Ben 41 yaşındayım 3-4 tane miyomum vardı. Hamile kalmak istediğimde 37 yaşındaydım ve miyomlar vardı. Doktorum alırsak risk olduğunu yaşım ileri olduğu için bu riske girmemi onermedigini eğer gideceksen yumurtaları dondurmalı önerdi. Ayrıca ameliyat olduktan sonra 6 ay hamile kalmaman gerekir dedi. Bu nedenle ben önermiyorum ameliyatı dedi. Bu şekilde dene evet miyimla gebelik zor olacak baştan uyarayım düşük ve erken doğum riski olacak ama onu o zaman düşünürüz dedi. Bunun uzerine 3 kere klomen tedavisi ve yumurta çatlatma iğnesi oldum arada pandemi filan girdi. Bu arada 3 yıl geçti. Rahim filmi çektirdim. Yok artık umudu kestim. Bu arada rahim ağzındaki miyom 5cm oldu diğeri 4 uçaklar var. Artik doktora gitmeyi bıraktım. Gebelik olmayacak diye düşünüyorum. Bir gün yine regl gecikti ama hiç kondurmadim. Çünkü arada geciktigi oluyor ve her seferinde hayal kırıklığı. Geçen Kasim ayıydı. Burnum sürekli tıkalı koku alamıyorum covid testi vermeye gittim. Gebelik olabilir mi dediler kondurmadim ama testi aldım. Birde ne göreyim pozitif. Tüm umudumu kesmisken. Neyse çok uzattım. Doğuma kadar miyomlarin biri 10 biri 9 iki tane 5cm bunlar bizim gorebildiklerimiz. Doğumda doktor 7-8 tane miyomu bebekle beraber aldı.
Şimdi hem bebeğim var. Hemde miyomlardan kurtuldum. Hamileliğin biraz korkarak geçti. Zaman zaman kanamaların oldu. Sürekli yattım kendimi de bebeği de riske atmadım. Hiç bir şeyi kafana takmadim. Dinlenerek yatarak 9 ayı geçirdim. Bebe