- 1 Ağustos 2012
- 874
- 145
- 333
- Konu Sahibi poyrazinannesi
-
Canim bende sorduğun sorularin cevaplarini merak ediyorum. Henüz ameliyat olmadim.seni takip ediyorum. Rabbim hayirliisiyla tez zamanda saglikli bir bebege kavusturur seni insallah.
Insallah bu topiktede güzel cevaplar alirsin çünkü bu banada umut olacak
Merhaba ben de altı ay önce miyom ameliyatı oldum. Üç aydır hamile kalamadım. Siz ne kadar süre sonra hamile kaldınız? Yanıtlarsanız çok sevinirim.Gelen giden olmamış demekki kimse yaşamamış bunları türünün tek örnegiyim galiba :-D
Normal tarihinde olunuyor. yani 28.gün. nbenim son dört aydır 31.gün olmaya başladı. Nedendir bilmiyorum.bende 21 mayısta miyom ameliyatı oldum acaba siz ne kadar süre sonra ilk adetinizi oldunuz?
benim dört aydır istiyorum ama hiç bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim. yarın hasta olacağım galiba. İnşallah ben de 5. ay kalırım :)canım benim arkadaş 5 ay sonra hamile kalmış sıkma canını her an hamile kalabilrsin
canım sen düşük yaptıktan sonra mı miyom ameliyatı oldun arada ne kadar fark etti ? bende 17 mayısta düşük yaptım benimki 19 haftalıktı doktor 3 ay sonra gel dedi ameliyat için senin ne kadar zaman sonra yapıldıdün burada yazıştıktan sonra adet oldum çok şükür... adet olmak için gün sayıp beklicegim hiç aklıma gelmezdi çok mutlu oldum düşükten sonra tam 40.gün hastalandım sonunda
anladım canım çok geçmiş olsun hayırlı haberler verirsin inşallah en kısa zamandaevet düşük yaptım canım ama benim 5 haftalıktı diye kürtaja bile gerek kalmadan kendiliginden düştü kanamam tam 20 gün sürdü 20 gün sonunda kontrele gittim doktor miyomdan kaynaklanmıştır düşügün ameliya yapalım dedi ve yarını ameliyat oldum yani 1 myısta düşük yaptım 21 mayısta ameliyat oldum 10 hazirandada hastalandım şimdi 3 aylık korunma sürecindeyim ameliyattan dolayı çünkü açık ameliyat oldum agustos sonunda korunmayı bırakacam inşallah kısmet olursa
benimki de miyomda galiba canım bebek normal çıktı başka bi sıkıntım da yoktu gebelikten önce de muayane olmuştum miyomlar engel değil dediler denedik olmadı malesef erken doğduamin cnm senin neden kaynaklandı düşügün ?
Merhaba. Teşekkürler cevap verdiğiniz için. Maşallah ne güzel Allah bağışlasın :) biz şu an hastanedeyiz. Sperm testi yaptırmaya geldik. Maalesef ameliyattan sonra bende polikistik over çıktı. Eğer eşimin çocuğu oluyorsa bana ilaç tedavisi başlanacak. Hiç bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim ama her şeyde vardır bir hayır diyoruz artık.merhaba kızlar siteye artık giremiyorum yoğunum çok.tesadüfen gördüm yazdıklarınızı.ben buraya yazdığım ay hamile kalmışım bir ay sonra öğrendim.ve suan oglum 13 aylik :) benim ameliyatimda 9 tane miyom cikarmislardi doğum esnasinda 4 tane daha çıkardı dr. sasirdik bebegin arkasina saklanmislar ve hamileleigimde tekrar cikmislar.malesef bunyem surekli uretiyor ve çaresi yok.dr hemen ikinci çocuğu yapmamizi istiyor ama ben henüz buna hazır değilim.herneyse ne olursa olsun evlat sahibi olmak çok güzel bisey Rabbim tez zamanda sizede nasip etsin inşallah.
Bir de sezaryenden hemen sonra iki yıl ara vermek gerekmiyor mu? Hemen yapın mı dedi yani ara vermeden ?merhaba kızlar siteye artık giremiyorum yoğunum çok.tesadüfen gördüm yazdıklarınızı.ben buraya yazdığım ay hamile kalmışım bir ay sonra öğrendim.ve suan oglum 13 aylik :) benim ameliyatimda 9 tane miyom cikarmislardi doğum esnasinda 4 tane daha çıkardı dr. sasirdik bebegin arkasina saklanmislar ve hamileleigimde tekrar cikmislar.malesef bunyem surekli uretiyor ve çaresi yok.dr hemen ikinci çocuğu yapmamizi istiyor ama ben henüz buna hazır değilim.herneyse ne olursa olsun evlat sahibi olmak çok güzel bisey Rabbim tez zamanda sizede nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?