- 14 Haziran 2014
- 354
- 206
- 53
Merhabalar hanımlar. 7 aylık evliyim ve evlendikten 3 4 ay sonra adetlerim düzensizleşmeye başladı. 5 7 11 gün gibi gecikmeler yaşadım ve her seferinde de hamile miyim diye ümitlenir oldum
eşimin ısrarlarına rağmen korkudan (muayene ve birşeyler çıkacakmış korkusu) doktor işini her ay erteleyip durdum fakat 7.ayımıza girince doktora gitme vakti geldi diye düşündüm. Bugün Güngörendeki Kolan Hastanesine gittim. doktor Murat Bey'e ve herkese tavsiye ediyorum. O kadar rahat bir muayene geçirdim ki boş yere korkup ertelemişim. Neyse hormonlarımda ve yumurtalıklarımda hiçbir problem yok. Ama ama ama... İki adet miyomum varmış. 5cm ikisi de. tehlike arz edecek bir yerde değilmiş. Gebeliğe engel değil dedi. Acaba hamilelikte problem olur mu?yumurtam varmış 16mm degerlendirin dedi. Gebelik gercekleşirse ki ins olur miyomlar ilerleyen zamanlarda problem yasatır mı yasayan var mı? Çok uzun oldu hakkınızı helal edin paylasmak istedm çok sağ olun şimdiden.
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)