Merhabalar, benim de subsezoral şeklinde rahmin dışında sol rektum yönüne doğru miyomum var 6,5 7,5 arası 1 tane. Ama acil değilmiş. Bence de zararı yoksa alınmasına gerek yok. Gittiğim doktorlar bu miyom küçülmez ama acil de değil. Evli olsan rahat olurdu dedi. Demek bebeğe zararı yok.Rahimin dışında olan bir miyomsa ve sana bir zararı yoksa ameliyat şart değil bence .başka doktora da git bence.benim kuzenimin de rahim dışında vardı .bebge bir zararı olmadı.bende bir hafta önce rahimin içindeki miyomu açık ameliyatla aldırdım.çok ta kolay bir ameliyat olmadı.bence sizinkini gebelikle beraber doğumda alma ihtimalleri var
Merhabalar, benim de subsezoral şeklinde rahmin dışında sol rektum yönüne doğru miyomum var 6,5 7,5 arası 1 tane ve çok sayıda küçücük miyom görmüşler. ama bu böyle iki göz şeklinde duruyor belli ki bunlar birleşmiş gibi yani . MR da öyle çıktı fakat ultrasonda tekli görünüyor.Arkadaşlar çok kararsızım ve de ne yapacağı mı bilmiyorum.Geçtiğimiz hafta dr a gittim
ve de rahim dışında iki tane myomum olduğunu söyledi ve de ameliyat önerdi.Ben çocuk istiyorum ve de ameliyatı olmak istemiyorum myom ile ilgili problemleri olanlar
ve de ameliyat olanlar bana yardımcı olursa çok sevinirim rahmin içi ve de yumurtalıklarım
da bir problem olmadığını söyledi. sizce ne yapıyım birde ameliyatta rahimde yapışıklık ve de tüplerde kapanma gibi problem oluşabilirmiş.Yaşım 33.
Ama acil değilmiş. Bence de zararı yoksa alınmasına gerek yok. Gittiğim doktorlar bu miyom küçülmez ama acil de değil. Evli olsan rahat olurdu dedi. Demek bebeğe zararı yok. Bir an önce evlenmek lazım ki büyümeden fazladan bebekle aldıralım.