- 17 Mayıs 2010
- 4.224
- 14.070
İlginiz için çok teşekkür ederim.Rahim alınması yada dikişte çok umurumda değil inanın.Yaşım 40 bundan sonra evleneceğimi yada çocuk yapacağımı da düşünmüyorum ama güzelim ülkemde dr.ların insan hayatını öncelikle düşündüğünü sanırdım,paran varsa en iyi muamele değilmiş,daha ne kadar alabilirim diye korkutma çabaları,kitlen büyük diye miktarı yükseltme çabaları.İnşallah şu virüs sıkıntıları biraz düzelsin birde bu dr.nin kapısını çalayım.
Tek kuruş ödemedim doktora çünkü üniversite hastanesi. Dürüst iyi bir hekimdir ama çok meşguldür derslere giriyor malum. Bir defa muayenem oldum sonra da ameliyat etti , şimdi de kontrole gidiyorum.ben oraya gittiğimde hatta muayene 125 liraydı. 125 o muayeneye, 180 lira odaya , 70 lira da meliyat malzemesine verdin. Malum ödenek yok okullarda malzeme yok, bana kullandılar malzemeleri, ben benden sonra gelecek hastaya aldım ameliyat malzemesi. İhmal etmeyin, özele gitmeyin, üniversite hastanesiydin gidin. Paragöz proflardan kaçın. Bana kansersin diyen de Prof.du, gerizekalı kadın. Biyopsi yapmadan PET çektirmeyen gönderdi 2000 liraymış, eee tanı yok SGK ödemşyor, cepten para ödetecek böylelikle kendisi dolaylı yolda para kazanacak, yerini sağlamlaştıracak.