabilmen dedi doktorlar ki 3 -4 hastanede muayene oldum o doktoruda merak ediyorum hakkımızdan hayırlısı olsun inşAllah

Arkadaşlar soğan kürü varmış myomları kistleri küçültüp hamile kalmaya da yardımcı oluyormuş bilgisi olan varmı
canım ben 3 ay kullandım 3 cmlik mıyomum 5.5 cm oldu doktoruma soledım çok kızdı öyle bişe olsa hapını yaparlar dedi

Hmm ok canım bende sevincini denemek istiyordum ama hemen cesaret edemedim birde arkadaşım demişti 2 senedir hamile kalamayan doktorların bebeğin olmaz dedikleri bir tanıdığı bu kürle hamile kalmış bende bunu duyunca ilgilenmeye başlamıştım benim önceliğim myomu küçültmek idi

MERHABA ARKADAŞLAR.. 10 AYDIR DENİYORUZ FAKAT BİR TÜRLÜ GEBELİK GERÇEKLEŞMEDİ. EN SONUNDA POLİP VAR DEDİLER AMELİYATA GİRDİM MİYOM ÇIKTI.. SUBMOKUZ MİYOM RAHİM İÇ TABAKASINDA MEYDANA GELİP GEBELİĞE 1. DERECE ENGELMİŞ. 2 AY KORUNMA YASAĞI VERDİ DOKTOR İLİŞKİ YASAĞI VERDİ. HORMON VE YUMURTALIKLARIMDA SORUN YOK ŞÜKÜR.. SİZCE BUNDAN SONRA OLUR MU HAMİLE KALAN VAR MI ? MİYOM AMELİYATINDAN SONRA.. HİSTEROSKOPİ OLDUM. AYRICA..

Bende de Demir eksikliği var.doktorlar miyom olabilir dedi.bir kadın doğumcuya gideceğim.miyomu olanlara sorum Demir eksikliği şikayetleri olup olmadığı?? Birde miyom ne gibi belirtiler verir? Benim hiçbir rahatsızlığım yok

Evet yapar ama benim sikayetim yok diyorsun ozmn miyomdan degil senin demir eksikligin. Benim ilk miyomumda cok kanamam okuyordu oyuzdenbkansiz kalmistim

Evet yapar ama benim sikayetim yok diyorsun ozmn miyomdan degil senin demir eksikligin. Benim ilk miyomumda cok kanamam okuyordu oyuzdenbkansiz kalmistim
Adetim düzenli oluyor.kanamamda yok.bende miyom olmadığını düşünüyorum ama yinede doktora gideceğim.teşekkürler cevabınız için.

Nasil bunyeyse benimde surekli miyom uretiyi..2009 yilinda 7cm bunu yanisira cm lerini hattirlamadigim birsuru myom cikarildi.dr um uzerinden 1 yil gecmeden hamile kalmami onermedi bir sene sonra allhima bin sukur bir kizim oldu.suan 4 yasina girdi kizim bizde ikinci cocuk plani yapmaya basladik hamile kaldim dr gittigimde 3cm en buyugu bir kac miyom tespit etti gebelikle birlikte buyuyecegini dusuk erken dogum tehlikem oldugunu soyledi.surekli devam eden kahverengi akintim oldu dusuk hapi kullaniyodum gunde 3 tane ama nasip olmadi 8 haftaliktim kurtaj oldum dustu.4 ay gecti aradan muayne oldugum dr 3cm miyomla kimse seni muayn etmez dedi tekrar gebelik dene dedi suan tekrar hamileyim ama kahverengi akintim bundada oldu 3 tane dusuk hapi aliyorum 2 kere kanma gecrdim heran dusuk yapma korkusu yasiyorum miyomlarim gebelikle 4.2 cm oldu 4.0 cm baska miyom cikti 2.0 cm 2.0cm birtaneside 3.0cm le 5 miyom oldular gebelik hormonu besliyomus 15 gune bir muayneye cagiriyo dr um.benim basimdan gecenler boyle paylasmak istedim...

Çok geçmiş olsun hamilelikle miyomların büyüdüğünü duymuştum.inş bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…