Miyom ameliyatı sonrası ovulasyon takibi

poyrazinannesi

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
874
145
333
Kızlar yaklaşık 5 ay önce miyom ameliyatı oldum.Doktor 3 ay sonra çocuk deneyin dedi biz 2 ay önce başladık ilk iki ay olmadı.Bu ay ovulasyon testiyle yumurtlama takibi yaptım ve tam yumurtlama dönemlerimde ağrı hissettim ama bu normal kasık ağrısı gibi değil sanki ameliyat dikiş yerimin olduğu yerde rahimin içinden iğne batması gibi kaşınma gibi de diyebiliriz.Ameliyattan sonra bu her ay oluyordu ama bu ay yumurtlama takibi yapınca tam yumurtlama dönemine denk geldiğini farkettim..Bu durumu yaşayan eminim çok azdır ama yine de bi ihtimal benzer durum yaşayan varsa paylaşabilir mi? Birde miyom ameliyatı sonrasında kaç ay sonra gebe kalabildiniz,ya da yapışıklık yaşayan oldu mu olduysa ne zaman çıktı ortaya?Çok soru sordum ama bunların hepsi soru işareti benim için,bu tarz durumları yaşayanlar paylaşırsa sevinirim..Teşekkürler şimdiden.

Canim bende sorduğun sorularin cevaplarini merak ediyorum. Henüz ameliyat olmadim.seni takip ediyorum. Rabbim hayirliisiyla tez zamanda saglikli bir bebege kavusturur seni insallah.
Insallah bu topiktede güzel cevaplar alirsin çünkü bu banada umut olacak

İnşallah canım bunları yaşayan kaç kişi vardır bilmiyorum ama benim umudum var doğal yollarla olmazsa başka çarelerde var.Ama inşallah uğraştırmaz bizi..Bebek düşüncesi hiç yokken doktorum yapman gerekli diyince mecburen düşünmeye başladım.Ama hiç düşünmediğim bişey için şuan endişeleniyorum anne olmak istemek böyle bişeymiş demekki..Gelişmelerden seni haberdar ederim mutlaka umarım sende kolay bir amleliyat geçirip çabucak anne olursun..

arkadaşım benim tesadüfen tomoğrafide myomum olduğu yazıyor.farklı bir rahatsızlık için girmiştim.kadın dğmuzmanına görülmesi tavsiye edilir yazıyor.henüz görünmedim.basit birşey sanıyordum.ama rahmin alınmasına varacak kadar önemliymiş.mutlaka dra gidicem ama ne önerirsin .devlet hastanelri halledebilirmi.özelden iyi bir dr mu arasam.ve bu hakikaten basit bir durummu.

dün burada yazıştıktan sonra adet oldum çok şükür... adet olmak için gün sayıp beklicegim hiç aklıma gelmezdi çok mutlu oldum düşükten sonra tam 40.gün hastalandım sonunda

dün burada yazıştıktan sonra adet oldum çok şükür... adet olmak için gün sayıp beklicegim hiç aklıma gelmezdi çok mutlu oldum düşükten sonra tam 40.gün hastalandım sonunda
canım sen düşük yaptıktan sonra mı miyom ameliyatı oldun arada ne kadar fark etti ? bende 17 mayısta düşük yaptım benimki 19 haftalıktı doktor 3 ay sonra gel dedi ameliyat için senin ne kadar zaman sonra yapıldı

evet düşük yaptım canım ama benim 5 haftalıktı diye kürtaja bile gerek kalmadan kendiliginden düştü kanamam tam 20 gün sürdü 20 gün sonunda kontrele gittim doktor miyomdan kaynaklanmıştır düşügün ameliya yapalım dedi ve yarını ameliyat oldum yani 1 myısta düşük yaptım 21 mayısta ameliyat oldum 10 hazirandada hastalandım şimdi 3 aylık korunma sürecindeyim ameliyattan dolayı çünkü açık ameliyat oldum agustos sonunda korunmayı bırakacam inşallah kısmet olursa

anladım canım çok geçmiş olsun hayırlı haberler verirsin inşallah en kısa zamanda

merhaba kızlar siteye artık giremiyorum yoğunum çok.tesadüfen gördüm yazdıklarınızı.ben buraya yazdığım ay hamile kalmışım bir ay sonra öğrendim.ve suan oglum 13 aylik :) benim ameliyatimda 9 tane miyom cikarmislardi doğum esnasinda 4 tane daha çıkardı dr. sasirdik bebegin arkasina saklanmislar ve hamileleigimde tekrar cikmislar.malesef bunyem surekli uretiyor ve çaresi yok.dr hemen ikinci çocuğu yapmamizi istiyor ama ben henüz buna hazır değilim.herneyse ne olursa olsun evlat sahibi olmak çok güzel bisey Rabbim tez zamanda sizede nasip etsin inşallah.

Merhaba. Teşekkürler cevap verdiğiniz için. Maşallah ne güzel Allah bağışlasın :) biz şu an hastanedeyiz. Sperm testi yaptırmaya geldik. Maalesef ameliyattan sonra bende polikistik over çıktı. Eğer eşimin çocuğu oluyorsa bana ilaç tedavisi başlanacak. Hiç bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim ama her şeyde vardır bir hayır diyoruz artık.

Bir de sezaryenden hemen sonra iki yıl ara vermek gerekmiyor mu? Hemen yapın mı dedi yani ara vermeden ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…