- 15 Eylül 2009
- 2.970
- 3.496
- 333
- Konu Sahibi poyrazinannesi
-
ameliyatınız açık mıydı kaç ay korunma süresi verdiler acaba? yaşınız kaç ona göre mi 3/6 ay diye değişiyormerhaba kızlar siteye artık giremiyorum yoğunum çok.tesadüfen gördüm yazdıklarınızı.ben buraya yazdığım ay hamile kalmışım bir ay sonra öğrendim.ve suan oglum 13 aylik :) benim ameliyatimda 9 tane miyom cikarmislardi doğum esnasinda 4 tane daha çıkardı dr. sasirdik bebegin arkasina saklanmislar ve hamileleigimde tekrar cikmislar.malesef bunyem surekli uretiyor ve çaresi yok.dr hemen ikinci çocuğu yapmamizi istiyor ama ben henüz buna hazır değilim.herneyse ne olursa olsun evlat sahibi olmak çok güzel bisey Rabbim tez zamanda sizede nasip etsin inşallah.
Canım cok soru sordum ama hamılelıgın nasıl gectı ameliyattan sonra bır sıkıntı oldu mu ..ben cok zor bır hamılelık gecirdim sonrada bebegımı kaybettim mıyom yuzunden korkuyorum acık ameliyat dedıler sonrakı hamılelıgım ıyı gecer mı aynı olur mu cok endıselıyımmerhaba kızlar siteye artık giremiyorum yoğunum çok.tesadüfen gördüm yazdıklarınızı.ben buraya yazdığım ay hamile kalmışım bir ay sonra öğrendim.ve suan oglum 13 aylik :) benim ameliyatimda 9 tane miyom cikarmislardi doğum esnasinda 4 tane daha çıkardı dr. sasirdik bebegin arkasina saklanmislar ve hamileleigimde tekrar cikmislar.malesef bunyem surekli uretiyor ve çaresi yok.dr hemen ikinci çocuğu yapmamizi istiyor ama ben henüz buna hazır değilim.herneyse ne olursa olsun evlat sahibi olmak çok güzel bisey Rabbim tez zamanda sizede nasip etsin inşallah.
ameliyatta korkacak bir şey yok. hatta ben ameliyattan çıktığımda "bu kadar mıydı?"dedim. yani ayıldığımda regl ağrısı gibi hafif bir ağrım vardı. zaten hastanede iki gün ağrı kesici veriyorlar. tek yapmanız gereken kendinize çok iyi bakmak. yani ani hareketler, yorulmak, üşütmek çok zararlı. bir hafta çok dikkat edin ve mutlaka evin içinde yürüyün. doktor "ne kadar çok hareket edersen o kadar çabuk iyileşeceksin, hasta gibi yatma"demişti ama ben evde pek hareket edemedim, oturdum internetten film izledim hep o yüzden iyileşme sürecim biraz uzadı.Canım cok soru sordum ama hamılelıgın nasıl gectı ameliyattan sonra bır sıkıntı oldu mu ..ben cok zor bır hamılelık gecirdim sonrada bebegımı kaybettim mıyom yuzunden korkuyorum acık ameliyat dedıler sonrakı hamılelıgım ıyı gecer mı aynı olur mu cok endıselıyım
canım çok teşekkürler içimi rahatlattın allah razı olsun hep kafamda kuruyorum inşallah benimkide seninki gibi iyi geçer. İnşallah sende güzel haberler veririsn bize bir an evvelameliyatta korkacak bir şey yok. hatta ben ameliyattan çıktığımda "bu kadar mıydı?"dedim. yani ayıldığımda regl ağrısı gibi hafif bir ağrım vardı. zaten hastanede iki gün ağrı kesici veriyorlar. tek yapmanız gereken kendinize çok iyi bakmak. yani ani hareketler, yorulmak, üşütmek çok zararlı. bir hafta çok dikkat edin ve mutlaka evin içinde yürüyün. doktor "ne kadar çok hareket edersen o kadar çabuk iyileşeceksin, hasta gibi yatma"demişti ama ben evde pek hareket edemedim, oturdum internetten film izledim hep o yüzden iyileşme sürecim biraz uzadı.
Geçmiş olsun. Allah bir daha göstermesin inşallah. Bende iyi haber yok maalesef. On ayı geçti ameliyat olalı. Temmuzda ürolojiye gittik. Eşimin hiç spermi yokmuş. Yani sorun bende değilmiş. Tam 20 aydır bebek istiyoruz. Boşuna uğraşmışız. Eşim bir buçuk ay önce varikosel ameliyatı oldu. İnşallah bundan sonra olur.ameliyatım bitti 9 tane miyom gitti :)) bugün 9. günüm mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim :)
Insallah canım hıc moralini bozma en azından senın sıkıntıların bıttı eşininkilerde düzelir. .Allah yardımcımız olsunGeçmiş olsun. Allah bir daha göstermesin inşallah. Bende iyi haber yok maalesef. On ayı geçti ameliyat olalı. Temmuzda ürolojiye gittik. Eşimin hiç spermi yokmuş. Yani sorun bende değilmiş. Tam 20 aydır bebek istiyoruz. Boşuna uğraşmışız. Eşim bir buçuk ay önce varikosel ameliyatı oldu. İnşallah bundan sonra olur.
olsun canım hayırlısıyla zamanı gelince olur kendiliğinden sen neden çatlama iğnesi kullanıyorsun çabuk hamile kalmak için mihenüz bir gelişme yok maalesefigne vurulalı bugun 7 gün bakalım olana kadar klomen çatlatma ignesine devam .....
anladım canım hayırlısı olsunşansı yüzde 15 arttırıyor ayrıca yumurtalarımın durumunu takip edebiliyorum en azından ama tabii kısmet herşey hayırlısı olsun
Canım benim de hep normaldi. Ameliyattan sonra 33-34 güne uzadı. Şimdi tam bir yıl oldu. Otuz günde bir oluyorumkızlar yardım ameliyattan sonra adetim normal gününde olmuştu yani ameliyattan 15 gün sonra beklenen zamanda olmuştum bu ikinci adet gelmedi 5 gün gecikti normal mi bu duurm adet düzensizliği bir iki ay oılur yazıyor bazı yerlerde emin olamadım başına gelen var mı
Cok sagol canim bekliyorum bakalım:)Canım benim de hep normaldi. Ameliyattan sonra 33-34 güne uzadı. Şimdi tam bir yıl oldu. Otuz günde bir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?